Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CECETKO jo jo ukládám si všechno co píšu apod. ![]()
PPPERLO jo jo pořád marod, je to ale lepší než v pondělí, ale furt jsem hyn… A co je horší Nina odpadla taky… musela si k našim už ten bacil odvézt a on ju bacil. Má teplotu, šílenou rýmu, kašel a ráno měla trochu i průjem…
Byly jsme u doktorky tak dostala Mukosolvan, spray do nosu - vincentku a ještě jsem jí koupila panadol na tu teplotu
BObek můj malý, je úplně vyřízená… dneska ani neprotestovala a dívala se semnou na Ženatý se závazky a na Gillmorky úplně v klidu bez zuření
Teď tu chvilku lítala, ale už spí…
Ach jo, to máme jít zítra popřát bráchovi, snad jen na chvilku, hlavně aŤ se uzdraví, příští víkend máme jet (pá, so, ne) se známýma na chatu, kterou už máme zaplacenou - do Beskyd.
Werinka
werinka
to je až šílené ty nemoci. Mi jak sem byla těhu pomohli kapky HEDELIX strašně moc na krk a tatˇka měl mucosolvan to já jako těhotná nemohla a zabrlao mi to dřív. pak mi tatˇka na ten hedelix kapky začal chodit a říkal že hnedka cítí rozdíl že je to supper. zkus se nato optat je fakt bomba . odhlenil mi krk a uplně mě rozpovídal ja na konci těhu byla hotová . už sme se bála že nebudu mít hlas křičet u porodu. ale uzdravila sme se a ječela hihi.-)
PPPERLO jo jo poptám se, když se to po tom Mukosolvanu nezlepší, tak to vyměním za Hedelix. Ninulky doktorka jí píše vždycky Stoptusin a je super, ale teď tam byl zástup, tak jí napsali tohle. No já už jsem krapet lepší, už nemusím tak šíleně smrkat, už to jde samo a kašel se taky lepší… Jdu si teď udělat teplé mlíko s vincentkou a medem mňam ![]()
Weri
werinka
ten hedelix můžeš i ty a nepotřebuješ vincentku.-D ty nezbedo:-) hihi
PPPERLO UŽ HO MÁÁÁÁÁÁM!!!! SNAD ZABERE, PROTOŽE JE TO S NINULKOU ČÍM DÁL HORŠÍ A HORŠÍ ![]()
Ahoj,
tak se hlásíme zpět po návratu z nemocnice. Včera nás konečně pustili, holky to bylo něco příšerného, sestry v pohodě, ale já jsem málem lezla po zdi, furt být zavřená jednom malém pokoji s malým a ani na vtřein si od něj neodpočinout. Doma mi ho na chvilku vezme manža a člověk může alespoň v klidu si zajít na WC…Ufff no doufám, že už je nikdy neuvidíme, vůbec by mi to nevadilo…
Zanka: vitej doma!!!! vim naprosto presne jak ti je .. zazila jsem to same s terezkou, ale to ji byly teprve 3 mesice !!! no hlavne ze uz jste doma ![]()
ZANKO TO JE SUPÉÉÉÉÉR ŽE JSTE DOMA!!!!!!!!
AŤ JSTE UŽ JEN A JEN ZDRAVÍ…
U nás je to už také o píď lepší, takže chatu nemusíme zrušit hurááá!!! No musím to ještě zaklepat ťuk ťuk tuk! Dneska jsme šli nachvilku i ven na procházku, 5 dní jsme byli zavření doma maras!
Werinka
Holky, to je hrozné jak to moje dítě smrdí..... TO je fakt síla po těch antibiotikách… bléééé
Kde se to v tom krásném mimnku bere??
Jo jinak jsme zdarví, teda ještě do konce týdne to nemáme přehánět, ale v podstatě je zápal plic zažehnán
ZANKO tak to je dobrá zpráva! Řekni mi jak se takový zápal plic pozná???
V Ninulce to chrčí to je děs… to je hrozný jak ty malý děti hleny nemůžou vykašlat a vysmrkat, odsávat mi to nejde, z nosu se jí to spouští jen občas…
Weri
Tak se přidáváme do klubu nemocných
Ráďa v noci dostal horečku a trápí ho to celý den. Má skoro 39. Vždycky mu to Nurofenem srazím pod 38 a jak přestane psobit, tak mu ta horečka zase vyletí nahoru
Dr. říkal, že je to jen nachlazení, tak snad to brzy přejde.
Zanko hlavně, že už je to OK. Přidávám se k Werince. Jak se zápal plic pozná?
teda.. ty nemoci tradi !!
posilame spoustu sil k boji proti bacilum ![]()
CECETKO no to snad néééé!!! Tak Radečka už taky bacil bacil??? Božátko malé…! U nás to je sice už na ústupu, ale furt to není nic moc, ale už chodíme nachvilku ven. S tím mým číslem být doma celý den je fakt o hubu! Když spí dlouho tak se to dá, ale když má přes poledne blbý a krátký spaní, tak to se nedá to těch 18 hod vydržet!
Sice se mi nechce, ale už bych měla jít spát, zítra mě chystá velké balení na na prodloužený víkend. Jedeme do Beskyd na Morávku. Mysleli jsme si, jak si zalyžujeme a prdlajs. Včera na Sviňorkách zastavili vlek
A to jsme si s manžou aktivně dneska pořídili lyžařské kalhoty a rukavice grrrr
To teda naštve! To je letos zima bože! Ani teplo ani zima děs!! Řekla bych takovej hnusnej podzim grrr
No tak si uděláme hezkou procházku po horách, pak dám do galerky samo nějaký fotečky ![]()
Tak zatím páček a vlastně dobrou noc! ![]()
Werinka s Ninulkou
Weri: aspon vypadnete na chvilku z domu.. relax bude i bez snehu.. ja bych jela hned
krasne si to uzij a pozdrav nemocnatko Ninuli!!!
Jóó holky, to já vám neřeknu, jak se to pozná, nepoznali to ani v nemocnici. Kubovi začala viróza horečkama, dva dny a pak byl klid, potom začal pokašlávat až se to dostalo do stádia, kdy nás doktorka raději poslala na 2-3 dny do nemocnice na inhalace. Tam ho prohlídli a jako že je vše OK, druhý den přišli s tím, že raději nás pošlou na rentgen jestli tam není zápal plic a on byl. Takže podle toho.. Asi taky hodně záleží na doktorovi, já chodím do Opavy k MUDr. Zwingerové a ta je moc dobrá!
Cecetka-tak to je mi líto, ale četla jsem, že mimískům se těmi prodělanými nemocemi teprve utváří imunita a že neni nic neobvyklého, když jsou mimča během 1 roku 8× nemocné…