Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
POVÍDÁLKU byla jsems to já?? Uričtě? Holky prodávají přes www.modrykonik.cz.
Weri
nazdarek nazdarek§
za gratulace moc dekuju
jsem uz holt stara breca ![]()
Weri: no ja chtela jet zitra (mozna budu mit skolu) ale asi pockam na rano jak to bude vypadat s tim snehem .. zatim je to celkem kalamita.. jeste tady neprestalo snezit..... ale na saticky se uz MOOOC tesim.. a na sponecky taky ![]()
povidalek: myslis na nakup nebo chces prodavat? pokud chces internetovy obchudek tak bych o jednom vybornem vedela
je to tenhle http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?… nakupovala jsem tam ja i werinka a naprosta spokojenost
dokonce od nich mame obe kocarky ![]()
HOPE tak ty dnes slavíš, jo?? Tak to se přidáváme ke gratulantům. Se Soničkou přejeme hlavně zdraví a ještě jednou zdraví.
POVÍDALKU, čusík Andy, já chodím hlavně BC, ale tam na mě natrefila Werinka a přitáhla mě sem. Roček máme za týden. Ale slavit budem až příští víkend.
Já chci zase hezké jaro, bééé.
Holky dík za tipy. Sháním pro Filipa nějaká pěkná trika s dlouhým rukávkem, na MMB mi utekla krásná kolekce Cherokee, což mě dost mrzí, byla bezvadná a teĎ v Tescu nic moc na kluky nemají. Nějak jsem to neodhadla, vložila jsem na MMB věcičky po Fildovi, co sice ještě nosíme, ale už sháním nové větší no a počítala jsem, že se to bude prodávat dlouho a já to měla hned ten den skoro vše prodané a teĎ honem honem sháním, ať máme co na se
No to je na posr…ní
Stazi, Hani, souhlasím s tebou, počasí je hnus a ještě větší hnus. Dnes jsem měla být na 11.h. u doktorky, když jsem na honem vyrazila tak jsem zjistila, že kočár, který mám vždy přes noc na venkovním balkoně mi jak na svi--- zapadal totálně sněhem, takže dnes nepoužitelný, tak honem zpátky pro klíče od auta, jenomže to už bylo „odzimované“, sice gumy máme ještě zimní, ale veškeré škrabky a metličky jsou kdoví kde, takže jsem sníh odhrnovala z auta, tuny sněhu, holou rukou, navíc bez rukavic
no byla jsem rudá nejen zimou , ale hlavně vzteky. Navíc už nemám pro Filipa zimní boty, jsou nám malé a teď už se mi nechce kupovat nové zimní, takže ani chodit nemůže v tom hnusu, no parádička ![]()
STÁZI já mám domovskou taky na BC, ale tady se scházíme už těhu pěkně dloooouho předtím to byla teda diskuse Těhulky ze Severní Moravy ta pak nějak padla a pak ZU založila Někdo poblíž Opavy (teď jiíž Opava a okolí ![]()
Já si sem tam píšu s Kočičkoumalinkou a tak jsem koukala, že je tam další Opavanda ![]()
Weri
POVÍDÁLKU tak my sice zimní ještě máme, ale už dost okopáne, protože jsem je dávala Ninulce na zahradu na doničení
Takže je zase můžu asi vydrhnout a trošku načinčat ať vypadají… nebo že bych je taky šupla do pračky? No uvidím… Já jsem si teď pro Ninulku objednala fialkové kapsáče z MMB od HaM a musím zase prodat něco jiného jinak mě manža zardousí…
Teď mi volala manže, že vůůůbec neví v kolik dorazí domů, že jsou někde cca 40 km od Opavy a že šílená kalamita - popadané stromy, kamiony a auta v příkopech. No a zrovna na trase domů je spadlý strom, tak se musí vrátit zpátky do toho města kde byli a zkusit to jinudy.. doufám, že dorazí v pořádku!
Werinka
ahojky, v rychlosti se ozývám, protože pokaždé mi internet jenom jede, ale malej prostě vyžaduje maminku a tak si hrajem na maminku a hodneho chlapečka.-) ta role je supper:-)
WERINKA
KDYŽ jsme začla chodit s kamilem měla jsem 63kg mám 164cm mi to ale vyhovovalo stačilo bylo to super. potom sme se s Kamilem potkali a zlenivěli a rozmazlovali se. Oba jsme přibrali dvacet kg. otěhotněla jsem na 86kg a rodila s 97 no hnuuusss největší. po porodu mám 83 kg a v létě se chci dostat aspon´na 70kg at´jsem spokojená nachviličku .bude to makačka, ale tím dítětem je člověk neustále v pohybu tak je to fajn:-) to pomůže:-)
jáměla velikost 42 jak sem začla s kamilem chodit tedˇmám velikost 46
ČEČETKO až dneska jsem si přečetla zprávu od ZUZA001 bohužel pozdě ![]()
Werinka
HOLKY KDE JSTE VŠECHNY????? ![]()
ÚRAZ: no holky musím vám napsat co se dneska stalo… dneska hodila Ninulka takovou držku, ani nevím proč, protože neměla v cestě ani žádné hračky nic, snad si zakopla o vlastní nohu nebo co a jak spadla, tak šílená rána a řev… hned jsem se dívala jestli nemá vybité zuby nebo tak něco, tak jsem jí objímala, Ninulka se vyplakala a najednou se dívám že mám na ruce krev! Šokovaný Tak jsem se dívala znova do pusy a nic… Pak se uklidila a odešla si hrát, najednou se dívám a jí tekla ta krev z nosíku… snažila jsem se jí to schladit a zastavit, bránila se a nechtěla, ale zachvilku to přestalo.. Měla jsem strach jestli ho nemá zlomený, ale nic, jen jí trošku opuchnul kořen nosu, tak snad to má jen naražené Plačícínebovelmismutný Bylo mi jí fakt líto, ale ona je děsný tele. Za den spadne snad 100×. Dělá kraviny, zakopne a spadne…
Pište, pište…
Weri
weri: ja jsem tuu ![]()
ta ninule je teda cislo, neboj bude brzy v poradku ![]()
Weri škoda, mohla sis to vybrat a nepropadla by ti hodina.
Dneska jsme byly se Zankou a Zu na první lekci. Byla sranda. Mě se tam líilo. Možná i proto, že jsme se sice osobně neznaly, ale aspoň virtuálně ano, takže jsem je nebrala jako cizí.
ČEČETKO tak to je super, že tam chodíte spolu… a kdepak je ZU konec, že se tu neobjevi???
WEri
Weri: tak my sjme tu jednu hodinu nechali taky propadnout. mala od pondelka kasle tak to nechci pokouset … radsi obetuju ty penizky nez aby se ji to zhorsilo......
jsem slysela ze ma byt pristi tyden krasne
co se domluvit a nekdy se nekde sejit??? krome stredy muzu kdykoli
a navic chci satickyyyyyyy ![]()
Weri ještě mě napadlo, že ta její kamarádka nepojede ani příští týden (středa v 16 hodin). Zkus si tam zavolat, je škoda nechat tu hodinu propadnout. Ale jméno neznám. Nám taky zbyla jedna z vířivky, ale tento kurz je málo dětí, tak plavou jen v pátek a to je problém si tu náhradní vybrat. Tak kašlu. Bazének je stejně lepší.
ahojkyyy
werinkaTa Nina je kaskadér pokaždé něco, ale je super že je tak bolesti odolná ta se jendou u porodu bude usmívat
kamarád má taky takovou dceru ta je na obličeji samá modřina a škrábanec a řádía lítá a co hodina novej uraz a ta se jen usměje a rodiče se jí zeptají coto máš na hlavě?, a ona řekne ale nic s Aličkou(její sestra) sme se praly . no supper takhle odolné. ty děti sou srandovní takový raubíři:-)