Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1683
12.6.06 19:24

Tak jsem zpatky. Od minula jsem nepribrala. PAPP dopadl dobre a tripl test budu vedet pristi tyden. Uz me i pustil do prace :-) Poprosila jsem doktora o fotku mimiska. A chudak Kudelka se ho 5min snazil vyfotit. Male se rozhodlo, ze si bude hrat na vyvrtku, chvilku zada a pater, pak bok s rucickama, pak zase oblicej. Strasne jsem premahala at se nesmeju, protoze by se mi jeste zacalo hybat bricho a to by nechytl uz vubec nic. Tak mam jen hlavicku a kousek hrudniku se srdickem. Odhaduju, ze to je zepredu, protoze nejsou videt obratle. Lip to fakt neslo :lol:

http://rodina.cz/…c00070_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
12.6.06 20:17

Ahojek,

je to je teda paráda, fotka se povedla!!!!! Když byl Honzík ještě v bříšku, tak se taky při ultrazvuku nejraději otáčel, pan doktor z nás měl vždycky radost :roll: . Když jsme chtěli zkontrolovat všechny orgány, tak to vypadalo, že tam budeme pěkně dlouho :D . Od kdy nastupuješ do práce? Dávej na sebe a mimíska velký pozor!!!!!

Holky, kde je nás víc :( . Ozvěte se. My jsme dneska byli celé odpoledne venku a zítra bychom to chtěli zopáknout.

Pa,pa hezký večer přeje Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
13.6.06 09:40

Cauky,

tak a uz drepim v praci. Mam tu za tu dobu pekny bordel v papirach. Dokonce i sef uznal, ze sem nekoho potrebujeme. Takze asi budeme prijimat a ja zaucovat :-) Jinak cely tyden budu chodit odpoledne k nasim hlidat zedniky. Mama ma odpoledni a tata je na sluzebce. Pry mi pak prijde za odmenu pomoct s prestavbou kuchyne :-)

Kamoska mi pred chvili psala, ze je z ni konecne bakalar se samyma jednickama a to se ji zacatkem unora narodil Ondrasek. Obdivuju :)

Jinak jsem resila s nasima skolu, a pokud mi to vedeni povoli, tak si asi zopakuju rocnik a pomalu to dodelam. Uvidime, musim to uz nejak doklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
13.6.06 11:47

ahojky,venku je teď krásně,tak buď jsem s malou venku nebo v práci,jako teď:((

Kalinichto-ty se opatruj,a miminko je moc hezké…taky mám doma takové fotečky:)
Já jsme v těhu přibrala 15 kilo,měřím 160 cm a vážila jsme 50 kilo,teď mi zůlstalo 5-6 kilo nahoře:) Ale nějak to neřeším a vůbec mi to nevadí:)I když některé věci vůbec neoblíknu..ale co…to časem shodím.

Nechcete udělat příští týden nějaký srazík?? To bych měla mít klidněji a mohla bych za vámi konečně dorazit:)Nebo o víkendu…co vy na to??

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
15.6.06 20:32

Ahojky,

kam jste se vsechny ztratily? Ja byla vcera v Breclavi na skoleni a dneska jsem odchazela z prace jako posledni (krome sefa) asi v sest hodin. Ach jo. Zacinam se vracet do starych koleji. Budu muset udelat velky skrt v praci a chodit domu driv, at si trosku odpocinu. Vzdyt stacily 2 dny a jsem dobita jak kun. Navic me posledni tyden nejak boli brisko a dneska jsem si vsimla, ze uz ho mam vetsi jak prsa a to uz je co rict. Myslite, ze pomuze, kdyz si koupim Magnesium? Prikladam fotku

http://rodina.cz/…cxxxxxxx.jpg

Jinak pristi tyden by se mi hodil na dalsi prochazku, teda pokud budete mit cas a chut. Aspon se zase dozvim par dalsich rad. Dokonce jsem se o vikendu divala v Tescu na fialove plinky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.6.06 09:24

Ahoj holky,

nějak to tady zanedbávám :oops: , ale já se určitě polepším. Měla jsem teď spoustu vyřizování, ale už by to mělo být lepší.

Pupulo - ten srazík to by bylo fajn, budu ráda. Navrhněte tedy kdy a já se přizpůsobím.

Kalinichto - ty to v práci moc nepřeháněj, měla bys být více v klidu a odpočívat. Jó a ty plíny jsou fakt super.

Kitten- co kočárek, už dorazil?

Jaké plány máte na víkend? My začínáme už dnes, kolem páté vyrážíme ke známým na zahradu, bude nějaká grilovačka, už se moc těším. Ale ještě před tím musíme zajít nakoupit na zítra, to zase máme grilovačku na zahradě v Dolní Lutyni. Počasí nám snad bude přát, tak si to určitě užijeme. Na neděli ještě žádný plán nemáme.

Zatím teda ahoj Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
16.6.06 11:35

Ahoj Pati :-)

uz jsem myslela, ze jsem tady sama samotinka:-) Ted mam v praci docela klid. Sef tu neni, chlapi jeli na sluzebku, tak jsem v kancelarich zbyla jen ja a skladni. Takze si ted jako shanim pro sefika letenku a pri tom si brouzdam po netu :oops:
Ja jdu dneska k babicce pomahat balit svatebni kolace. Zitra rano jdu do prace, na obed pak k nasim a odpoledne mam sraz s podobne postizenou kamoskou, takze jdeme s brichama do parku v DL na zmrzku. A v nedeli? Jeste nevim. To asi budu jen spat :) ...... a uklizet. Pristi vikend se konecne zase dockam manzela, tak chci mit vsechno hezke a ciste.

Pati: vis, ze jsi mi s tou grilovackou udelala docela chute? premyslim, ze bych nalozila pres noc maso a zitra vecer prepadla krb u nasich. Jak si predstavim to vonici masicko, k tomu nejaka zeleninka a trosku pivicka, hmmmm, uz ted mam silenou chut. :idea: :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.6.06 16:51

Ahojky Orlovačky.
Bydlím u „KŘÍŽE“. Jsem 19tt+2.

Kalinichta: tu sestřičku znám, zrovna včera jsem tam byla na kontrole. Záleží na její náladě. Chodím k doktorce Černotové. Určitě ji znáš z Bohumína.
Taky ještě dělám, ale už jenom do konce června, pak už mě chce poslat na nemocenskou.
Chodím na serveru hlavně do fóra Baculek - jsem jedna z nich, ale občas se tu objevím.
Takže zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
16.6.06 19:56

Benjulka: ahojky :-) Ja byla na kontrole v pondeli a to jsem cumela jak byla na me prijemna a hodna. Asi proto, ze jsem stridave u ni a u doktora stravila pul hodiny, kdyz jsem vetsinou za 10min hotova. A jaka je Cernotova v ordinaci? Je to takova mlada, vychrtla, vysoka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
16.6.06 22:02

Ahojky:)
dneska byl teda pařák,jela jsme s malou do Bohumína.Potřebovala jsme si vyřídit pár věcí ve městě,ale malá strašně plakala,jak nemohla usnout,takže jsme jela rovnou do parku.A tam strávila asi 4 hodiny.No bylo nás tam více mamin s kočárkama,asi jediné chladné místo:)

My máme grilovačku v neděli:)
Tak kdy budete mít čas,že bychom se třeba sešly?

Kalinichto-už to s prací nepřeháněj:) Já mám pár plínek s potiskem za 35,–Kč z mimibazaru/nové/a jsou moc hezké.

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.6.06 22:42

Nazdárek :lol: ,

nějak nestíhám, ale naši diskusi přeci nemůžu ošidit a tak píšu. Obě grilovačky (včerejší i dnešní) se moc povedly. Jen včera bylo šílené horko, Honzík je pak celkem protiva :( . Je mu chudákovi horko a má strašně citlivou kůžičku, takže má na celých zádičkách potničky. Nejhorší je, že nevím, jak bych mu mohla pomoci.

Benjulko - tak zase je nás tady o jednu více :lol: , vítáme Tě mezi náma

Pupulo - já na příští týden zatím žádnou plánovanou akci nemám, takže my můžeme každý den.

Kalinichto - s úklidem to moc nepřeháněj, raději si užívej a odpočívej

Ahoj Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
18.6.06 10:16

ahojky:)
tak malá na chvíli usla,tak mám chvilku.Včera byla teda pěkně protivná,vyloženě řvala jak nemohla v tom vedru usnout.Máme ložnici v pokroví,tak jsme se hrozila,jak to budeč vypadat v noci,ale naštěstí to bylo OK,ale přes den jsme měla fušku jí utišit.

Benjulko-taky tě vítám mezi námi.

No holky já bych mohla třeba v úterý¨,to má menžel denní,tak nebudu doma a do práce jdu zítra.Tak co vy na to?

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.6.06 10:00

Ahojek,

my jsme si dneska pěkně pospali (vstávali jsme před chvíli), ale v noci malý moc dobře nespal, určitě mu vadí to teplo :roll: . Za chvíli půjdeme ven, stavíme se do obchodu a pak se uvidí, co podnikneme dále. Včera jsme byli celé odpoledne za zahradě u našich (ještěže ty zahrády máme :lol: ).

Kalinichto - jak přežíváš ty v tom vedru? Asi jsi více unavená nebo ne? Počasí je náročné, ale chtěli jsme sluníčko, tak ho máme, že!!!!

Pupulo - my v úterý můžeme, ale kolem půl páté už bychom museli domů, tak záleží na tom v kolik bychom se „srazili“ :lol: .

Holky zatím pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
19.6.06 12:08

Cau maminy,

tak jsem se zase dostala k pocitaci. Teplo mam rada, jen me stve, ze se nemuzu jit koupat. Docela se bojim infekce, takze to vidim asi jen na vysedvani na zahradce u nasich. Jinak se citim uplne bajecne. Jsem takova spokojena a stastna. V patek jsem sehnala konecne neco tehotenskeho na sebe, protoze v normalnim obleceni se uz nedalo vydrzet. Ted jeste nejake delsi tilka a vetsi kalhotky ;-)

Zitra bych se s vama rada sesla, ale musim dodrzet pracovni dobu alespon do 15hod, takze bych si vas nejspis pak nekde nasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.6.06 19:24

Ahojky holky. :-)
Moc díky za přivítání.

Kalinichta :Doktorku si trefila. Je moc fajn. Znám už ji asi 6 let. Rodila mou druhou dceru a velice ráda k ní chodím. Předpokládám, že chodíš ke Kudělkovi. toho znám už 12let, rodil mou první dceru, byl zrovna těsně po škole. :-)
Necháváš si ultrazvuky natáčet na video? Prý to stojí jen 100,–, tak to asi zkusím. Fotka stojí 50,– tak to už není o moc.
Já když byla minule těhotná, tak jsem normálně chodila na koupák. Voda musí být pravidelně kontrolovaná, u mě to bylo v poho.

Pro ostatní maminy posílám krásný pozdrav
papa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová