Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26861
12.2.07 14:02

Holky, tak jsem se nahlásila na to plavání k vám. Takže se pak domluvíme co a jak. Už teď se těším jak malá holka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.2.07 15:17
cecetka píše:
Werinko můžeš mi, prosím napsat, jak to vypadá na Dostojevského? Jestli je kam položit dítě, když se převlíkáš spod. Na Fugnerovce mi vadí, že je šatna pro rodiče dole. Zatím vozím Raďulu ve skořápce, tak ho tam mám v čem postavit na zem, ale už je na ni veliký, tak ho chci vozit v sedačce větší, takže by byl problém, kam s ním :?

CECETKO na Dostojevského je to super… šatna je hned vedle bazénu ,jsou tam přebalovací podložky a šuplíky na věci… :) A je tam teplo :)

OSLAVY byly super, ale jsem odpadla a dneska manža veze Ninu až do středy k našim, nejsem schopná se o ní starat… a navíc jí nechci nakazit. FOto hodím do galerky.

HOPE tento týden do plavča nejdu :(

Zatím se mějte.

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
12.2.07 16:00

Werinko,
Nina je šikulka! A co ta modřina? :D
Jste jakásik mladá rodinka, taková školou povinná oproti nám! 8O :D
Tak se léč a ať si brzo fit!
A Zanko, Ty léč Kubíka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.2.07 17:11

:lol: ZU a kolik vám je???? Mi je 25 a manžovi bude 25, zase tááák mladí nejsme :D

Jdu se léčit… jsem hyn…před chvíli odvezl manža Ninu k našim - na jak dlouho těžko říct, dokud nebudu fit. Už teď se mi táááák stýská, ale to fakt nejde se o ní v mém stavu starat :( :cry:

Ted jsem psala deníček na baby-cafe, tak kdo byste chtěly tak si ho můžete přečíst je to o Nejkrásnějším roce - o roce s Ninulkou :)

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Zatím páček.

chorá Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.2.07 17:42

ZU - tak jsme se léčili až jsme skončili v nemocnici… A abych pravdu řekla tak jsem tak otrávená!!!
Tak nejprve jsem čekala hodinu a čtvrt na příjmu(s nemocným miminem se záchvaty kašle), pak nás dali na pokoj s paní s 10ti měsíčním chlapečkem a ti dva se pořád rušili, takže paní pořád odcházela do herny a přitom byl naproti volny pkooj, když jsem se byla zeptat, proč nás nedají tam, tak mi řekli, že to je pro jiné případy a nereagovaly ani na fakt, že se ani jedna nevyspíme… Nakonec to zařídila mamča přes svoje známé, že nám ten pokoj dali… Upřímně řečeno fakt ať jdou do prd..s takovýmhle bezplatným zdravotnictvím…

Cecetka - no snad budeme brzo zdraví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
12.2.07 17:59

ZANKO pro jaké jiné případy??? panebože to je přístup… nechápu proč se s tebou nedomluvili, že tě tam dají,ale že kdyby ten pokoj akutně potřebovali, že tě přestěhují… fakt to je hrozné, všechno musíš přes známosti!!! Děs!!!

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.2.07 18:31

Werinka - i tuto variantu jsem jim navrhovala… marně…fakt mě to vytočilo a vůbec mě to tady točí, je tady kravál jak na Václaváku, jak tady má ten malý spát a léčit se :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.2.07 08:46

ZANKO to je hrozné… my jsme měli jít jednou do nemocnice, ale doktorce jsem to rozmluvila. NIna mi totiž blila (od narození) hrozně nás chtěli umístit tak na týden na dětské na pozorování… no mazec, pak jsem jim to rozmluvila a poslali mě na sono, zjistili, že má reflux žaludku - nedovivinutou záklopku. No když jsem přestala kojit a kupovala jsem Nutrilon AR hned to bylo lepší… a kvůli toho nás tam chtěli zavřít..!!!

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
13.2.07 09:37

Takže nejdřív: Ninulce pěkné první narozeniny!!
Vše nej, zdraví a zdravou maminku!!
Weri,
na deníček jsem dnes narazila, je moc pěkný, až si ho Nina jednou přečte, to bude radosti! :D :D
Hezky jsi jí to sepsala, mamko.

No nám je 27, tak to fakt zase takový rozdíl není. :wink: :D

Zanko,
no to sou hrůzové zážitky! :evil:
Tak ať jste brzy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.2.07 11:29

ZU děkuji za gratulaci Ninulce k 1. narozeninám… všechno si ukládám (mám uložený i deníček o porodu jak jsem jednou psala na emimino) :)
Zdravá ještě nejsem, zhoršil se mi kašel, ale mám tady nějaký sirup, tak snad to přejde :)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.2.07 12:25

Ahoj holky,

tak mám špatnou zprávu, máme zápal plic, takže si tady ještě asi pár dní pobudem :(

Werinka - Popřejm malé hodně štěští a zdraví(toho nejvíc) a ať jsou na ni mamka s taťkou hodní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.2.07 13:21

ZANKO děkuji za Ninulku za přáníčko :) Ajééé chudáčci, zápal plic… :( Snad se brzo uzdraví a budete brzičko doma…

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
14.2.07 07:25

Taky se připojuji ke gratulaci k prvním narozeninám :D

Zanko držím moc pěstičky, aby bylo všechno co nejdříve v pořádku a Kubík se tak netrápil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
15.2.07 21:18

ahojky maminkyyy

Werinka
pořád marod?, namě něco elzlo. měla sem tři dny horečky a bolelo mě celé tělo, ale ustoupilo to držela sme se furt v teple a nikam nechodila a je klid. snad ne před bouří. děsně se bojím onemocnět měla bych strach když kojím bych zešílela že příjdu o mléko nebo něco.

jsem tady tedˇtrošku mimo obrazek.

kdo je v nemocnici,? zanka s maloškem?, a to píše z nemocnice ?? teda mají tam teda přístup . no nemocnice no?,

ZU NO TAK WERUŠ NATOM není tak ještě jako já hihi my sme s Kamilem uplne mlá´dáta. mi je 23 a mu je 21 .-)
a 19.6 spolu budeme pět let. chtěli jsme s ebrát, ale bihužel peníze tedˇ padnou na terasu musí s euž letos v létě udělat nebo s enám propadne do garáže:-( . no tak potom. vzít se chceme určitě.

sem tady vletěla že malej usnul. sem samím zázrakem musela přibehnou a počíst hih. papapa

• Citovat
  • Upravit
26861
16.2.07 17:28

Werinko tak jsem si přečetla deníček. Moc hezky jsi to napsala. Budeš to Ninulce schovávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová