Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nazdarek!
tak nam kapicky pomahaly… pouzivaly jsme ji zhruvba do tech tri mesicu
pak to preslo… a trubicku jsme nepouzili ani jednou
kdyz pomahaji kapicky tak to neni potreba ![]()
hope
a pomohli ti od prdíku kapičky uplně?? nebo semtam se ještě malá kroutila?? nám kapičky pomáhají, ale semtam se ještě teda kroutí.
zítra jedem zase k dětské. mohlo byto být co 14dnů každý týden tam jezdit je dost otrava:-( on mě malej totiž pokaždé bud´pokadí nebo počůrá hihi sitam pak připadám jako trouba.
hele proč mi každej říká že se v kojení přibírá, když já nepřibírám a jím hodně,? mi příjde že malej všechno vysaje mlékem. a já mám vážně pořád hladu a hladu:-)
no tu rourku ani nechci používát, ale zeptám s edoktorky naní to určitě.to kdyby někdy přišel čas že bude nejhůř a tak at´je poruce.
ppperla: no obcas se trochu kroutila .. pomohlo dat trochu kapek primo na dudlik
ona sosala dudlik a vyprdla se ![]()
ja taky pri kojeni nepribirala ale naopakl hubla, je to i tim ze se porad tocis kolem mimi ![]()
Tak to já jsem kojením nezhubla ani gram a to jsem ani moc nejedla… jen zdravě kvůli malé, ale ani ťuk dolů
A ještě pořád mám 6kg nahoře :/
Weri
Werinka - no jo to jsme my, šťastní jedinci, jež prostě zhubneme jen se nám dítě podívá na prso
Já s tím taky neměla problém. Z nemocnice jsem odcházela s 70kg a když jsem po 6ti nedělí vlezla na váhu, tak jsem měla 58
Třikrát jsem se té sestry ptala, jestli jim to váží dobře.. To jsem měla naposledy na gymplu ![]()
ZANKO to jsi opravdu šťastlivec… Já jsem do porodnice přišla s 84 kg a odcházela jsem s 74 kg (ještě že tak…) no a až teď ne podzim se mi povedlo shodit 4 kg a teď další 2. Kdybych měla aspoń 64 kg co před těhu tak jsem spokojená, ovšem kde je mých 51 kg to jsem vážila ještě před 4 rokama…
Weri
ahojky
WERINKO Verunko všechno nejlepší k tvému svátku
no vy ste štastlivci všichni hihi- já šla rodit s 97 kg a mám 84 hihi a kde jsou moje 65 kg než sem poznala přítele před skoro pěti lety hihi .
jinak od pátku do dneška malej přibral 200gramů zase. doktorka uplně zírala jakého mám jedlíka:-). naordinovala mi heřmánkoví čaj aby malej se užasně prý vykakal a nemusel to tak namáhavě tlačit. tak piju heřmánkovej čaj. to budu taky dobře zdravě pročištěná.
ono prý s etaky po holčičkách hodně přibírá zatím co kluci jdou prý do břicha holčičky se usazují an celém těle prý na mamince. hmm něco natom bdue ikdyž vidím kamarádky tak semi zdá že to tak je.
Cecetka - hele pokud bys měla zájem o to plavání, tak jsem ZU přemuvila a budeme chodit od 22.3. od 17 do 17.30 na Dostojevského. Mělo by tam být jěště volno. V případě, že by ti to vyšlo, tak se k nám můžeš přidat, mys budeme určitě radši, když tam bude někdo známý ![]()
Ech, tak jsem byla dobrovolně u zubaře a musel mi přeplombovat dva zuby… teď ve čtvrt na dvanáct a ještě se tak ironicky zasmál a řekl, ať si o obědě nechám zdát a jídlo za dvě až tři hodiny, tak tady hypnotizuju minutovku, ať běží ten čas rychleji ![]()
Ppperla - no já nevím, já mám kamarádku, ta má ročí holčičku a nebát letošních vánoc, tak bych řekla, že je nechutně hubená, teď díky těm vánocům už je jen štíhlá:-) asi to je o tom jak tělo zvládá stres, který přijde po porodu, my jsme hold ty hubnoucí typy.....
Werinka - taky všechno nejlepš k svátku, my taky dneska slavíme 4 měsíce:-)))
ČAUKY,
holky děkuji za přáníčko k svátku… ![]()
PPPERLO jo jo mám holčičku a mám sádlo po celým těle
ale kámoška co má teď 3 měsíční holčičku, tak má ještě mín než měla před otěhotněním a to už ani nekojí…
Jdu si hodit vanu a těším se na odpolední plavčo, že HOPE???? Budeme chodit do dalšího kurzu??? Ikdyž je to furt dokolečka? Nebo bys chtěla zkusit plavčo na velkém plavečáku?
Werinka
Holky cci se zeptat, kde jste si v Opavě byli vyřídit rodičovský příspěvek nebo jak se t správně jmenuje… Je to v té budově na Jánské???
ZANKO jojo na Jánské ![]()
Huráááá mě dneska přišel papír o zvýšení rodičáku huráááá!!! (7. 582 Kč)
Werinka