Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
31.1.07 18:07

Zanko já to taky nesnáším, grrr!!! Já bydlím kousek od Hyperky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.07 18:39

Werinka- Jéé tak to jsme skoro sousedky:-) V Hypernově jsem teď skoro furt, hlavně teda v lékárně :-)

Ach jo, tak jsem se radovala předčasně, už jsem měla jen 37,5 a zase mi to vylítlo na 39 a to jsem vyběhla jen na WC a pro čaj… to je taková pakárna…že mi ten debilní ples stál zato…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
31.1.07 18:48

Cecetka- chtěla jsem se zeptat, jestli budete dál chodit do plavání a pokud jo, tak na Fugnerku nebo na Dostojevskeho??pokud byste chodili na toho Dostojevskeho a nemate tretiho, rada bych se pripojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
31.1.07 20:42

Zanko nejdříve … brzy se uzdrav.
K plavání … Zuzka si už domluvila další whirpoolku s nějakou kamarádkou, co má holčičku narozenou v prosinci. Já bych na další plavání jezdila, ale mám problém. Musím se vrátit do práce :evil: jinak mi zruší místo (to je na dlouhé povídání). Zatím bojuju o zkrácený úvazek, ale nevím, jestli mi ho povolí. Pokud ano, tak bych do práce chodila jen dopoledne a hned po obědě bych mohla vyrazit do Opavy, pokud by se plavalo i odpoledne. Tak asi tak. Ráďa vodu miluje, tak mu ji dopřeju.

Werinko a daří se? Já jsem tam včera vložila 6 věciček a 6 jsem už prodala. Tak tam zítra dám další. Dneska se mi už nechce. Byli jsme celý den u tchána v Bohumíně, tak se těším do vany a do postele.

** Minisraz ** beru taky. Bude to sranda s těmi prťaty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.1.07 20:46

CECETKO uvidíme jak se zadaří, zatím jsem vložila 3 věcičky :)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
31.1.07 21:19

teeeda tady se to rozjelo :)

minisraz je vyborny napad… hradecky park zni vyborne :)

Zanka: brzy se uzdrav!!! a hlavne doma nikoho nenakaz !

ua.. musim bezet!! mejte se krasne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
1.2.07 08:35

Werinko,
proč já jsem si myslela že bydlíš v Neplachovicích nebo tam někde, nevíš? :roll: :lol:

Zdeni,
s tou prací to máš na pytel - je to binec že by Tě pak mohli přeřadit jinam - tomu říkám podpora rodiny! :evil:

To plavání je od půl roku nebo už dřív? Myslím to pokračování.
Ale stejně bych musela chodit jindy bo jednak by měli kluci moc naplaváno, tak aby se Julinka necítila ošizená :D a taky aby se nemusela před ostatníma maminkama stydět za svoji maminku velrybu! 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
1.2.07 09:30

ZU - ty seš taky velryba :lol: alespoň něco mě po ránu rozesmálo.

Já jsem jak to vypadá bez teploty, ale měli jsme naprosto příšernou noc. Kuba to ode ě chytil a měl 38 teplotu. Teď ráno zatím neměl, ale ta naprostá beznaděj, že mu nedokážete víc pomoct a on nechápe, co se s ním děje, to je šílené

Cecetka - to ti teda nezávidím, já si chci mateřskou užít až dokonce, ale pokud máš dobrou práci a bojíš se, že bys o ni přišla, tak to chápu

hope - děkuju, ale jak vidíš, nepodařilo se :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.2.07 09:32

ZU myslela sis dobře… ale já z tama pocházím (Holasovice) :) Takže nejsi vedle jak ta jedle :D

Můj lumpík tady od včerejška pochoduje už úplně sama po celém bytě…juuuuuva juuuuuva to je super!!!
Zachvilku vyrážíme nakoupit nějaké jídlo - doma je vymeteno, ale v tom vichru blééé to je děs!!!

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
1.2.07 13:44

Zanka,
tak to je blbý, hned bys to radši chtěla zpátky zase Ty, co? Tak ať jste vykurýrovaní oba co nejdřív!

Werinko,
Holasovice - no já sem si to myslela a stejně jsem to spletla! :roll:
Ale teď teda od Hypernovy, jo? :D
Jinak jsem si všimla že se účastníš soutěže o mooncup, tak držím pěsti, ať to klapne! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
1.2.07 16:22

ZU normálně bych si nekoupila, ale kdybych ho vyhrála, tak proč ho nevyzkoušet, že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
1.2.07 17:43

ZUzi - tak asi bude mít bobek stejný průběh jako u mě, tři dny horečky a pak snad klid…Zítra mažeme k dokotrce, dneska jsem to konzultovala se sestrou, protože doktorka bude až zítra, tak snad to má opravdu jen tu mou virózu. Bobek celý den spinká, vždycky se jen vzbudí na kojení chvilku na nás kouká a zase usne.
Hele a nechceš na to plavání chodit s náma(pokud tam teda budou mít ještě volno) Aspoň budu moc Kuíkov ukázat jak vypadá teta velryba :lol: :lol: :lol: ty seš taková trubka :lol: fakt se tomu musím pořád smát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
1.2.07 19:08

Werinka,
Ty si filuta! :-)
Tam měla dát Anka podmínku, že kdo mooncup vyhraje, jeho slávu šířiti bude :D :D

Zuzi,
já bych ale musela v plavkách vlakem pak až na Hradec - no chápej, v té zimě… :roll:
Bo že bych se před někým vysvlíkla a převlíkla to bohužel nepřichází v úvahu 8O :o :D
Jo a Kubík je fajné strašidýlko Emílek! :D
Tak ať to vydrží, aby to byla jen ta viróza. S tím spaním bych to brala, ale bez té nemoci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
1.2.07 20:58

předem se omlouvám ostatním za silná slova
ZU - neser!!! Jasně jsem ti řekla, že mám auto k dispozici a dvě s mrňousema se do něj vejdem, tak co sem pleteš vlak a za druhé do zítřka se rozmysli který den by ti nejvíc vyhovoval a jestli spíš dopoledne nebo odpoledne nebo pokud ti to je jedno, tak napiš jen kdy vyloženě nemůžeš a v pondělí tam zavolám a snad tam bude ještě volno. Začíná se myslím že 3 března, tak na to Julu připrav, uvidíš jak se jí to bude líbit. A jestli máš kompelx ze mě tak neměj, já za to nemůžu, že ten můj 7,5kg sloník to všechno ze mě po porodu vysál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.2.07 09:23

ZU jestli máš komplex ze své postavy tak neměj…ze mě ty špeky taky nikdo nevysál :lol:
ZANKA a tobě závidím :D

Holky tady jeden naproti prodává být a já ho mooooc chci…!!! Je to půdní byt 3+1 se zahradou, navíc tam bydlí moje teta, ale bohžel MÁM VŘEDY…teď mi volal manžel, že potkal toho kluka co bude prodávat ten byt.. sem říkala, že to nepůjde tak hladce… no prej má ještě 2 zájemce a ten jeden je nějaká jeho známá z magistrátu, tak si asi dokážete představit asi jakou máme šanci :( :( :( je mi do breku!Ale příští týden se tam jdeme podívat.Mohli jsme dneska, ale má čas až 18.30 a 18.45 už musí zase někam jet, takže se mu ozveme příští týden a jdeme se tam podívat…já nevím jestli mu máme zahrát nějak na city nebo co??? Bože jsem z toho na nervy!!! Žaludek mám na vodě…

Wery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová