Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky tak holky, fotečky vložím asi až po přestavbě, měli jsme se stěhovat ve středu, ale manža dostal na středu školení
takže už se stěhujeme zítra. Mně se nechceeeeeeeeeee
Na netu sice budu, u našich je taky, ale fotečky mám v našem PC.
PPPERLO ta vyrážka může být opravdu z toho jak píšeš, na spešl dětské prášky si prý děti zvyknou velice rychle a pak jsou bohužel přísliš přecitlivělé a na všechno ostatní. My tedy prali od počátku v normálním prášku, malý nebyl alergik, tak nebylo třeba. S tím spinkáním uvidíš, každá maminka si to zařídí tak, jak to cítí sama. Hlavně moc dlouho neotálej, kluci jsou vůbec maminčiny prdelky, mám dva, vím o čem mluvím
![]()
PAJK nazdárek, to je dobře, že je další Opavanda mezi námi, nevadí, že máš broučka ještě v bříšku, aspoň se máš koho ptát a s kým se podělit o zážitky. A kdy máš TP a odkud z Opavy jsi? Jinak k tvým dotazům. Já kupovala věci na Filípka převážně přes net, přišlo mi to nejlevnější, nejpohodlnější. Jinak slušně co se financí týká se dá nakoupit třeba v Hypernově v tom malém butiku co je před vstupem do marketu, taky v Babyshopu to jde, nejdražší je bezesporu ten obchod na Pekařské, mají tam sice krááásnéééé věci, ale šíííleně drahé. Já si nemůžu vynachválit net, nakupuju a prodávám tam po Fildovi doteď. No a co se plavání a cvičení týká. Já sama za sebe, s Domčou, tím starším, jsem chodila na těhu cvičení a byla to pěkná nuda, ale já jsem velký sportovec a tudíž mě t moc nebavilo. No a plavání s kojenci je prima. Já jsem se starším chodila do Kačky a s Filípkem teď do bazénu a obě byli velmi podobné. U bazénu se mi líbilo, že se tam mnohem víc dbá na hygienu.
Holky v jak největším formátu ty fotky můžou být, nějak mi to tam nechce vzít, pořád mi to háže chybu, my máme focené fotky ve velkých formátech.
Mám pocit, že ta velikost je do 1MB, ale nejsem si jistá, možná se pletu.
Jinak TP mám 5. 7. ve středu jdu na kontrolu, tentokrát ale myslím bez UTZ s tím že se budu muset objednat na ten velký UTZ. Mám za sebou triple testy a naštěstí negativní.
Letos nás taky čeká přestavba domečku
Zatím bydlíme u manželových rodičů, ale budeme přestavovat domek po babičce. Tak jsem zvědavá, jak to všechno zvládnem
Nazdárek,
Hlásím se po super víkendu. V sobotu jsme byli s Ninulkou na maškarním /mrkněte do galerky/. Byla super, Ninulka si to taky užila, hlavně všechny zneužívala k chození za ruku…
No a nakonec jsme se známýma domluvili a šli posedět. Ninulka spinkala u našich a my potom taky.
PAJK no v Opavě je obchod s dětským zbožím v Bredě, na Pekařské, v Pasáži na Dolním Náměstí co vím. Jinak já hodně oblečení a věcí pro Ninulku objednávám přes net. No a jinak nejkrásnější oblečení co jsem viděla mají v Ostravě v HaM jak je Ikea
)
BABY CLUB KAČKA s HOPE chodíme s BCK plavat s prckama
a je to super.
PPPERLO nejsou to potničky? Ninulka je měla na líčkách hrozně dlouho…
Nemáš pro malého na prdíky rektální rourku? Já jí pro Ninulku měla a nemusela aspoň trpět…
POVÍDÁLKU fotku si můžeš upravit přes Malování. Otevři si to v něm a pak dej Obrázek - Roztáhnout či skosit a tam si dáš procenta na kolik procent to chceš zmenšit. Jinak se to dá nastavit i přímo ve foťáku.
Letíííím venčit psa!
Werinka
Werinko díky za tipy, do OV se chystám spíš do Carrefouru, ještě jsem v tom obchůdku nebyla,ale zvenku vypadá moc dobře. Ale asi taky bude dost mastný ![]()
Taky budu asi nakupovat přes internet, ale tu prvotní výbavičku si chci koupit v obchodě. Nejvíc se mi na internetu líbí Mimibazar, kupuju tam už teď těhu oblečky
Jee a zrovna jsem narazila na mimibazaru na Tvoje oblečky Werinko ![]()
PAJK jo narazila si na moje
!!! V Carefouru je Chicco a tam mají taky hezké oblečky na mrňousky, tam určitě do porodnice nějakou krásnou soupravičku najdeš… Já jsem si v Chiccu kupovala pro Ninulku hřebínek a kartáček na vlásky. Ten od Chicca má totiž na kartáčku přírodní štětiny ![]()
Weri
Teda - Werinko díky za upozornění, diskuse se nám kapku rozjela, to je super! ![]()
Jinak galerka taky super! Sněhuláci i Kamilek a včelička Nina je BOŽÍ!!
Tak se sem teda budu mrkat častěji, už si ukládám do oblíbených!
A souhlasím - HaM v Ostravě náš favorit! A hned v závěsu Mimibazar! ![]()
Já jsem pro přejmenování diskuse.
A hoďte se do galerky, zatím bych poznala jen Perlu a Werinku.
No snad! ![]()
AHOJKY
ZU
Ahojky jak se máš,,??? už dřív sme si psali chviličku. V místnosti BACULKY PŘED TĚHOTENSTVÍM pamatuješ?? jsi to mylsím ty. Ono holek s nickem zu asi moc nebude:-)
werinka
taky mě už ty potničky napadají má to trošičku na bradičce a na líčkách. No a příjde mi práě že to má vždycky když bumbá mlíčko a pak s epocáká a než to stihnu utřít jakoby se to tam oběvilo. Když je v suchu tak to zmizne trošičku, nebo dkyž spinká a probere se taky to ma rudé trošičku. tak ais ty potničky, a jak s etoho dá zbavit??
povedlo, zmenšila jsem to na disketu a šup tam s tím.
PAJK, mimibazar je super, taky tam mám svůj albumek a prodávám tam Fildovi věcičky, nakupuju taky hodně přes MMB. V Carefouru je to super obchůdek, člověk prostě neodejde aniž něco koupí, bohužel moooc drahé
a odkud vlastně jsi, přímo z Opavy, nebo poblíž?
WERI supeer fotečky.
ZU tak tebe ještě neznám, jsi přímo z Opavy, nahoď nějaké fotečky, ať Vás holky poznám.
PPPERLO my potničky nikdy neměli, takže o tom nemůžu radit.
No Filda se probudil, tak už musím letět. Co tak nějaký srazík, třeba v Mateřském centru na Válečkové, je to tam fajn
werinka
ne tu rourku enmáma dr mi oní anineřekla. ona všechno chce přírodní cestou říkala kdyby se nemohl vykadit mám si udělat heřmánkový čaj a sněj všehcno vyletí raz dva:-).
on kaká supper i prdí, jen prostě někdy se strašně u těch prdu kroutí než nějaký sněj vyběhne. tak mu promačkávám bříško kolínkama a taky mu bříško masíruju.
včera sem ho zkoušela dát do postýlky. spinkal hezky, ale pak si chtěl prdnout a začal s ekroutit a plakat. pak si prdnul dala sme mu dudlík, ale s dalším prdem mu dudlík vypadnul a zase plakal tím kroucením nežprdnul a pak neunsul. tak stejěn zase skončil umě. nojo dot ří měsíců určo bud eumě.
dneska sme se krásně vyspala jak se kroutil zmáčkla sme ho do klubíčka s nožičkama a vyprděl se a spokojeně spinkal a já taky.-)
říká se, že když si děti natu rorurku zvyknou pak se sami nevykakjí
já s ezatím ke srazům nehlásím.Promě toho je tedˇstrašně moc zezačátku. ještě tomu všemu přicházím na chutˇ. .-) a taky topočasí je humusss.
Povídálku jsem ze Sudice, momentálně sice bydlím v Rohově
ale během roku se zase přestěhujem do Sudic. Je to na polských hranicích.
Příspěvek upraven 10.02.15 v 17:32