Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1683
1.6.06 16:50

Ted jsem dorazila od nasich. Byla jsem jim tam hodit obed. Celou cestu jsem se divala po kocarcich, a ani jeden nebyl podobny vasim. Pati mozna ze jsme se minuli. Ja dorazila v 16:10 na autobusak a kracela jsem si to domu, takze to bylo jen o chlup :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.6.06 21:43

Ahoj dnes naposledy :lol: ,

tak to mě mrzí, to jsme se opravdu musely minout jen o fous. Holky v pizzerii to byla paráda, opravdu jsme si to užili. Měla jsem sice obavy, jestli Honzík nebude protiva, ale byl v pohodě. Seděl s námi u stolu ve vysoké židličce a zajímalo ho tam tolik věcí, že na zlobení mu nezbýval čas. A zakouřeno tam nebylo vůbec, bylo tam hodně dětí s rodiči (no ono taky v Orlové moc na výběr nemáme, že :cry: ). Den dětí se prostě povedl.

Kalinichto - taky máme rodiče v Dolní Lutyni (manžel), bydlí kousek od Obecního úřadu -cca 5 min. pěšky (ulice Na Farském). Nebydlela jsi taky někde tam?

Pokud budete číst ještě večer, pak Vám přeji dobrou noc, když ráno, tak dobré ráno a hezký den.

Čauky zase zítra Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
1.6.06 22:32

Ahojte,
Jedna se o Karvinou a Orlova je kousek:-)
Muzete mi pradit? Tento dotaz jsem uz hodila na diskuzi:

Ahoj,
chtela bych nastoupit do prace od zari na castecny uvazek, protoze se v praci uvolni jedno misto o ktere bych stala.
Ale potrebovala bych, jestli by se nasla maminka nebo pani, ktera by mi na 10dnu pracovnich v mesici (od7.30-15h) pohlidala Honzika, ktery bude mit 2r7m.
Vim, Karvina je docela male mesto, ale mozna se najde nejaka hodna, ochotna pani nebo maminka. Znate nekoho, nebo muzete nekoho doporucit?
Kac _________________

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 06:47

Pati: tak to by byla silena nahoda. Protoze ja jsem bydlela na Na Farskem az ledna tohoto roku. Porad premyslim, za kym tam muzete jezdit a protoze Na Farskem ma nekolik ulic, takze zkusim si tipnout. Vim ze primo naproti sousedi maji vnucku Terezku, ale nemyslim si ze ji bude uz jedenact. Jestli manzelovo rodice bydli v polovine dvojdomku,manzel ma jeste starsiho brachu a naproti nich je zluty barak kostka s velkym zlatym psem a jezevcikem pobihajicim za plotem, tak jsem se trefili :D

Jinak ta pizzerka musela byt super. Deti asi museli byt ve svem zivlu. :wink: Tak strasne rada bych nekam odesla. Aspon si sednout na chvilku s kamoskama, nebo do kina, zaplavat si, zajet nakupovat. Ach jo neverila bych ze mi budou takove veci chybet. No jo, nejdriv byt zavrena v nemocnici a pak doma mesic v kuse, to cloveka moc nepovzbudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.6.06 07:45

ahoj holky:)
můžu se k vám přidat? bydlím kousek za Orlovu,ale pocházím z Bohumína,kam taky nejčastěji jezdím.,Všimla jsme si,že Bohumín docela znáte:)
Mám doma 2 měsíční Kristýnku a taky nemám s kým vozit:) Do města se dostanu tak 2 x týdně a abych si mohal alespoň něco málo nakoupit,tak mi většinou vozí mamka:)

kalinichto-chodíš teda k Dr.Kudělkovi?

pupula a Kiki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 08:23

pupula: Ahojky. Vitam te mezi nama. Jj chodim ke Kudelkovi. Ty taky? A kdepak ted vlastne bydlis? ........... jinak jestli se mi narodi holcicka, tak jsme s manzelem pro ni taky vybrali Kristyna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.6.06 10:31

Ahojek všem :lol: ,

vítám Tě mezi námi PUPULO, budeme rády, když nás na pokec bude víc. Taky se můžeme domluvit na procházky. Pro tebe by to asi bylo složitější, podle toho, kde bydlíš a jak se dostaneš do Orlové. Ale když se chce, tak všechno jde, že!

Kalinichto - tak ten popis celkem sedí, máme TEREZKU teď měla 11, však to vidíš na metříku. Rodiče bydlí v polovině dvojdomku. Třeba jich je tam více. Nemůžu si teď uvědomit, jestli je naproti nich žlutý barák kostka. Tak to ještě trošku přiblížím. Barák je šedý a rodiče bydlí v té polovině, která má sedlovou střechu. Když jdeš ve směru od obecního úřadu, tak naši bydlí v posledním baráku po pravé straně - před tím malým mostem. Jen manžel nemá staršího bráchu nebo o něm nevíme.
Svět je teda fakt malý. V Orlové už jsem si celkem zvykla, protože s mamina, co už vozíme, tak taky vždycky přijdeme na to, že někoho společně známe, ale každá z jiné strany.

Tak ahoj Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 10:51

Pati: tak skoro trefa. Nasi bydli o ulici vys, kdyby jsi jela od rybnika smerem nahoru ke skolce, tak prvni barak vpravo :-))))) Kdyz pises, ze jsi si v Orlove uz celkem zvykla, odkud jsi puvodne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.6.06 11:01

Kalinichto, i tak je to kousíček, to je teda náhodička. Já to s tím zvyknutím myslela tak, že tady každý každého zná (jako že tady už jsem si na to zvykla). Asi jsem se blbě vyjádřila, příště se polepším :) . Já pocházím z Orlové, ale bydleli jsme s našima v baráku v Orlové 1. Teď už naši bydlí v řadovce v Orlové 3 a já od svatby na 5-té etapě. Manžel je z Havířova a zpočátku se mu to tady moc nezamlouvalo, teď už si celem zvykl, ale pořád nadává a chce jít na barák.
S tou kávičkou, nákupy a vůbec nějakým zpestřením tě plně chápu. Taky jsem to řešila. Tak pokud se nepotkáme, můžeme se na příští týden domluvit (kromě úterka).

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
2.6.06 11:14

Ahoj holky,
Pupulo a Kristýnko Tebe moc zdravím a vítám mezi náma Orlovačkama. :lol: Když nás bude víc, nebudem se bát vlka nic.. :D Napíšeš nám něco málo o sobě? Třeba odkud vlastně jsi?

Holky, tak koukám, že vy se vlastně znáte, tak to jsem zas nějak přespočet.. :( No konečně nám to už musí vyjít a musíme se sejít. Co udělat spicha všechny někde poblíž? Tak navrhnětě, kdy se vám to bude hodit. Moc se na vás těšíme.

Kitten

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 11:16

tak to by bylo uplne skvele. Nutne uz potrebuju na vzduch. Ted uz asi od sesti od rana sedim na internetu. Zdaly se mi blbe sny a kdyz uklizim porad na to myslim. Snad to brzy prejde. Takhle precitlivela jsem teda jeste nebyla :)
U me je lepsi domluvit se den predem, nevim jak to pristi tyden bude vypadat u nasich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 11:22

Kitten: a ja jsem zase prespocet, protoze vsichni uz mate mrnata a ja to svoje jeste nosim v brise :-) ....... ale aspon mi muzete vsechny dat par rad co a jak. Vzdyt ja jeste nikdy v zivote mimino ani neprebalovala. Takze se trosku bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
2.6.06 11:45

No holky, co to tady čtu, přece žádná z nás není přespočet. Tím dnem, kdy nám to nevyhovuje je středa, já jsem to spletla. Tak co se předběžně domluvit na úterý?
Teď musím jít krmit malého, ještě se dnes určitě ozvu.
Kalinichto - myslí na něco hezkého, přejeme, ať ti ty sny dají pokoj :wink: .

Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
2.6.06 12:31

zkusim si na utery nic nedomlouvat, jen aby jsme se potkali mezi 14-17 hod, kdy mam vychazky. Dneska bych mela vedet co se u nasich planuje na pristi tyden tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
2.6.06 13:11

ahojky:) no holky bydlím v Doubravě,na samotě u lesa:( Ale zrovna vám píšu z práce,dělala jsem v Bohumíně a pomalu zase začínám pracovat.
Jsem mobilní,takže za váma můžu kdykoliv přijet.Jen to počasí je teď na prd:(

Kalinichto-taky jsme k němu chodila,vlastně chodím.Víš,že si bere peníze za porod? A už jsi přemýšlela,kde budeš chtít rodit??Já rodila v Porubě a nemůžu si vůbec stěžovat,dokonce i porod byl v klidu:)
Kristýnku jsme měla vybranou už dlouho,manžel jí „schválil“až na porodním sále:)))
jestli jsi ještě nepřebalovala,tak si to klidně na malé můžeš vyzkoušet :D :D

ještě na vás mrknu z domova:)pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová