Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
nejdřív vám musím napsat co se nám dneska stalo.. HOPE to už určitě četla na BC ![]()
CO SE NÁM DNESKA STALO: sem nasr… ani nevíte jak… grrrr!!! Dopoledne jsme jeli zavést Ninulku s tchýní k nim (má jí tam do zítřka na výslužbu
) ). Po cestě zpátky jsme se rozhodli, že pojedeme ještě do Globusu… jeli jsme v levém pruhu a před náma cca 10 jela avia, v pravém pruhu stála fabie, která tam neměla mimochodem vůbec co dělat… grrr! No a najednou se v tom pravém pruhu vyřítilo auto udělalo myšku kolem ta fabky a do té mezery mezi nás a avii se vecpalo, jenže to bylo tak rychlé a navíc se nasral těsně před nás, že manža myslel, že ho sejme, tak odbočil do pravého pruhu a přesto, že se podíval do pravého pruhu zda tam nic nejede, tak jsme tam sejmuli jednou auto… prostě ho neviděl, protože říkal, že tam byl asi mrtvý bod…naštěstí se nikomu nic nestalo jen máme oba poškrábané boky a ten kluk byl úplně vklidu, takže se jen zavolali policajti a zašli jsme společně na pojišťovnu. Pak jsme jeli na myčku, ale ten jeho lak se z našeho auta stejně neumyl, tak Roman jel ještě za jedním známým, který mu to spravil a za 14 dní je domluvený s jedním chlapem co mu to přestříká, dostali jsme pokutu 1000 Kč a naštěstí bez bodu, ale když se to tak vezme, tak to nebyla naše vina a i ten kluk, kterého jsme ťukli, tak to policajtům říkal taky a říkal, že už mu udělal ten stejný chlap menší problém před jednou křižovatkou. Tak si tam manža i ten kluk na toho blbce v tom autě ponadávali, ale nevezmou si na něm nic, když byl tak rychle pryč, že neměli ani SPZ… ach jo, že já do toho Globu chtěla vůbec jet, manžovi se tam vůůůbec nechtělo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PPPERLO stroupky měla Ninulka taky, tak jsem mazala, mazala, mazala… mazala jsem obyč olejíčkem ![]()
Jinak jak psala hope, tak zkus mu udělat pelíšek v postýlce, třeba se mu tam bude spát hezky nebo nechej rožnutou nějakou malilinkou lampičku, třeba mu nedělá ta tma dobře… Já jsem teda Ninulku přes den otáčet nijak nemohla, protože měla do 3 měsíců pavlíkovy třmeny, takže přicházelo spaní pouze na zádech, bohužel spala taky s hlavičkou pořád na levo, což mělo za následek sploštění hlavy, ale se začátkem pohybu, kdy se začla přetáčet, apod, tak se to srovnalo
Teď už placku na levé straně nemá
![]()
Jdu čučet na bednu ![]()
Werinka
PPPERLO malému KAMILKOVI i velkému KAMILOVI přejeme s Ninulkou krásný dnešní svátek ![]()
WERINKA
SER NA AUTO s rominutím hlavěn že vy jste v naprostém pořádku následky mohli být tisíckrát horší. auto s espraví ale zdraví je jen jedno.
A ty jsi teda vdaná WERUŠ??
děkuji za blahopřání ksvátku za Kamilky oběma vyřídím ihned jak odstoupím od pc:-D počkat malému to řeknu tedˇho kojím. No tak sice neodpoví, ale je vnímavej:-D
na tu postýlku kalšu já sním chrápu v postelimoc ráda on je moje kuřátko a kluci jsou stejně děsne vixovaní na maminkách
tak asponˇnáky chlap namě bude závislej.-D
nevíte o nějakých levných svatebních šatehc velikost 44/46??
no spíš 46/48 hihi
ppperla když jsem se vdávala, koupila jsem si šaty v Polsku. Vyšly mě na necelé 3,5 tis. a úprava mě stála tak max. 500 (upravovala jsem si je sama doma). Nejnižší půjčovné bylo 4 tisíce, takže jsem se rozhodla pro svoje a aspoň se nebála, že je někde zničím. Však byly moje. Dneska už z nich mám jenom živůtek (sukni jsem odpárala) a můžu honit vodu na plesech
![]()
pperla: letim sem at jeste dneska stihnu poprat k svatku tvym Kamilkum a koukam ze me Weri predbehla
no nic.. stejne blahoprejem ![]()
jinak ja mela svatebni saty ze salonu Ano (je to v hlasce, z druhe strany .. jak je ta galanterka tak dvere vedle a jde se do prvniho patra.. prosla jsem skoro vsechny salony tady v opave a vsude jsou saty na modelky.. a vsude mi je cpaly jak jsem v nich uzasna.. tam na me pani mrkla, sahla pro sat y a rekla ty a zadne jine! tak jsem je zkusila .. no a vdavala se v nich
byly fakt presne na me:) takze doporucuju zkusit to tam.. jo a zadne tintitko nejsem a ani tenkrat jsem nebyla ![]()
hope
tak opět děkujeme za přání k svátku:-) . Kamilovi takhle nepopřál nikdo, takže uplně zírá kolik lidí oněm ví z chatu. No tak uplně zírá že s eoněm bavím atd:-).
No jinak jak píše cecetka asi chci taky svoje svatební šaty dá s eto pak i prodat na inzerátech je jich hodně, ale taky pro modelky. takže věřím že po mé velikosti by někdo určo pak zkočil nás baculek je víc takže určitě bude schánˇka:-) a přesně pro ten pocit že když s ešatům něco stane budu v klidu, jinak bych se vnich asi bála. No uvidíme jetsli bude svatba letos na těch 50% příští léto yb byla na 100% je tady pořád to, že v létě tedˇby měl malej půl rou a příští rok už by mohl semnou dělat i tany tany:-D
nazdarek! no ja je mela pujceny, ale uzovala jsem si to v nich maximalne… vracela jsem je zelene (u zeme - fotili jsme se v arboretu takze se slo po trave - od toho ta zelena…) a s vytrepenym lemem - bylo mi receno, ze to je bezne… a ze se s tim pocita, pani je tam naprosto super ![]()
PPPERLO jo jo jsem vdaná
Já jsem si svatební šaty musela nechat ušít a mám je doma, budu je prodávat, nemáš zájem? Hi hi… Jsou hezké, jednoduché jako nové i s pelerínkou. Kdybys chtěla vidět foto, tak ti můžu poslat na ICQ.
Werinka
werin ürčo seti ozvu a omrknu .
obdivuji maminky co kojí na veřejnosti
já jsem nato stydlivá děsně a pořád lítam do nějakého zašitého místečka.Byli jsme ted na návštěvě v sobotu na prajzské zase s maloškem a tam obýváku snad celá rodina a všichni namě tak mu dej najest když brečel. no zvedla sem se a řekla že neumím na veřejnosti kojit a zašilaa sem se jim do kuchyně.
já vím že dneska se už kojí všude, ale nato fakt nemám. prý u druhého se otrkám hahaha nehrozíííí. spíš mi mé první dtě bude dělat clonu haha
PPPERLO neboj nejsi sama, já taky nejsem kojící exhibicionista, vždycky jsem se zašila nebo kojila tak, abych když jdu ven mi to vyšlo, abych nikde kojit nemusela
Kojila jsem jen před mamkou, Romanem a kámoškou jinak e-e-e-e-e ani náhodou!
Weri
werinka to mě uklidnilo.-D
připadám si pak blbě protože se každej namě dívá jako bych nadělala. Kámoška ta seděla snáma u stolu a najendou vyvalila prso a kojila. No jejda jak malej začal brečet vzala sme ho plínku taky a šla sme kojit jinam. a kámoš namě kam jdeš tu se kecá. tak sem mu řekla že když krmím nekecám:-D hihihi
werinko já jsem rozmazlená. já mám ráda takvé princeznovské šatičky. takové co jsem si přála už jako malá na svatbu víš,? takže furt okukuju šaty za které člověk vyplácne tak 6000 určitě. doufám že mamka mi napíše že v USA jsou nějaké levnější. no kdo ví enchám se překvapit. jinak dej si kdyžtak šaty na www.aukro.cz tam to mizí rychle a na mimibazarku to ty šaty jsou tam hnedka pryč já tam koukám pořád a pořád se to tam mění jak to utíká.
jinak vyhrála jsme v pátek aukci na mimibazarku a psala jsme už i vzkaz te apaní a nic zatím neposlala ani číslo učtu no nic. co stím?,
Ahoj holky,
ak hlásíme dvě novinky… konečně jsme se překulili sami ze zad na bříško a ta druhá je, že máme zub… teda hned dva, objevila je kámoška, co tady dneska byla, tak tady plácala něco, že ji mám dát na šaty… tak jsem ji řekla, že to neznám a tudíž nic nedostane ![]()
kojení mi na veřejnosti problém nedělá, naštěstí, jinak nevím, jak bych dojela až do Františkových lázní, kde jsme byli o víkendu s manžou( má tam rodinu)
Svatební saty jsem mela pujcene z Opavy-Kylesovic za 4000 a byly super, jen mi trosku vic narostlo brisko nez jsme s pani predpokladaly:-)
ZANKO gratulujeme Kubíkovi k překulení juchuuuu!!!
PPPERLO jo jo mě se ty princeznovské taky líbily, jenže jsem v nich vypadala jak selka, nacpané prsa v korzetu a ty kruhy pod tou sukní no nic na moje nervy a připadala jsem si ještě baculatější než jsem… Takže jsem zvolila jednoduchost!!!
Werinka
werinka
třeba mnakonec taky jednoduchost zvolím. určitě ty šaty budou ztluščovat. no musím si nějaké vyzkoušet a pak budu rozmnější.
teda jde mi stoho hlava kolem:-D
televizi mám kolikrát puštěnou jen bez zvuku
.protože sem tady věčně sama tak mi to dává takový pocit že tady někdo je.
protože jsem celý týden sama tak to je bez problémů:-).
no malej vesměs leží na zádehc a v noci semnou na boku na jendé straně lůžka a pak jak přebaluju ráno přeskočím na druhou stranu lůžka a spí na druhé straně
TEDˇKOM MÁ DĚSNĚ STROUPKY NA HLAVĚ. začla sme mu teda hlavu mazat i přez dne brutálně a už to trošku polevuje, ale vypadá to uděsně. Kamil jak to viděl tak se až lekl:-D