Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
24.3.07 20:00

HOPE jestli bude OPRAVDU hezky, tak se klidně scuknout můžeme… Uvidíme jaké bude počasí jo? Jo a já nemůžu ve čtvrtek, jedu s našima pryč…

ČEČETKO já už jsem se na to vykašlala…

PPPERLO odolná jak kdy.. .dneska zase spadla, bouchla se do hlavy, šílený řev a pak ještě 5 min vlykání.. :roll:

Letíííím páááá

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
24.3.07 20:15

Holky, máte v galerce fotky těch našich tří vodníků.

Weri kvůli dovolené taky přijdeme o poslední hodinu. Zkusím se domluvit, jestli ji můžu vybrat ještě tento kurz a když ne, tak to taky vypustím. Tak jako na Fugnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.3.07 13:06

WERi: no tak dneska to pocasi vypada nadejne .. aspon u nas :D tak to by nam ten pristi dtyden mohl vyjit :) my jdeme ve stredu na rocni prohlidku (paani to to ale uteklo) a pak mam odpoledne skolu takze ja mam v haji stredu :) tak to nam zbyva pondeli a utery ;)
a nedelej z Ninulky otloukanka :) ona je spis takovy maly sebevrahounek :D nejak ji priroda zapomnela nadelit pud sebezachovy, ze ? :)

teeda.. vy nam ale vsichni krasne rostete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
26.3.07 20:11

Ahoj holky,

nestíhám nestačím… ítám jak hadr na holi… o víkendu jsme káceli stromy na zahradě a pak jsme to uklízeli, blééé taková hnusná práce, ale udělat se to musí..

Cecetka - krásné fotky, kouknu na ty naše a když tak hodím taky něco do galerky:-)

ZU - kde se flákáš ženská, vysedáváš na „bez žvatlání“? Jak to Júla rozdýchala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
27.3.07 12:00

ZDAREC PALEC,

teď jsem dala Ninu spát, ale nevím nevím… furt tam mrčí potvůrka!

HOPE no jo no… ona je můj blázínek otloukánek.. .pořád jí říkám dokolečka „pomalinku, opatrně, neběhej…“ ale co myslíš, že mě poslouchá? Prdlajs…

No jdu dovařit obid, mám už hlad…

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.3.07 14:00

nazdarek nazdarek !
Weri: je mi to ZCELA jasne :) to muzes rict milionkrat a nic z toho :) Terka si zase porad zavira prstiky do supliku :) a neda sirict a neda :D proste mimino :D
letiim.. prave se vzbudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
29.3.07 09:48

KOukám koukám že nestíhá nikdo :cry: taky jsme pořád rozlítaní.

Weri jsme na tom stejně, Filip od začátku nechodil, ale běhal, takže pořád nějaký úraz a odřenina a šrám, ale naštěstí nebrečí nefňuká, přijde pofoukat a letí dál. Starší byl takový, že něco udělal 2× či 3× a když byl výsledek stejný, že spadl, natloukl si nebo tak něco, tak toho nechal a už to nedělal, ale Filip, to je poděs, natluče si 100× a stejně to dělá dál :lol: Weri pije ti Nina ještě v noci mléko nebo ti spinká celou noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
29.3.07 17:14

Zanko a co kdybychom si založily nějaké společné web album a vždycky tam ty opravdu povedené fotky daly, ať je máme všechny? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
30.3.07 10:22

Ahojda, tak jsme včera byli poprvé v plavání, jak jsem předpokládala,napůl s pláčem, ono to období kolem roku není zrovna ideální, ale zaujal se básničkama a tak, takže pak se i smál do té doby, než ho plavací teta vzala ať můžu vylézt z vody, řev jak kdyby ho na nože bral. Weri taky je Nina takový maminčin závisláček? Holky nechodíte někdo na plavčo na Dostojevského ve středy na 15.30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.3.07 14:06

POVÍDÁLKU tak Nina se mi začla budit od nového roku.. nevím proč, ale asi to bude zubama. Od 4 měsíců do 10,5 mi spala celou noc, doufám, že až jí narostou, tak bude zase spát, doufám… závisláneček ani není… jak kdy, podle nálady. Pokud je doma tatínek tak je tatínek No. 1 a když je u nás můj taťka, tak je No. 1 on :)

Hmmm něco cítím, asi nějaký smrááádek :D To zase bude chuťovka :evil:

Hodím nějaké foto do galerky :)

Páček W+N

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
30.3.07 14:46

CHJO… jakto že mi metřík funguje vždy jen na jednom serveru?????? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
30.3.07 21:23

Cecetka - jééé to je fajn nápad, už jsem tam nějaké přidala, zvláš výborná, je ta, kde jsou vidět naše nohy:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
31.3.07 09:44

ahojky vítám v klubu nestihájících:-D ,

malej už nechce přez den spát spí minimum a kolirkát i propláče jak ho ještě potrápí prdíky. nejlíp snáší prdíky ze spaní to prdí a ani otom neví.
Dneska mě příjdekámoška ostříhat takže malého hodím do kočáru to je jediné místo na kterém usíná vždycky. Jinak já se jdu jen okoupat a už ječí. je namě děsně fixovanej. no těší mě že asponˇnějaký chlap poprvé v životě mě tak moc potřebuje:-D , ale víte jak všeho moc škodí.
jinak je fajn jak je malej zvědavej a všechno okukuje a a o vše s ezajímá.Nemluvě otom jak se fajně směje když s enaněj usmějeme. je to už supper. Na začátku si člověk ani neuvědomí, že se nesměje jak je stěhc milích roztomilých miminek každej paf, ale tedˇkdyž vidím jak s esměje si říkám páni to je božíí:-D

no a spal 15minut a už se namě spod peřiny koukají velkékukadla. takže zase ahojyk mějte se.
Jinak Weri budu mít možná stejný střih jako ty. teda tu afinu jinak délku chci stále stejnou.jen pořád nad tou afinou s erozmýšlím je to moc hezké a moderní sem celý život měla jen dlouhou afinu, ale říkám si že zmněna by taky nebyla marná. a přece jen vlásky dorostou:-)no uvidíme snad pak vylezu i ven.-D

• Citovat
  • Upravit
26861
31.3.07 12:08

Povídálek my chodíme se Zu a Zankou ve čtvrtky v 17 hodin.

Zanko zase rýma? To je ale pech :? Kdyby tam včera nebyla s náma jedna, co si vybírala náhradní hodinu, tak jsme tam se Zu byly samy dvě. Jo a příští čtvrtek má škola prázdniny, takže plavčo odpadá. Domluvila jsem si před odchodem místo čtvrtka příští pondělí, ať o tu hodinu nepřijdeme. Takže se dejte do kupy a za 14 dní si zaplaveme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26861
31.3.07 12:30

Zanko na té fotce, jak zvedáš Kubíka nad vodu, se Kubík fantasticky směje. Je kouzelný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová