Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
29.1.07 13:14
:think:

Příspěvek upraven 10.02.15 v 17:32

• Citovat
  • Upravit
163
29.1.07 13:29

Čauky tak holky, fotečky vložím asi až po přestavbě, měli jsme se stěhovat ve středu, ale manža dostal na středu školení :cry: takže už se stěhujeme zítra. Mně se nechceeeeeeeeeee :( Na netu sice budu, u našich je taky, ale fotečky mám v našem PC.

PPPERLO ta vyrážka může být opravdu z toho jak píšeš, na spešl dětské prášky si prý děti zvyknou velice rychle a pak jsou bohužel přísliš přecitlivělé a na všechno ostatní. My tedy prali od počátku v normálním prášku, malý nebyl alergik, tak nebylo třeba. S tím spinkáním uvidíš, každá maminka si to zařídí tak, jak to cítí sama. Hlavně moc dlouho neotálej, kluci jsou vůbec maminčiny prdelky, mám dva, vím o čem mluvím :lol: :lol: :lol:

PAJK nazdárek, to je dobře, že je další Opavanda mezi námi, nevadí, že máš broučka ještě v bříšku, aspoň se máš koho ptát a s kým se podělit o zážitky. A kdy máš TP a odkud z Opavy jsi? Jinak k tvým dotazům. Já kupovala věci na Filípka převážně přes net, přišlo mi to nejlevnější, nejpohodlnější. Jinak slušně co se financí týká se dá nakoupit třeba v Hypernově v tom malém butiku co je před vstupem do marketu, taky v Babyshopu to jde, nejdražší je bezesporu ten obchod na Pekařské, mají tam sice krááásnéééé věci, ale šíííleně drahé. Já si nemůžu vynachválit net, nakupuju a prodávám tam po Fildovi doteď. No a co se plavání a cvičení týká. Já sama za sebe, s Domčou, tím starším, jsem chodila na těhu cvičení a byla to pěkná nuda, ale já jsem velký sportovec a tudíž mě t moc nebavilo. No a plavání s kojenci je prima. Já jsem se starším chodila do Kačky a s Filípkem teď do bazénu a obě byli velmi podobné. U bazénu se mi líbilo, že se tam mnohem víc dbá na hygienu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
29.1.07 13:35

Holky v jak největším formátu ty fotky můžou být, nějak mi to tam nechce vzít, pořád mi to háže chybu, my máme focené fotky ve velkých formátech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 16:46

Mám pocit, že ta velikost je do 1MB, ale nejsem si jistá, možná se pletu.
Jinak TP mám 5. 7. ve středu jdu na kontrolu, tentokrát ale myslím bez UTZ s tím že se budu muset objednat na ten velký UTZ. Mám za sebou triple testy a naštěstí negativní.
Letos nás taky čeká přestavba domečku :roll: Zatím bydlíme u manželových rodičů, ale budeme přestavovat domek po babičce. Tak jsem zvědavá, jak to všechno zvládnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.1.07 19:02

Nazdárek,

Hlásím se po super víkendu. V sobotu jsme byli s Ninulkou na maškarním /mrkněte do galerky/. Byla super, Ninulka si to taky užila, hlavně všechny zneužívala k chození za ruku…
No a nakonec jsme se známýma domluvili a šli posedět. Ninulka spinkala u našich a my potom taky.

PAJK no v Opavě je obchod s dětským zbožím v Bredě, na Pekařské, v Pasáži na Dolním Náměstí co vím. Jinak já hodně oblečení a věcí pro Ninulku objednávám přes net. No a jinak nejkrásnější oblečení co jsem viděla mají v Ostravě v HaM jak je Ikea :o)
BABY CLUB KAČKA s HOPE chodíme s BCK plavat s prckama
a je to super.

PPPERLO nejsou to potničky? Ninulka je měla na líčkách hrozně dlouho…
Nemáš pro malého na prdíky rektální rourku? Já jí pro Ninulku měla a nemusela aspoň trpět…

POVÍDÁLKU fotku si můžeš upravit přes Malování. Otevři si to v něm a pak dej Obrázek - Roztáhnout či skosit a tam si dáš procenta na kolik procent to chceš zmenšit. Jinak se to dá nastavit i přímo ve foťáku.

Letíííím venčit psa!

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
29.1.07 21:56

Werinko díky za tipy, do OV se chystám spíš do Carrefouru, ještě jsem v tom obchůdku nebyla,ale zvenku vypadá moc dobře. Ale asi taky bude dost mastný :lol:
Taky budu asi nakupovat přes internet, ale tu prvotní výbavičku si chci koupit v obchodě. Nejvíc se mi na internetu líbí Mimibazar, kupuju tam už teď těhu oblečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
30.1.07 09:52

Jee a zrovna jsem narazila na mimibazaru na Tvoje oblečky Werinko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.1.07 10:13

PAJK jo narazila si na moje :D !!! V Carefouru je Chicco a tam mají taky hezké oblečky na mrňousky, tam určitě do porodnice nějakou krásnou soupravičku najdeš… Já jsem si v Chiccu kupovala pro Ninulku hřebínek a kartáček na vlásky. Ten od Chicca má totiž na kartáčku přírodní štětiny :)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
30.1.07 12:32

Teda - Werinko díky za upozornění, diskuse se nám kapku rozjela, to je super! :D
Jinak galerka taky super! Sněhuláci i Kamilek a včelička Nina je BOŽÍ!!
Tak se sem teda budu mrkat častěji, už si ukládám do oblíbených!

A souhlasím - HaM v Ostravě náš favorit! A hned v závěsu Mimibazar! :lol:

Já jsem pro přejmenování diskuse.
A hoďte se do galerky, zatím bych poznala jen Perlu a Werinku.
No snad! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
30.1.07 14:07

AHOJKY

ZU
Ahojky jak se máš,,??? už dřív sme si psali chviličku. V místnosti BACULKY PŘED TĚHOTENSTVÍM pamatuješ?? jsi to mylsím ty. Ono holek s nickem zu asi moc nebude:-)

werinka
taky mě už ty potničky napadají má to trošičku na bradičce a na líčkách. No a příjde mi práě že to má vždycky když bumbá mlíčko a pak s epocáká a než to stihnu utřít jakoby se to tam oběvilo. Když je v suchu tak to zmizne trošičku, nebo dkyž spinká a probere se taky to ma rudé trošičku. tak ais ty potničky, a jak s etoho dá zbavit??

• Citovat
  • Upravit
163
30.1.07 14:11

povedlo, zmenšila jsem to na disketu a šup tam s tím.

PAJK, mimibazar je super, taky tam mám svůj albumek a prodávám tam Fildovi věcičky, nakupuju taky hodně přes MMB. V Carefouru je to super obchůdek, člověk prostě neodejde aniž něco koupí, bohužel moooc drahé :cry: a odkud vlastně jsi, přímo z Opavy, nebo poblíž?

WERI supeer fotečky.

ZU tak tebe ještě neznám, jsi přímo z Opavy, nahoď nějaké fotečky, ať Vás holky poznám.

PPPERLO my potničky nikdy neměli, takže o tom nemůžu radit.

No Filda se probudil, tak už musím letět. Co tak nějaký srazík, třeba v Mateřském centru na Válečkové, je to tam fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
30.1.07 14:15

werinka

ne tu rourku enmáma dr mi oní anineřekla. ona všechno chce přírodní cestou říkala kdyby se nemohl vykadit mám si udělat heřmánkový čaj a sněj všehcno vyletí raz dva:-).

on kaká supper i prdí, jen prostě někdy se strašně u těch prdu kroutí než nějaký sněj vyběhne. tak mu promačkávám bříško kolínkama a taky mu bříško masíruju.
včera sem ho zkoušela dát do postýlky. spinkal hezky, ale pak si chtěl prdnout a začal s ekroutit a plakat. pak si prdnul dala sme mu dudlík, ale s dalším prdem mu dudlík vypadnul a zase plakal tím kroucením nežprdnul a pak neunsul. tak stejěn zase skončil umě. nojo dot ří měsíců určo bud eumě.

dneska sme se krásně vyspala jak se kroutil zmáčkla sme ho do klubíčka s nožičkama a vyprděl se a spokojeně spinkal a já taky.-)

říká se, že když si děti natu rorurku zvyknou pak se sami nevykakjí

• Citovat
  • Upravit
peka83
30.1.07 14:21

já s ezatím ke srazům nehlásím.Promě toho je tedˇstrašně moc zezačátku. ještě tomu všemu přicházím na chutˇ. .-) a taky topočasí je humusss.

• Citovat
  • Upravit
1947
30.1.07 14:41

Povídálku jsem ze Sudice, momentálně sice bydlím v Rohově :) ale během roku se zase přestěhujem do Sudic. Je to na polských hranicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
30.1.07 14:42

:D :D jsem ze SUDIC!!! ne ze Sudice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie