Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
8.1.07 21:20

no a já jsem třeba zaní zrovna byla na náštěvě jak byla ta debilní směna hihihi těch sestřiček:-)

• Citovat
  • Upravit
826
9.1.07 08:55

pperla: no ja myslim, ze uz to za chvili bude :) uz se ti to blizi :) tak pak nezapomen dat vedet :)
sestricky: urcite to byla ta neprijemna smena… hlavne preju prijemnou smenu az te budou prijimat !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.1.07 11:35

PPPERLO myslím na tebe každý den… Je blbé, že Kamil odjíždí, bych manžu nikam nepustila. Kolem termínu musel být pořád na drátě! Já jsem měla celkem OK sestřičky, hlavně jedna byla moooc hodná, tu jsme s kámoškou měly hrozně rády. S kamoškou - holka co byla semnou na pokoji, píšeme si dodnes a sem tam se i vidíme. Nechceš pak poslat SMS až to bude? Napsala bych ti číslo na ICQ, co? Ať víme! :) Tak se kdyžtak ozvi :)
Drž se holka. Jak si psala jestli normální porod nebo císař u všeho si musíš projít bolestí. Jsme ale ženské a nás pánbíček obdařil silou to zvládnout.

HOPE Sstejně mi neleze do hlavy, že jsi šla domů tak brzy :) Já jsem nemohla taky kašlat byl to děs! A vstávala jsem se slzama v očích :cry:

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
9.1.07 13:24

Weri: asi potrebovali volny pokoj :) nebo jsem ji m tak lezla na nervy ze se me snazili zbavit :D no ja byla strasne rada ze jdu domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.1.07 13:54

ahojky maminečky

werinka

já jsem nato přišla proč jsi tam byla tak dlouho?? Protože ste s kamarádkou si oblíbili tu sestřičku a určitě jste ji taky spříjemnˇovali šichtu tak si tě tam nechala :-). Aby měla prostě sluníčko každej den ne,? hihihi Jo tak až uvidíš na icq že jsem online tak s eozvy a já ti čísílko nahlásím na icq. Atˇtady dáš potom vědět:-) a to by bylo fajn kdybys to pak houkla i na holky z diskuze LEDEN 2007 .Tam mám možnost si vybrat z pěti čísel a já nevím koho si uložit tak to budu mít snažší dám ECHO tobě a je to vyřešené :-) teda pokud to nebude vadit:-)

hope no taky si mylsím žese mi to dost blíží!! Ale nohy mám u sebe hahahaha takže Kamil přijede ve čtvrtek na obědˇ. Tak musím navařit kdybych neuvařila to by tím pádem nepřijel protože přijede na oběd :lol: Tak ráno mám kontrolu na gyndě a určitě s ev:,–(ím oco chceš že s ezase nic nebude dít a malje bude zase dělat že tam ani není:-). ozvy ty nebudou určitě ani vidět natom přístroji hihihi

ALE DNESKA VEČER TO BYL MAZEC

Mě v jedenáct večer nějak chytnuli poslíčci bylo to ais tak cod eset minut já to nějak neregistrovala radši snažila sme se to zaspat.Snaha marná. Vždycky jsme na momentík usla unavou a pak mě vzbudila zase bolest.Trvalo to až do půl šesté do rána. Takže dneska si odpoledne určitě lehnu k televizi a jak s eznám proberu se určitě až na seriál ULICE:-) což mi VŮŮŮBEC NEVADÍ. No stěma poslíčkama mě chytnuli i záda. Jak s eto jmenuje ta část krucifix:-) přímo nad zadkem ta část těch zad. Počkat bederní část?, N eja nevím nevyznám se vtom:-D asi nastuduju nějakou knížku abych to pak mohla popisovat:-) .No ty záda mě bolí doted´ale večer to byla síla fakt. Chytnulo mě čůrání že,? Takže zvednout se u poslíčků s bolestmi zad to byl výkon. Šla jsem jako stará babička na záchod a na záchod sme byla ráda že jsem sedla hihi . vyčůrala a otočila s ezas na druhej bok protože jedna strana už mě bolela a ty bolesti mě štvaly ale pořád sem to otáčení odkládala jaká to byla fuška:-D . No fakt to byla noc dneska. T apředstava že to bude ještě horší. No už atˇto je zamnou vážně.
Taky sem si všimla že včera hodně svítil měsíc tak kdo ví třeba to nato mělo nějaký vliv, protože na Lendu taky včera měla holka poslíčky a měla je nějak od půlnoci tak kdo ví:-) je to všechno už promě záhada. Nicmeně malej osobě řádně dává vědět:-)Chtěla jsme dneska ještě pouklízet protože jsem si řekla že podle noci byhc řekla že s eto blíží vážně. tak říkám pouklízím atˇje tu čisto. a pak sem si řekla že přimé smůle byhc to tím uklidem přivolala takže nato dlabu a maximálně peru po troškách ještě mi zbývají dvě pračky vyprat a pověsit a je klid. Tatˇka už s emě muj taky ptal jak ta rpačka vlastně funguje až tady nebudu aby měl co na sebe hihi to s ezajímá brzo teda :-)

No nevím jaké pak chytnu sestřičky na šestinedělce, ale mylsím si, že pokud budu rodit normálně a budu mít mimčo stále u sebe tak mi to bud euplně fuk:-)a budu nadšená s mičma a hotová stěhc starostí. a pokud půjdu císařem a uvidím mimčo jen semtam a chytnu debilní sestřičky tak prostě si budu stále nadávat pod nosem a každému budu psát jak je to děsná sestra a asponˇmi uteče tam strávenej čas hihihi
A taky jde oto chytnout fajn spolubydlící to je duležité. T akámoška tam má spolubydlící a příjde mi divná fakt že jo. hodinu v kuse si snad pylníkem hoblovala nehty a pořád mluvila na svého manžela že si říkala že to doma stihne ohoblovat a nestihla to. Dítě jí spalo tři hodiny vkuse pořád pak ho až vzbudila sestra :-) tak asi se dost nudili:-) . pak jí přišla rodina s jendím jejím dítětem už holčičkou. tak dva roky. děsně rozmazlená a pořád tam knˇučela a ječela no a něco brala a furt něco. No rodiče a babička byli uplně v klídku enchali jí být ne,? Já obdivovala ty děti že je to nevzbudilo:-) tak sme si říkala že asponˇdopředu ví co její dítě vydrží když ho ten kravál nevzbudil:-).
Kmail už ste male holčičky uplně šílel on nesnáší rozmazlené děti. No kdoby je měl v lásce že??.-D hihi

No to sme s edneska rozepsala. Tak ahojky zatím

• Citovat
  • Upravit
peka83
9.1.07 14:01

jo jinak chtěla jsme zmněnit metřík protože mi o pár dnů předbíhá , ale nějak mi to nejde. ta stránka kde zadám ty metříky s emi ke konci ukáže stránku nelze zobrazit:-(

• Citovat
  • Upravit
826
9.1.07 14:42

no ja nevim… pokud se ti chce uklizet tak bych to tipla na fazi „hnizdeni“ :) a to uz je fakt tesne pred :) no u chlapecku se pry rika ze se rodi driv (ja nemuzu soudit, mam holcicku a navic presne na termin :D )
tak radsi odpocivej, nic nedelej a doufej, ze to Kamil stihne :)
a urcite dej vedet, klidne muzes pisnout tvoje cislo i mi pokd bys nechytla Weri (Ackoli tu je tezke nechytnout :D )
tak zatim paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.1.07 16:25

PPPERLO diskuze LEDEN 2007 JE TADY JO? NA EMIMI! JASŇAČKA DÁM JIM PAK VĚDĚT, ŽHAVOU ZPRÁVU!!! :o) Mě vychytáš neboj :o)

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.1.07 17:06

Ahojyk jsem tady jen v ryhclosti jdu zalehnout k televizi . Tedˇmi taky začli trošku bolesti teda poslíčci. a normálka mi vystřelila bolest jakoby směrem k páteři. no brrr. tedˇuž to nebude prostě lepší stím se musím smířit:-D .
Na uklid sem prděla celej den sem hnízdila leda u PC:-D a tedˇs ejdu narovnat k TV hihi nechtěla sme porod vyvolat tak neuklízím. až bude kamil doma douklízím to už budu v klídku. dva dny to tady vtom binčourku vydržíme:-D stejně sem nikdo enchodí na návštěvy kvůli pitbula od tatˇky takže v pohodě:-)

jinak mrkněte mi na profil na http://lide.cz/pravaenergit dala sem tam fotečku štěnátka. To je prosím PITTBULTERIER kříženej s LABRADOREM a vznikla stoho malá LEXINKA. je to zlatíčko .

no valím ulehnout.

werinka

jojo když zajedeš na STEJNÝ MĚSÍC PORODU tak tam najdeš diskuzi LEDEN 2007 :-) jojo je to tady na EMIMINU:-)

Jinak zmněnila sme si metřík. nechápu do tedˇka jak když neumím anglicky, ale musím se pochválit hihi už mi neutíká o tři dny napřed. ten na lylipie my prostě předbíhal a nešel ani zanic zmněnit.

• Citovat
  • Upravit
peka83
10.1.07 09:36

tak včera večer porodila kámoška holčičku a víte co?? měla termín 26 Ledna :-) hele on mě ten kalendář asi přeskočil co?? :-D

• Citovat
  • Upravit
1947
10.1.07 13:55

Ahoj maminy
můžu se přidat? Jsem na emiminu od listopadu, ale zatím jsem chodila jen na stejný měsíc porodu.
Jmenuju se Pavla, jsem z Rohova (20km od Opavy), čekám své první miminko, na které jsme čekali 2 roky a 3 měsíce. Termín mám 5.7.2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
10.1.07 14:56

ppperla: kuokala jsem na profil :) mooc krasny stenatko :) a moc pekne brisko :) s metrikem jsi sikula :) za chvili bude stejne jiny :D no jen pekne vydrz po kupe at se o tebe Kamil pekne postara neboj .. ono to jednou prijde .. kalendar na tebe nezapomnel.. jen jsou mimiskove neukazneni a predbihaji :D hlavne nezapomen dat vedet az to prijde :)

pajk: to vis ze se muzes pridat :) kazdou maminku vitame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
10.1.07 16:09

pajk

ahojky, tak vítej tady:-) .Já chodím na diskuzi LEDEN 2007 a tady prostě musím taky sem tam skočit dyt´je to přece Opava .Já taky nejsme přímo z Opavy bydlím od ní 15 km ve vesničce jménem Radkov u Vítkova .
My se o mimčo snažili 9 měsíců:-).
Tak ti k těhotenství grtauluji to ej doba teda přez dva roky. To ti muselo hodně už stoho být divně co?, Já vím jak sem všude viděla kočárky a těhulky jak jsem chtěla mimi a pořád nic a mi přišlo že jich stále přibývalo:-). Bylo mi stoho pořád smutno.

hope

Kamil psal že přijede až v pátek na oběd, prootže ho nevyloží dneska už tam kd eměli:-( no takže zítra s edovím na kontrole co nového a vlastně i stoho budu chytřejší. Dytˇdo tedˇka sem s eještě ani neotvírala, takže třeba se teprve začnu otvírat:-). No musím Kamilovi prý hnedka podat smskou hlášení co sem se dověděla.
No já hnedka akorát spucovala že s evubec natu cetsu vydal kdžy ví jak sme nervozní že všichni kolem mě rodí. To si pak říkám že to vážně může přijít kdykoliv a mi natom aby u toho semnou byl vážně moc záleží. A i dr. mi tehdy řekl že je to zákon schválnosti :-D že sice do 11 teho neporodím, ale že zákon schválnosti je mrcha:-D hihihi

• Citovat
  • Upravit
peka83
10.1.07 16:12

jo a víte nacdo s enejvíc těším až porodím a trošku se zajedu?? hihi až si zajdu ke kadeřnici a ikdyby mi jen ostříhala debilní konečky tak budu štástnější hihi protože během těhu sem se stříhala jen jendou a pak ne a barvení:-( to jsme zvykla experimentovat s barvičkama a to jsme měla utrum to s eprý v těhu nesmí nebo co.

• Citovat
  • Upravit
1947
10.1.07 20:12

ppperla: No už to nebylo nic příjemného, naštěstí to nebylo jen o čekání na // ale taky čekání na MS, protože po 5 letech užívání HA (miluju zkratky :P )
mi to bez tabletek vůbec nepřišlo!! Takže injekce, hormony, pak dokonce clostilbegyt. Chtěla jsem aby to přišlo samo, nechtěla jsem žádné umělé oplodnění apod. Ale před rokem jsem (na nátlak tchyně :roll: ) zašla za našim známým „léčitelem“ a ten zjistil, že problém je v manželovi. Spermiogram to pak potvrdil. Doktorka mi doporučila pouze vit. E, ale onen známý mu namíchal nějaké kapky, které asi půl roku užíval s tím, že za půl až třičtvrtě roku to bude OK. Mi pak po dvou letech přišla MS sama bez pomoci hormonů a po třičtvrtě roce jsem opravdu otěhotněla. Takže ohledně léčitelství už nejsem takový skeptik.
Teď mi známý slíbil, že mi pomůže i s porodem. Prý mi taky nějaké kapky namíchá. Jeho bývalá kolegyně z práce byla prvorodička a od začátku bolestí do narození syna to trvalo 3 hodiny!!!! Může to být náhoda, ale proč to nezkusit?
Uff to jsem se rozjela, ale teď už se o tom tak lehce mluví… :oops: :lol: promiňte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová