Orlová

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1207
19.6.06 20:57

ahojky,holky moc se omlouvám,ale zítra teda nemůžu.Mám v práci konttrlou z celníhoi úřadu:( Tak musím být přítomna…ještě jednou mě omlüvte.

Ale jinak můžu kdykoliv během týdne,tak napiště kdy a já už konečně dorazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
19.6.06 21:12

Nazdárek maminy :lol: ,

to jsou teda šílené dny, myslím tím samozřejmě to vedro. Sluníčko mám ráda, ale u moře je to lepší, to se musí nechat.

Pupulo - to se nedá nic dělat, hlavně ať kontrola dobře dopadne a dlouho neprudí. Nám by se to moc nehodilo ve středu. Takže zbývá čtvrtek a pátek, ozvěte se ostatní, jak to vyhovuje Vám.

Hezký večer přeje Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
20.6.06 19:26

Ahoj holky,

tak jsem se dneska konecne dostala na net. Vubec nic jsem nestihala. Hned v 7 rano jsem po 15min musela vypadnout z prace a jit zaskocit za nase a hlidat zedniky, konecne delaji tu koupelnu. Navic jsem zapomnela, ze bude odecet tepla, takze jsem pak utikala rychle domu uklidit nez pan dorazi. Docela jsem to stihla, jen to chce jeste vytrit. Aspon mam pripraveno pro manzela :-)

Benjulka: O videu jsem se dozvedela az tady od Pati. Necham si natocit 10.7. velky ultrazvuk. Doufam ze je Matura sympatak a nahraje mi ho.

Jinak s tou schuzkou to bude spatny. Zitra bych teoreticky mela mit cas, ale ctvrtek uz mam rande s jinou kamoskou a v patek cekam zemetreseni na 5.etape. Prijede mi manzel. Uvidime se teprve podruhe od svatby :-( Kdyz tak se sejdete vy 3 nebo 2 a priste vas prepadnu i ja s briskem :-) Hlavne pak napiste jak bylo. Jsem hooodne zvedavy tvor ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.06 21:25

Genetický UTZ

Já jdu na ten velkej 26.6., tak jsem zvědavá. Pak napíšu jak to dopadlo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
22.6.06 08:55

Ahoj holky,

kde vsechny jste? Zmáhá Vás horko :( , tak dneska to vypadá lépe :lol: .

Kalinichto - Matura je fakt sympaťák, mimi ti určitě nahraje, my jsme byli v ordinaci celá rodina a byl úplně v pohodě (oni tam jsou na to zvyklí). Tak co, vrcholí poslední přípravy k příjezdu manžela? Určitě už se nemůžeš dočkat, ale teď už je to opravdu jen chvilička a budete ho mít pěkně u sebe.

Pupulo - napiš, jak dopadla kontrola v práci, doufám, že tě zbytečně nestresovali.

Jinak je u nás doma celkem pohoda, Honzík už lozí po čtyřech, tak je to trošku náročnější. Naučil se otevírát šuplíky a teď tady v jednom z nich dělá pořádky. Tak změna, už ho to přestalo bavit a sedíme spolu u PC, na dlouho to teda nevidím :roll: .

Holky a co ten náš srazík, tento týden nevyšel, tak bychom mohly zkusit 2-hý pokus v příštím týdnu, jen ve středu já nemůžu.

Ozvěte se, pa, pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
22.6.06 12:58

Ahojky,

tak jsem se tu zase objevila. Dneska jsem se dozvedela vysledky z tripl testu, cituji: „Jsou v poradku, ale nektere hodnoty jsou zvysene. Doktor doporucuje podrobnejsi screening.“ Modlim se at to bude v poradku. V pondeli si tam jdu pro doporuceni na podrobnejsi vysetreni pro Maturu, ale do velkeho UTZ jsou jeste skoro 3tydny, bojim se.

Benjulka: dej nam vedet jak jsi pak dopadla ;-)

Pati: no uklizeno uz mam, jen jeste vytrit a vyprat a vyzehlit mu kosili do obleku (jdeme v sobotu na svatbu). Hrozne moc se tesim. Kvuli testu o to vic, potrebuju obejmout a utesit chlapem. Zitra v noci uz tady bude, i kdyz jen na chvilku.

Pupulo: pristi tyden by to mohlo vyjit, zatim mam na 100% zamluvene jen utery, to si jdeme sednout s kamoskou, tak navrhni jak to vyhovuje tobe a nejak se domluvime.

Kitten: Kde se nam toulas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
22.6.06 13:01

Pati a pozdravuj Honzika. Je moc sikovny. Jak jsem ho videla… je to neuveritelne hodny a klidny cvrcek. Nebo se jen tak pred nama vytahoval? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
23.6.06 12:18

Ahoj holky,

jen na skok. V listopadkach jsme ted meli mensi povzdvizeni. Tohle mluvi za vsechno http://emimino.cz/modules.php?… . Benjulka o tom urcite vi. Fakt hrozne. Brecela jsem jak zelva a doufam, ze mi velky UTZ dopadne dobre a uz budeme v poradku. Nastesti male kope krasne.

Pupulo: Cetla jsem jak jsi rodila s Edou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
23.6.06 14:53

Ahoj maminy,

začíná nám víkend :lol: , počasí má být slušné, tak se máme proč radovat.

Kalinichto - četla jsem ten odkaz, je to moc smutné :cry: , taky jsem měla slzy v očích. Ty na něco takového vůbec nemysli (to se mi to dobře říká, že!!!), určitě bude všechno v pořádku. Teď si pořádně užívej manžela :lol: a společně si ty nádherné chvíle užívejte.
Honzík je opravdu hodný a je to šikulka, dělá nám radost stejně jako Terinka. Za chvíli už budeš mít svůj „poklad“ a pak si to začneš pořádně uvědomovat, jak je to všechno krásné a jak jsou ty okamžiky jedinečné.

Holky - plánujete nějakou dovolenou a pokud ano tak kam? My pojedeme na týden do Jeseníků, pak k nám na chatu (Horní Lomná) a taky bych chtěla vyrazit k moři, jenže manželovi se moc nechce, budu ho muset ještě zpracovávat a stejně nevím, jestli se mi to podaří :roll: .

Hezký víkend přeje Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
23.6.06 16:49

ahoj holky,
tak konečně jsem se sem dostala…

Asi myslíte to co napsala Kasia,patří k nám dodeníčku..brečela jsem u toho strašně…
No a ten můj porod..no už na mě byla řada a byla jsme nucena ho sepsat:))jakvidíte,nemám spisovatelské střevo.))ale porod byl opravdu v pohodě:)

Tak na kdy to holky vidíte??? Ráda bych vás poznala.Nemůžu jen ve čtvrtek…i když odpoledne bych to snad stihla:)

Na dovču jedeme jen k nám na chatu na Morávku,za 14 dní,manžel bude asi malovat,tak tam budu s mamkou:)A k moři až příští rok:(
Kam chcete jet k moři????

pupula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
23.6.06 18:17

Ahojky.

Konečně jsem se dostala k PC. Měla jsem teď 2 dvanáctihodinové šichty :cry:
Už se těším na příští týden. Mám už jen 3 směny a padám na nemocenskou. Ty dvanáctky už fakt nedávám … :(
Kasii to fakt dopadlo hrozně, měla z Bubinky takovou radost :cry:

Kalinichta: V pondělí se po UTZ ozvu. Snad to bude vše O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1683
26.6.06 18:10

Ahoj holky,

tak jsem tady zase zpatky ziva, zdrava a spokojena. Manza mi uz odjel vcera vecer, ale podarilo se mi premluvit sefa a dostanu pristi tyden 3 dny dovolene, takze v sobotu sedam na vlak a jedu na tyden do severnich cech ;-) Mam radost, ze ho zase uvidim tak brzo. Jinak sousedi si asi museli pekne uzit, nechapu co to se mnou to tehotenstvi udelalo :oops:

A jak jste vsechny prozili vikend? Doufam ze nejak prezivate ten parak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.6.06 21:06

Ahojky

Tak jsem se vrátila z toho velkýho UTZ.
No tomu neuvěříte! Čekáme třetí holčičku, POMÓÓÓC
Jinak je úplně zdravá, jsem moc ráda, že bude v pohodě.Bude to prostě fotbalistka Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
27.6.06 21:50

Ahoj holky :lol: ,

tak konečně jsem urvala chvilku a sedla k počítači. Nestíhám, celé dny jsme pryč (na sídlišti je totiž hrozně), nejvíce teda u našich na zahradě, vracíme se večer a pak člověk nestíhá :( .
Zítra má manžel promoce, ještě teda nevím, co si obleču a hlavně v tom vedru tam asi padneme. Honzík teda nejede, bude ho hlídat mamka. S ním bychom to určitě nedali.

Kalinichto - tak to je super, že máš dovolenou, těch dní s manželem bude o něco více než jen víkend, určitě se už teď moc těšíš, že mám pravdu :lol:

Benjulko - gratulujeme k fotbalistce Elišce, mimochodem mooooc hezké jméno, známí mají taky Elišku. Hlavně ať jste v pohodě holky!!!!!!

Pupulo - pokud letos vyrazíme k moři, tak to bude buď Chorvatsko, Bulharsko nebo Řecko. Podle aktuální nabídky cestovek, samozřejmě by to bylo letecky. Ještě nikdy jsme neletěli na poslední chvíli, tak uvidíme, jestli se nám podaří najít něco, co by se nám líbilo. Ale letěli bychom až v září, protože nemáme rádi, když je všude hlava na hlavě (vždycky jsme jezdili v červnu, ale to už letos nestihneme). No uvidíme 8) .

Holky, srazík tento týden asi zase nevyjde, že :( . Tak zase aspoň písněte.

Pa,pa Pati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
28.6.06 07:18

ahoj holky,malá spí,tak mám chvilku…
je škoda,že srazík nevyšel tento týden..tak snad jindy…ikdyž dneska jedu odpoedne do Orlové,tak kdyby jste potkali blondýnu s oranožovo-šedým kočárkem,tak jsme to já:)

Benjulko-gratuluji k 3 holčičce:)))To bude doma veselo ,až budou holky v pubertě:)))

Pati-moc vám to moře letos závidím.My jezdíme každý rok,ale loni už jsme nebyli,protože jsme byla těhotná a Dr.mi to nedoporučil,vzhledem k tomu,že jsme před 3 měsíci zpětně potratila.A letos taky ne,malá je moc malá:) Tak příští rok chceme jet taky,ale ještě nevím taky jeslti Chrvatsko..tam můžu doporučit Omiš,pro děti ideální,písková pláž a mírný přístup k moři nebo leteck taky do Řecka.Tak podem dej vědět jak jste se rozhodli a jak tam bylo…

Kalinichto-tak to je fajn,že pojedš za manželem.Mě to nějak uniklo…on teda pracuje v Čechách??? tak si to tam pořádně užij!!!!!

Ty vedra jsou šílené,taky to není ideální,malá si už začala zvykat,ale já ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová