Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem z Hradce nad Moravicí.
Perlo,
to víš, že vím - já jsem bacula furt - před těhu, v těhu, po těhu, prostě furt!
Gratuluju k miminku - opravdu čerstvý přírůstek!
V mateřském centru je to fajn, byla jsem tam dvakrát na kurz vázání šátků a taky pro plíny - používám totiž látkovky.
Ale to tu budem muset víc rozjet, abysme schůzovali!
![]()
PPPERLO já jsem na potničky dostala od Dr. Pevaryl, ale moc jsem ho nepoužívala, protože se blbě roztíral a je hnědý, takže mi špinil od malé oblečení.. některé Dr. radí vysušovat lihem.. já jsem to nechala odeznít přirozeně… Zkusím najít od Ninulky jednu fotku a dát jí s potničkama do galerky, řekneš mi jestli to vypadá stejně jo?
ZU super, že ses tu ukázala ![]()
Weri
Ahoj Opavačky,
hlásím se k vám.
S Babyclubem máme dobré zkušenosti, chodíme plavat, nejdřív do vany a teď už do Whirpoolky a taky na cvičení s prckem a je to fajn.
ZU- chtěla jsem se zastavit, ale momentálně se potím jako pra.e, ono se není čemu divit, když mám 39, 1 °C Takže až se vykurýruju a doufám, že nenakazím Kubu, tak bychom se ase zatavili.
Jojo, se Zankou se na plavání potkáváme, i když ona možná ani neví, že to jsem já
No hlavně, že pozná Zuzu001 ![]()
WERINKA píše:
PAJK jo narazila si na moje!!! V Carefouru je Chicco a tam mají taky hezké oblečky na mrňousky, tam určitě do porodnice nějakou krásnou soupravičku najdeš… Já jsem si v Chiccu kupovala pro Ninulku hřebínek a kartáček na vlásky. Ten od Chicca má totiž na kartáčku přírodní štětiny
Weri
Tam jsem kupovala skvělého Lamazáka. Myslím tím hračku od Lamaze, a to světlušku Freddie. Ale na mimibazaru bych ji i s poštovným koupila asi o 20,–kč levnějí
![]()
Mimibazar taky projíždím a už jsem tam hodila i nějaké oblečky na prodej. Tak snad něco prodám
I když na www.modrykonik.cz se mi s prodejem zatím daří líp. Takže pokud na mimibazaru toho moc neprodáte, zkuste to nabídnout holkám na koníkovi.
Zdeni,Zanko,
nazdáááár!
![]()
Zuzi, stavte se jak budete moc a léč se!
Zu až bude jaro a hezké počasí, tak si třeba s Raduzem
uděláme výlet do Hradce do zámeckého parku ![]()
Cecetka - to víš, že vím, že to jsi ty:-) jen si nikdy nevzpomenu na jméno toho tvojeho mrňouse.
Jinak s kočárkem v zámeckém parku je to trošku záhul, teda alespoň pro dítě, byli jsme tam , když Kubovi byli asi 2 měsíce na procházce a myslela jsem, že z něj vytřesu duši:-)ale snad to bude ve sporťáku snesitelnější
ZU - už nemám 39, ale jen 37, 5, heč:-)
Zanka jmenuje se Radoslav, říkáme mu Raďula a v nežvatlací diskusi ho přejmenovali na Raduze. Tak si vyber. Jinak je to Slanina, tak mu ještě říkáme i Slaninko. Chudáček, bude mít z toho v hlavě zmatek ![]()
V Hradci je ten park fakt dost teréní. Ale někam na výlety jezdit budeme muset. Stejně asi první výlet bude na jaře do ZOO ![]()
Náhodou v parku je to fajn, uděláme sraz nebo aspoň mimisraz, jo?
Byli už jsme tam párkrát a super!
Tak na jaře,domluveno.
CECETKO díky za tip na modrého koníka, pak to pořeším jak bude čas. Na MMB mi jdou sem tam nějaké spíš moje věci než dětské… třeba se někomu budou líbit ![]()
MINISRAZ určitě bych to nechala na jaro-léto, Hradec mám kousek, tak klidně i tam ![]()
Werinka
Tak jestli tohle přežiju, tak pak už všechno, před chílí jsem měla 39,5, to je fakt síla. Kuba je celý rozmrzelý, že nemůže být se mnou
Pořád se vzteká a mléko mu taky moc nejede..... ach jo, se mu nedivím, když mu ho takhle „převařuju“
Werinka- přesně z Opavy nejsem
jsem z Otic
a děkuju, já tak nenávidím, když musím jen ležet a nic nedělat…