Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak z velkého nadšení, že s ebudu vdávat letos zase sešlo. Včera večer sme si objednala korunku krásnou a náhdrdelník s naušnicema dám zato 800kč. což je v pohodě cena . No a dneska sme si sedla s mojím tatˇkou a ten namě vychrlil kolik práce letos se musí udělat na baráku a zahradě a tak že prý stou svatbou byhcom se uhonili. Hmm, musela sem uznat že má pravdu, takže všechno bude rok schované zase.Mrzí mě to, ale doufám že rok uteče jako voda. Šlo by to i letos ta svatba, ale víte jak kdoví kdy se ta práce kolem baráku a na baráku dodělá a pak by nemusel být ani termín svatby a než byse udělaly pozvánky atd. bylo by to opravdu v hnusném zhonu.
Takže příští rok bude jen na svatbu a hnedka naní i našetříme takhle byhcom si na svatbu pujčili . takhle našetříme a uděláme to tak, žebyhcom se vzaly a hnedka pak jely i k moři a malej bude mít vlastně rok a půl takže si to i užije trochu už:-)
Ach tak sme byla nadšená a tak sem utřela nos. No a nejhorší bude schovávat šaty před Kamilem rok:-D .Viděl je na fotce, ale v reálu je nesmí vidět prý to nosí smůlu. jsme poěvrčivá, ale co s etýče smůly v manželství to je radši zakopu do země aby je neviděl. Vněčem takovém smůlu fakt nechci mít:-D
ach sem stoho smutnááá:-( ale bude to lepší .asponˇpak můžu pozvat i hosty na zahradu takhleby to bylo životu nebezpečné spadla by naně i terasa hihi
PPPERLO NEBUĎ SMUTNÁ!!! JE TO ŠKODA, ŽE SVATBA MUSELA JÍT STRANOU, ALE DOČKÁŠ SE… MÁŠ MILUJÍCÍHO PŘÍTELE, KRÁSNÉHO SYNA A SVATBA TI NEUTEČE
ŠATY SCHOVEJ U MAMINKY AŤ JE KAMČA NENAJDE ![]()
WERI
werinka
šaty zabalené a schované. a dneska mi moje máti přez skype řekla že jak přijede ten příští rok, že nám bud zaplatí svatbu nebo dovolenou at si vyberu. jasan že sem řekla svatbu hihi ona netuší ještě kkolik to stojí hihihi ale tak aspon něco dobrého tak i tak budemšetřit na dovču a kdoví naco ještě.
v šatech sem se vyftila ale vypadalo to blbě narychlo sem to smázla. tak ještě vydržte taky hihi až bude víc času se upravím a skočím si donich. nebo až na svatbě hihi .
a co jinak uvás nového. s malým sme byly na kontrole na kyčle. má je v pořádku.
ted se mi ten můj malej děsně líbí je užasně baculatej. sem vždycky chtěla baculaté mimi a mám ho. nojo po rodičích.hihi
ono to děsně utíká ty měsíce už má 2 měsíce ještě nedvno sem se tu děsně bála porodu .
PPPERLO no jo utíká to… Vždyť já jsem byla nedávno v porodnici a Nina už má 13 měsíců ![]()
Dneska skončil manža v 15 hod, tak jsme se všichni oblíkli a šli po dlooooouhééé době na společnou procházku. Byli jsme na Kolibě na pivko a dali jsme si i jídlo. Seděli jsme venku. Nina tam pobíhala a byla spokojená, ale odnesla si z tama hrušku, no jo zdrhat rodičům se nevyplácí a tak dlažební kostka prostě trošku víc vyčnívala…
Pak jsme byli ještě na naší zahrádce, tak se honila s naším hafíkem a mezitím v těch vycházkových džínách spadla sousedce do porytého záhonku
Ještě že dneska peru její věci a ty růžové botičky co má růžové teda už moc nejsou, tak je zkusím hodit do pračky s jejíma věcma, snad to pustí…
Werinka
Ahoj holky
jsem taky z Opavy, tak snad se k vám můžu přidat.
Včera na mě natrefila Werinka na BC( Weri, nelekej se, tady mi moje jmeno zBC nešlo zaregistrovat, ale jsem to ja Hanca) a nalákela mě k vám.
Doufám, že nebude vadit, když nedočtu všechny stránky, protože fakt nestíhám. Jen jsem zahlídla, že jste tu řešily svatbu Ppperly, z které nakonec sešlo. Ppperlo neboj, rok uteče jak voda a bude z Tebe mladá paní ![]()
U nás to bylo podbně, já těhotná, chtěla se vdávat, jenže rodiče dlělai fasádu na baráku a pak neměli ani chut ani prachy, aby chystali veselku, a tak jsem se vdávala až s 5 měs. mimčem. A byla to teda dobrá sranda. Kojící nevěsta atd.
WERI to jste si teda dneska užívali. Tak pak dej vědět, jestli vám pere pračka dobře, jo
![]()
STAZI jéééé to jsem ráda, že jsi trefila a přidala se.. myslím, že dočítat nemusíš, určitě se chytneš
Boty se už perou, tak jsem zvědavá
Odkud z Opavy jsi???
Werinka
stazina
vííteejjj .
tak já už aspon n svatbě nebudu kojittak si užiju hih a dítě mi bude už trošku pařit pak. tak aspon nějaké plus.nic nečti nic moc se nedělo. takový kadodenní život.jen 2měsíce napřed bys četla jak stresuju z porodu.a pak o pár dnů jak už ho popisuju
tááák tady utíká čas.kolik ti je roků?
werinka
já malému peru každej den i ty trošky.dneska mi občural deku a včera taky takže furt něco. když kakne do plíny je to i podním.
dneska jsem koukala na malého jak byl svlečenej a spokojenej a říkala sem si jak může někdo dětem takhle ubližovat.Ted´je toho televize pořád plná je to hrůza. Nebo třeba jak kdysi znásilnil hlap to 3měsíční dítě holčičku. Já být tou matku zabiju ho.to nekecám.
Já se tak už tedˇděsím o malého kolik nástrah je v domě natož venku brrr. Jak werinko píšeš jak ti malá padá obdivuji ten klid. ale určitě se taky otrkám.jen tedˇpořád vidím toho mojeho koblížka nevinneho.
Ppperlo je mi 28. No jo třicítka se kvapem blíží Ale vypadám tak na 18. I když jdu někam s kočárem, říkají mi slečno. ![]()
Hele až Kamílek povyroste a začne všude lozit a všechno zkoumat, taky přestaneš řešit kdejaké pády. To bys nic jiného nedělala, než stála u zadku a dávala záchranu.
Mi ted Sonička začíná teprve lozit po 4, zatím se jen plazila. A je to teda mazec, jak ještě naní vůbec jistá, občas ztratí balanc, přepadne na záda, chrapne se do hlavy, a je tu řev.
Weri jsem z Katarajnu, ale bohužel nebydlíme v nějakém hezkém domečku, ale na hnusném betonovém sídlišti
Ale o nějakém baráčku uvažujem. Tak během 5 let bych se chtěla přestěhovat
Dnes budu mít lehárko, až se malá probudí, jdem na celý den k rodičům. Budou se hezky starat a já budu odpočívat. Ty pátky prostě miluju.
BTW nebudete někdo chodit na plavání na Dostojevského. My jdem v úterý ve 4. Už se těším. Přez zimu jsme měli pauzu, atk ted na to zas najedem
PPPERLO jo jo otrkáš se rychle, to uvidíš sama, ale já jsem v povaze dost tvrdý člověk, takže mě jen tak něco nerozhází, ikdyž včera ta pecka o dlažební kostku to bylo maso… ale zase si řeknu „co nemá zdrhat
“ Nechci vypadat jako krkavčí matka, ale prostě jí chci vychovat i k tomu, aby poslouchala a aby to nebyl nějakéj bolestínek. Když je to menší pád, tak jí jen třeba očistím, pofoukám a řeknu jí, že to je dobrý, když je to větší pád a řev jako lev, tak to ju postiskám, ale odvedu hned pozornost, protože jinak je schopná si vybrečet hlasivky, nejvíc u nás zabírá otázka: „Kde je pejsek“ To máš vidět jak rychle je po pláči… ![]()
STÁZI no já bydlím kousek od hřbitova na Englišce…
HOLKY JAK BUDE VÍC TEPLO TAK JSEM PRO NĚJAKÝ SRAZÍK, CO? CO VY NA TO??? PŘIBEREME I PÁR HOLEK OD NÁS Z DENÍČKU POKUD BY TO NEVADILO!!!
HOPE - myslím Kukátko a jestli by přijely i holky IPU a NAMAPE…
Werinka
STÁZI my jsme na plavčo chodily s Ninulkou te´d 2 kurzy po sobě a už nebylo místo, takže už chodit nebudeme, chci zase začít až od 2 let a to už je na školním statku… Ale odsud chodí myslím ZANKA a CECETKA??? Nejsem si jistá…
Weri
STAZI
TY máš jedno nebo dvě děti?
no já na plavání jezdit nebudu mám to do OP 15km nějak.neřídím ještě sama auto
. ale už začínámm jezdit sem toho mojeho dokopala tak kam jedem tam řídím aspon tam na místo domů jede on abychom dojely ještě ten den. to víte opatrnost hihi ![]()
werinka
jojo chápu co myslíš že malou nerozmazluješ atd. no on se sní taky život párat nebude aspon bude silnější jedinec hihi
už se normálně těším až nebudu kojit a začnu s dietkama zase. už mě těch mojich 83 deptáááá. ![]()
PPPERLO kolik si měla před těhu? Já jsem před porodem vážila 84, v porodnici jsem nechala 10 kg a od porodu jsem shodila 6, ale už zase mám 2 nahoře
ale objedm se mi naštěstí nezvětšil, bohužel mám pořád velikost 42
Já chci zase mojí 38 ![]()
Dneska odpoledne jsme byli zase venku
Bylo supééééér jen Ninulce fakt chybí nějaký kámoš nebo kámoška na hraní. Kámoška má malou holčičku v kočárku (4,5 m) a pořád na ní dělá kuk, hladí ju a leze jí do kočárku…
STAZI botičky pračka vyprala
SIce tam zůstala od trávy pidi šmouha, ale nejde moc vidět ![]()
Weri
Ahojte,
tak mám chvilku klid a čas na Vás:-) Zítra přijede mamča a ségra s partnery a zstanou na noc, tak jsem se dneska honila jak blázen, protože zítra nebude moc času. Jedeme si pro autíčko:-) Dneska byl manža moje prodat a snad si zítra odvezeme nové, možná budeme muset čekat do pondělka kvůli schválení úvěru… Budu mít Fabii Combi v úžasné oranžové metalíze… To se bude jezdit…
NA Dostojevského začínáme chodit teď od 22.3., dneska jsem byla na plavču ještě na Fugnerce, co nahrazujem, jak jsme byli nemocní a bylo to moc fajn… Kuba ve vodě řádil:-)
Pro srázek jsem, domlouvali jsme se už se ZU, že bychom vyrazili na ten Hradec, ale můžem vyrazit i někde jinde, Werinko, tys mě tak nalákala s tou Kolibou, asi budem muset vyrazit
Ahojky děvčata…
no tak dneska vstávačka v 7 hod, tatínek byl povolán do práce, takže tu ZASE tvrdneme samy doma
Prej to nemá ale na dlouho, tak snad bude na oběd zpátky!
Navíc počasí stojí za ho… takže nevím ani co dneska budeme dělat. To jsme chtěli jít do města na zmrzku a posedět někde na zahrádce ![]()
Od včerejška mám doma přítulnou dcerušku, ale dneska už lehce i umrčenou… rostou jí ty debilní stoličky, takže to je fakt maso!
ZANKO taky chodíte na Kolibu??? My tam jsme přes léto skoro pořád ![]()
Jdu vymýšlet něco na jídlo…
Werinka
a jak s epolsky řeknou svatební šaty nebo ěnco žebych najela na polskou stránku rovnou a očíhla to:-) ty závoje korunky atd