Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
27.10.06 08:32

No právě dnešek :idea:
Holčičky je mi to moooooc líto, ale já to dneska prostě nestíhám.
Včera mi manža řek, že musí na víkend pryč, takže musím chystat.
A navíc se mi posrala pračka a přijde opravář.
Já se na to vys..u :twisted: .
Myslela jsem o přeložení na pondělí, ale zase když půjde dobře, přijde znovu ten opravář s opravenu pračkou.

Včera jsem byla na kontrole. No řeknu Vám , je mi tak blbě ( nohy oteklé jak slon, kříže mám asi od souseda :evil: ), ale k porodu to prý ještě nevypadá.

NO NEMÁM JÁ SMŮLU???????

Takže si holky prosím dejte kafí i za mně, moc mě to mrzí, ale fakt to nestíhám.( já bych dorazila až tak kolem 15:30 a to je už pozdě)

papa zdraví zklamaná Radka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.10.06 10:22

Teda to je fakt smůla :evil: . Ale nedá se nic dělat, to je ten zákon schválnosti. Vždycky když se člověk na něco těší, tak se něco po..re!!!!!! Tak třeba to stihneme příští týden, my si to s Kali rády zopáknem. Jen už dopředu avizuji, že já v pondělí a v úterý nemůžu, pak už je mi to jedno. Do porodu bychom to snad mohly stihnout,ne :wink: .

Kali - doufám, že ty jdeš. Nebo nemusíme do pizzerky, můžeme počkat na Radku a můžeme se stavit k nám domů, dáme si kávu nebo čaj a ty v reále uvidíš, jak to vypadá doma s ročním prckem. Záleží jen na tobě.

Benjul - ty se drž, hlavně klid a pohodu

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
30.10.06 18:12

Jen na skok.

Benjul, jdes zitra na cviko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.3.09 16:10

Ahoj v orlové je konečně nově orevřeno mateřské centrum Bejbáček…
http://www.bejbacek.webnode.cz/
přijdte se podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
9.3.09 11:35

Ahoj maminky,
asi dva týdny bydlíme v Orlové. V okrajové části řekla bych. Opravujeme si domeček u dolu Fučík. A ať pátrám jak pátrám nějak nemůžu narazit na žádné dětské hřiště, hřišťátko nebo dětský koutek. Mám dvouletého syna a v létě čekáme druhé mimi. Zatím teda jen pátráme ať mám kam s mrňátky vyrazit až na to bude vhodné počasí. Můžete mi prosím dát nějaké typy? Moc ráda poznám i nějaké maminky které to tady znají. :D

A taky můžete mi prosím poradit s výběrem pediatra? :oops:
Budu moc vděčná.

Děkuji Indrielka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.10.12 14:12

Ahojda, Take hgledam kamaradku. jsem z orllove poruby a jsem stale sama. jsem tehotna posledni faze. mam 2 syny 12 a 8let a chlapa stale v praci mam 32let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
25.10.12 09:49

Ahoj maminky

Hledam v Orlove. detskeho lekare-ku. At mohu maleho zapsat.. nez se narodi. Dekuji Sylvie :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová