Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zu
4347
2.2.07 09:44

Zuzi,
bojim bojim! :D :D
A nedá se to jen zkusit třeba? Ať hned neobjednávám - sem chtěla až od půl roku July…
A nerozčiluj se, ať tělo může bojovat s bacilem a nevyšťavuje se zbytečně!

Werinko, úplně cítím jak Ti je - jak něco tak moc chceš! Držím pěsti ať to vyjde, to víš že mu zahrajte na city, vymysli cokoliv - účel světí prostředky :wink: . Ale asi půjde hlavně o prachy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.2.07 11:18

Zanka: no tak se brzy ozdravte oba!! urcite to „jenom“ chytil od tebe a nic horsiho to nebudet ¨¨ tak neboj!

s tim plavcem to urcite zkuste.. terezka s ninuli u plavca radi a chechtaji se az hruza.. moc jim to prospiva :)

tak jsem vcera zvladla zkousku z programovani a ted mam od zkousek az do pondeli volno.. no … jeste pristi tyden a skonci zkouskove.. uz aby to bylo, hrabe mi z toho !!!

Weri: s bytem drzime palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
2.2.07 11:52

Hope,
a co študuješ? Na Slezské?
Ona Zanka s Kubíkem už na plavčo chodí a právě si to chválí.
No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.2.07 14:09

Werinka - jo já mám míň než před těhu, takže si fakt nestěžuju a po téhle nemoci budu mít dalších pár kilo dole.

Hope - jojo, jak píše ZU, my jsme zkušení plavci, my už plavem od 5ti týdnů, první vaničky, teď chodíme na Fugnerku a pak bych právě rádi na Dostojevského at se nemusíme prodírat přes celé město, on ten benzín není zadarmo, ikdyž ho já neplatím, chi:-)

ZU - koukni na SZ

Kubík je bez teplot!!!!!!!!!!!! Hurá a vracíme se k normálu, jne maminka je pořád jak spráskaný pes. Dnes jsem byla s Kubou u doktorky a ta mi řekla, že Kubíček je OK, ale vy vypadáte příšerně, tak jsem ji poděkovala a šla se domů dál léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
2.2.07 20:16

Zu: joj jo na Slizske :) Informacni studia a knihovnictvi… takovy radoby obor :( no uz to sned nejak doklepu :)
no jen plavte plavt :) my vanu preskocily a zacli chodit az do „bazenu“ tam si to teda uzivame bajecne.. jinak ve vane jsme se machaly (a machame doted) doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
2.2.07 21:07

Zanka stále marodíte. Říkala jsem Zuze, že proto jste tam dneska nebyli.

Zu buď v klidu. Moje břicho taky není výstavní (spíš naopak … je se za co stydět :oops: ). A bývá nás tam tak málo, že do sprchy v podstatě chodíme po jedné. Snad se mi ještě nestalo, že bych tam byla s někým jiným. I se Zuzou se převlíkáme každá jinak rychle, takže se i jinak sprchujeme.

Jo a jezdíme taky dvě v autě a prcky máme oba vzadu. Auta bereme na střídačku a pokud nespěcháme domů, tak ještě děláme hypernákupy. No dneska jsme v Globusu i poseděly u pozdní snídaně :roll: Dneska nám drobci v autě plakali na střídačku. Teda, musím to upřesnit. Ráďa řval, venda kňourala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.2.07 11:34

Cecetka - už jsme skor zdraví, teda Kuba už je druhý den bez teplot a jen sem tam zakašle, já stále smrkám a kašlu jako blázen, ale snad mě to o víkendu opustí, abychom mohli pokračovat v plaveckých kurzech a cvičení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
3.2.07 15:26

ZU uričtě půjde o peníze, když je více zájemců, manža říkal, že jim zkusíme nabídnout zatím o 50 tis. víc popřípadě i 100 tis. víc, tak uvidíme…

ZANKA super, že je Kubíkovi líp a ty ze brzy už dokurýruješ taky :)

Dneska mi není vůbec dobře, už jsem 2,5 hodiny spala a je to trošku lepší, ale hned po ránu jsem měla šoky z NInule. Musela jsem jí sebou vzít na nehty a bohužel celou hodinu prořvala, nejdřív se bála kámošky holčičky a pak už řvala ani nevím proč :( Úplně mě to její řvaní odrovnalo. Navíc se dostavila červená mrcha :(

Jdu odpočívat k tv. Malá tu běhá, tak snad nebude ječet nadále…

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
4.2.07 11:04

Ahooooooooj holky já totálně nestíhám, rychle jsem přečetla příspěvky, nazdárek Zu a ZUzi a vůbec všechny, stěhování nám dalo zabrat, manža je pořád na bytě a bourá, já jsem tam byla všechno ještě včera zakrývat, ať si alespoň trochu pak ušetřím s úklidem, navíc jsou oba kluci nemocní, Dominik (starší) je docela dost, Filípek má naštěstí zatím JEN rýmu :cry: Já jsem taky nějaký nachlazená, no když se sere tak se sere (pardon…).

K minisrazíku se hlásím, WERI ještě že je Ninočka téměř stejně stará jako Filda, ať tam neběhá sám mezi mimískama. Jo a WERI držím palečky s tím bytem. My před časem taky hodně chtěli jeden supeeeer byteček, ale nakonec jsme od toho upustili, protože bychom si museli vzít hypotéku, kterou bychom platili do našich 60-ti :cry: 8O (nechtěli jsme totiž prodat náš stávající byt, chtěli jsme ho pronajmout a nechat pro děti) takže jsme se pustili do rekonstrukce toho našeho stávajícího. No a WERI nechceš se než bude srazík OPAVY aspoň sejít jen tak na prochajdu s Ninočkou a Filípkem. Když tak se ozvi. Jen tu teď nejsem často, protože ač naši mají taky net, tak je v pokoji, kde je FIlip a na net se dá jít jen když spinká a to se tedy vylučuje. No ale nakouknu, když tak ti dám i mobil a můžem se domluvit. Budu ráda, když na chvíli vypadnu.

Jinak holky uzdravte se vy i vaše dětičky a nezapomeňte na měěěěě já zas přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
4.2.07 19:40

;) **

Příspěvek upraven 10.02.15 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
2193
5.2.07 09:39

Nazdárek,
tak včera jsme byli u tchýně i u našich, celkem únavné, ale aspoň máme zase klid. V sobotu budeme slavit od Ninulky první narozeninky, tak už plánuju jak to tady nazdobím. Dort jí peče prababička (manžova babi) a já jí udělám jen její malý dortíček z jablíček, piškotů a pudingu :)

POVÍDÁLKU klidně bychom se mohli sejít, ale přesně ti neřeknu kdy :( Já nejsem už si 14 dní schopná zajít ani ke kámošce, vždycky mi do toho něco vleze nebo je hnusně…! Ale určitě bychom se sejít mohly…

PPPERLO tak to je fajn, že to jsou potnikčky. SAB SIMPLEX jsem pro Ninulku dostala taky, ale ze začátku jsem jí musela dávat do zadečku i tu trubičku, měla ty větry fakt hrozné…

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
5.2.07 13:04

ahojky, Kamileček hajinká v autosedačce:-) v psotýlce spát nechtěl a na rukách ho nosit celý den nebudu a autosedačka je zázračná.
WERINKA
Já se natu rourku taky u doktorky ve středu zeptám, ale mám strach z nějaké rourky mu strkat do azdečku bobánek muj malej. Uněj kapky zabírají, ale dneska se taky docela nad ránem kroutil já budu dávat častěji kapičky a uvidíme.

Co tady jinak nového?, já jsme vás zpětně nepročítala hihi(to jsem ostuda co?,)tak nějak zhruba mi to nějak řeknětééé..

pajk
co mimi v bříšku?, nezlobí tě už?, a budeš chtít vědět coto bude?,

• Citovat
  • Upravit
2193
6.2.07 08:10

PPPERLO jestli mu kapičky zabírají,tak trubičku nepotřebuješ, nám nepomáhaly :( JO začly pomáhat asi 14 dní před tím než jí prdy přestaly :) tj. ve skoro 2,5 měsících.

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.2.07 10:56

Werinka- teda to se někdo má, nám prdíky přestaly tak týden- deset dní zpátky…Zato teď nám dal celou dobu kadí 2× denně, pak to omezil na jednu, ale zato pořádnou nálož večer a teď byl 3 dny bez ničeho…Naštěstí ho to včera přešlo a vykadil se, ovšem kde se bere takový oříšerný smrad v tak roztomilém miminku mi zůstává záhadou:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
6.2.07 11:06

ZANKO myslím, že na tom nejste tak špatně.. od nás z deníčku jedna holčička na to trpěla mnohem mnohem mnohem dýýýýl!!! To si nedovedu představit, protože to bych zcvokla z toho ječení, když Nina tlačila a nic, tak měla tu trubičku v zadečku skoro pořád. Měla jsem jí koupenou, ale že by mě napadlo jí použít to nééé… až po jedné šíleně neprospalé noci mi to poradila mamka a já se tloukla do hlavy, že jí mám, že mě ani nenapadlo jí použít :D

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová