Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zu
4347
30.1.07 16:33

Já jsem z Hradce nad Moravicí.

Perlo,
to víš, že vím - já jsem bacula furt - před těhu, v těhu, po těhu, prostě furt!
Gratuluju k miminku - opravdu čerstvý přírůstek!

V mateřském centru je to fajn, byla jsem tam dvakrát na kurz vázání šátků a taky pro plíny - používám totiž látkovky.
Ale to tu budem muset víc rozjet, abysme schůzovali! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.1.07 18:50

PPPERLO já jsem na potničky dostala od Dr. Pevaryl, ale moc jsem ho nepoužívala, protože se blbě roztíral a je hnědý, takže mi špinil od malé oblečení.. některé Dr. radí vysušovat lihem.. já jsem to nechala odeznít přirozeně… Zkusím najít od Ninulky jednu fotku a dát jí s potničkama do galerky, řekneš mi jestli to vypadá stejně jo?

ZU super, že ses tu ukázala :)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.1.07 19:51

Hurááá přejmenováno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.1.07 19:52

Ahoj Opavačky,

hlásím se k vám.

S Babyclubem máme dobré zkušenosti, chodíme plavat, nejdřív do vany a teď už do Whirpoolky a taky na cvičení s prckem a je to fajn.

ZU- chtěla jsem se zastavit, ale momentálně se potím jako pra.e, ono se není čemu divit, když mám 39, 1 °C Takže až se vykurýruju a doufám, že nenakazím Kubu, tak bychom se ase zatavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
30.1.07 20:35

Jojo, se Zankou se na plavání potkáváme, i když ona možná ani neví, že to jsem já :wink: No hlavně, že pozná Zuzu001 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
30.1.07 20:40
WERINKA píše:
PAJK jo narazila si na moje :D !!! V Carefouru je Chicco a tam mají taky hezké oblečky na mrňousky, tam určitě do porodnice nějakou krásnou soupravičku najdeš… Já jsem si v Chiccu kupovala pro Ninulku hřebínek a kartáček na vlásky. Ten od Chicca má totiž na kartáčku přírodní štětiny :)Weri

Tam jsem kupovala skvělého Lamazáka. Myslím tím hračku od Lamaze, a to světlušku Freddie. Ale na mimibazaru bych ji i s poštovným koupila asi o 20,–kč levnějí :roll: :lol: :lol: :lol:
Mimibazar taky projíždím a už jsem tam hodila i nějaké oblečky na prodej. Tak snad něco prodám :roll: I když na www.modrykonik.cz se mi s prodejem zatím daří líp. Takže pokud na mimibazaru toho moc neprodáte, zkuste to nabídnout holkám na koníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
30.1.07 20:40

Zdeni,Zanko,

nazdáááár! :lol: :lol: :lol:

Zuzi, stavte se jak budete moc a léč se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
30.1.07 20:41

Zu až bude jaro a hezké počasí, tak si třeba s Raduzem :wink: uděláme výlet do Hradce do zámeckého parku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.1.07 21:01

Cecetka - to víš, že vím, že to jsi ty:-) jen si nikdy nevzpomenu na jméno toho tvojeho mrňouse.
Jinak s kočárkem v zámeckém parku je to trošku záhul, teda alespoň pro dítě, byli jsme tam , když Kubovi byli asi 2 měsíce na procházce a myslela jsem, že z něj vytřesu duši:-)ale snad to bude ve sporťáku snesitelnější

ZU - už nemám 39, ale jen 37, 5, heč:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
30.1.07 21:11

Zanka jmenuje se Radoslav, říkáme mu Raďula a v nežvatlací diskusi ho přejmenovali na Raduze. Tak si vyber. Jinak je to Slanina, tak mu ještě říkáme i Slaninko. Chudáček, bude mít z toho v hlavě zmatek 8O
V Hradci je ten park fakt dost teréní. Ale někam na výlety jezdit budeme muset. Stejně asi první výlet bude na jaře do ZOO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
31.1.07 10:05

Náhodou v parku je to fajn, uděláme sraz nebo aspoň mimisraz, jo?
Byli už jsme tam párkrát a super!

Tak na jaře,domluveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.1.07 14:19

CECETKO díky za tip na modrého koníka, pak to pořeším jak bude čas. Na MMB mi jdou sem tam nějaké spíš moje věci než dětské… třeba se někomu budou líbit :)

MINISRAZ určitě bych to nechala na jaro-léto, Hradec mám kousek, tak klidně i tam :)

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.07 16:22

Tak jestli tohle přežiju, tak pak už všechno, před chílí jsem měla 39,5, to je fakt síla. Kuba je celý rozmrzelý, že nemůže být se mnou :cry: Pořád se vzteká a mléko mu taky moc nejede..... ach jo, se mu nedivím, když mu ho takhle „převařuju“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.1.07 17:27

ZANKO brzy se uzdrav.. :) Odkud přesně z Opavy jsi?

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.07 17:53

Werinka- přesně z Opavy nejsem :lol: jsem z Otic

a děkuju, já tak nenávidím, když musím jen ležet a nic nedělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová