Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PPPERLA jasně vyzkoušej a uvidíš
Jediný korzet který mi slušel, tak byl kolem krku ne na ramínka…
Werinka
werinka
já chci korzet kolem krku to nás prsaté i tak dělá hezčí v létě nosímjen kolem krku trička-) ![]()
pperla
presne tak
ja ho taky chtela … no a vyplatilo se
mela jsem saty presne podle svyc predstav - pekne princeznovske…
AHoj holky,
to je kotel, Kubovi rostou tři zuby najednou… příšerně slintá až z toho chudá kucká… a o mamince nemluvě, ta má ta ohlodaná prsa, až to pěkné není:-) no alespoň se nenudím..
Dneska jsme si koupili krb s udírnou, mam z nej radost, protože už po nich koukáme ta 2 roky a pořád se mi žádný nelíbil a tenhle je super
ZANKO jojo krb s udírnou je super, tchýně ho má a o v létě se v něm udí a peče furt ![]()
Tak jsem před chvílí dala spát Ninu, je nějaká mrská, to bude asi tím počasím grrr!!! Včera jsme byli odnést RTG kyčlí panu ortopedovi a říkal, že je vše v pořádku, pak chtěl ať se projde, tak říkal, že chodí bez napadání apod. Ale na kontrolu máme přijít zase za rok
Sice nevím proč, když je vše ok…
Dneska jdeme konečně na roční prohlídku, ikdyž už je to spíš 13ti měsíční prohlídka
Jsem zvědavá kolik od Vánoc Nina přibrala. Naposledy měla 9450 g a 75 cm tuším.
Werinka
Zanka: krb s udirnou.. mnam! copak nam vyudis ? ![]()
Weri: no Ninule bude urco trhat rekordy
bude to cvalik tydne ![]()
Werinko jak ti závidím malou holčičku. Ráďa měl v 5-ti měsících 70 cm a 8320 g
Včera jsme s ním byla na další prohlídku a třetá´í hexa, ale neměli očkovací látku, tak jsme to přesunuli na příští středu. Jsem zvědavá, o kolik zase vyrostl a přibral. Ach ty moje záda
Zanka ví o čem mluvím ![]()
Zanko gratuluju k zubům. Ráďa jetě neměl půl roku a měl už 4. A mám takový pocit, že za nějaký den vyleze už i pátý. Má to celkem nateklé a je protivný jak vřed na prdeli ![]()
ppperla taky jsem měla šaty princeznovské. Sukně na spodním okraji měla neuvěřitelných 10 m
Kdž jsem to přeměřila, tak jsem tomu skoro nevěřila. Ale chtěla jsem aspoň jednou v životě mít takové bohaté šaty ![]()
hope - nám??? Vy přijdete na návštěvu???
![]()
Cecetka - jojo vím, je tu váhu co jsi uvedla měl Kuba o 10 dní dříve
Je to macek… a protivný to je občas taky
ale vždyť si za chvilku odpočineš a nabereš i jinou energii v práci:-)
ZANKO, CECETKO týýýý joooo a to si pořád myslím, že mám velký těžký dítě
No ale myslím, že u nás v deníčku budeme na horní příčce ![]()
Na tu roční kontrolu jsme nakonec nešly - přesunula jsem to na pondělí. Nina totiž včera usla v 10 a spala do 12.30 a to tam už Dr. končí
Nechtěla jsem jí budit, protože by byla mrská a včera jsme byly na posledním plavču!
HOPE ptala jsem se včera na tom plavču a máme si prý ten týden po prázdninách zavolat a domluvit se jestli bude něco volného, no nevím za to mi to asi nestojí… Začíná nový kurz, takže nadšené maminky nastartují myslím všechny hned a zas dovolávat se pořád, že si chci nahradit alespoň tu jednu hodinu, no nevím… KDyžtak si tam zavolej a nahraď si to, ale já to asi kašlu, jen mi zůstala doma ještě jedna plína na plavání
Tak ju musím někomu darovat, už vím… Barči té mojí kámošce ![]()
Werinka
Zanka: na uzene klidne ![]()
my mame rocni prohlidku az za dva tydny.. jsem zvedava kolik uz ta nase „mala“ holcicka ma
mam pocit ze mi ted nejak vyrostla ![]()
Weri: dobra tedy… no snad to nejak pujde… chtela jsem se zeptat poslala ti Jarka ty saticky pro me? cetla jsem ze uz mas domecek doma ![]()
ahojky ,
vidím že še se pořád něco děje. Ninuška cvalíček
hihi ale krásnej okatej. a na rok nemá zrovná moc. kámošky holčička měla v roce 13 kg hihi ale taky nato nevypadala.
taky koukám že tady rostou zoubky a dírkujou mamnce prsa hihihi t všehcno mě čekáááá:-D
a ta váha cecetka máš cvalíka. Mylsím že natom budem podobně stím jeho apetitem, ale kluci jsou rý víc těžší jak holčičky.
šaty podala jsem si inzerát že koupím šaty a ozvala s emi paní co vyprodává šaty z obchodu nějakého. za 4600 budu mít šaty, nbudou kolem krku což je škoda, ale hold byly vyprodané v mé ohromné velikosti. a tak tyhle semi taky líbí. Ještě si chci sehnat něco řpez mé tlusté ramena haha
taky mám vyhlídnutou an netu korunku a závoj už taky s rukavičkama okukuju. a pak to jednou prodám jako celej komplet a bude to:-).
chtělabyhc letos svatbu.minulej rok s eměla opravit terasa odložilo s eto na letošek padá nám tam dlažba. takže letos chci svatbu a terasu v ořádkua příští rok už chci an dovolenou k moři. a stoho neustoupím:-D .i proto už mám šaty objednané a všehcno tak pomalu vyhlížím aby se to trošku hnulo.chlapi to mají jendoduché jen si koupí hadry a nestarají se, ale já radši všehcno budu do léta postupně střádat než aby to pak ráz naráz byla děsná pálka finanční.werince sme šaty ukázala.tak ty šaty hodím mezy fotky jo?, no snad je sem nehodíma jak mi příjdou snad vm neřeknu že sou mi malé. při mé smůe je to možné:-D ale do léta s eurčo trošiku ještě zcvrknu.-D
tak papapap jdu spát jsme dneska nějaká hotová a děsně mě bolí záda. papa
ppperla korunku a závoj jsem kupovala taky v Polsku
http://www.beremese.cz/album/album.php?…
I podvazek … jediné, co jsem měla koupené v Česku bylo spodní prádlo, punčochy a střevíčky ![]()
NAZDÁREK,
to je krásně co? Už 2. den jsme venku, teď Ninulka spí jak zabitá a pak zase valíme ven ![]()
PPPERLO šaty máš fakt nááádhernéééé!!! ![]()
HOPE jo jo úplně jsem ti to zapoměla napsat, furt jsem ti chtlěa napsat SZ a pak jsem o víkendu nebyla doma vypadlo mi to z hlavy. Šatičky máš u mě a ještě bonus od Jarky sponečky ![]()
Werinka
cecetka
no princeznovské fotky fakt pěkné.Tak si to představuju, jen umě budou širší fotky s mojí fgurou:-D .
To si v polsku kupovala, ale přímo v nějakém svatebním slaonu ne?, No korunka unás výjde na 300 i na 250kč na internet. no musím připočíst ale 100kč poštové. závoj nevím kolik stojí a právě ještě boty a spodní prádlo a chtěla bych nějaký ten us látky nevím jak se to jmenuje ten šátek takový nepruhledný asponˇna ramena na položení no víš jak to myslím:-).
ty ses vdávala na uřadě?, o se taky předem nacvičuje jak kdo jde a co říc a kam se podepsat?, v kostele se to tak dělá ne?,
a kde jste scháněly pozvánky na svatbu?, HIH no my nakonec budem asi oddání v kostele na prajzské nám jeho od kamila babička a děda zařídí kněze který by nás tam přijel oddat.
To bude sranda když spolu žijeme jak mám pak udělat aby mě ženich(Kamil ) neviděl ve svatebních šatech sem pověrčivá hihi to budu celý den zavřená v jendom pokoji hihi.
víte my se chtěly brát už dřív vždycky do toho ěnco vjelo a oba jsme taky nevrozní stěhc lidí co na svatbě budou atďěláme co děláme počet se už zkrátit nedá prostě 30lidí:-( ach jooo to je jen rodina babičky rodiče atd. každej máme rodiče totiž od sebe.
zanko
gratulujeme