Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
11.4.07 20:13

Ahojyk, jsme tay jen na skok. Vesměs na net skáču když je čásek tím že malej spí a já nemám co na práci. Jinak jsme vesměs pořád na zahradě a užívám krásného počasí a nebo na netu jen rychle něco vyřídím a letím zase za maloškem.
VELIKONOCE NEMÁM RÁDA A NESLAVÍME JE Takže my jely nakupovat do hypermarketu a bylo tam krásně prázdno hihi to byl super nákup.
My velikonice přestali slavit jak mi bylo asi 17 let nějak tak kdy už jsem měla myšlenky jinde a přišlo mo dětincké.-D
no ale až malej trošku povyroste tak jasně že to zase zavedem a bude chodit pak po rodině a kamarákách.

No jinak dneska dostal injekci co se píchá ve třech měsících chudáček oplakal tod ěsně moc musela sem ho hnedka uklidnit. jak mi hod ěsně bylo líto to bylo strašné. uplně mě to bolelo sním u srdíčka. ale zas evím, že to je pro jeho zdraví, ale mu to nešlo vysvětlit:-D za měsíc jdeme zase a taky na injekci chudáček zešílí. bude mě nenávidět že ho tam vodím.
má už 630kg hih za 10 dnu 300gramů to je macek co?, :-D ale přitom tlustej není doktorka sama řekla že je dlouhán a velkej.-) hihi nojo

budeme brát uvěr a budeme si dělat plynové topené do baráku cele po celem baraku na radiatory a budu si kupovat celou novou kuchynˇ a už uděláme za penízky i nějaký normální pokíček o pár skřínˇkách atd malému atˇpak máme klid. a budeme se stěhovat ze spodního patra nahoru a tatˇka můj půjde knám kde jsme ted´a vše mu tam necháme a my si koupíme vše nové. Hnedka s epřepíše namě i dům aby namě někdy nenárokoval brácha něco.
No tak s euž těšíme i netěšíme. těšíme se do nového, ale netěšíme se natu práci co nás čeká plus to že s ebude dělat terasa nová a plno uprav no síla.
ale když bud ečas nakouknu sem vždycky.-)

• Citovat
  • Upravit
2193
11.4.07 20:31

PPPERLO ha ha Kamilek má 630 kg jo ? ha ha haaaaaa!!!
Tak ať vám jde práce od ruky a máte nové bydleníčko co nejdřív hotovo :o)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.4.07 21:06

teeda.. 630 kg :) to je ale cvalik :D tak na toho mit snad nikdy nebudem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.4.07 21:26

PPERLO a kde jste Kamču vážili, to má Dr. dobře zařízenou ordinaci, že zvládá i takové váhy :lol: :lol: Nechceš ho začít trénovat na sumo, byl by v tom přeborník :lol: :lol:
A práci kolem baráku nezávidím, ale zas budete mít hezké bydleníčko. Tak at to jde pěkně od ruky a Kamílek vás nechá pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
12.4.07 22:07

ahoj, zdravíme všechny…

Werinka - vy jste stáli tu příšernou frontu na velikonoce v Ostravské ZOO??? My tam byli kolem 10té a když jsme to viděli, tak jsme se otočili a jeli pryč.

ghíííííííííí 630kg, teda tak to jste převálcovali i Kubíka a to byl malý obřík, no příští týden jdeme k Mudře na kontrolu v 6ti měsících a očkování, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.4.07 07:50

ŽANKO ne ne my jsme byli v Zoo Lešná u Zlína. Čekali jsme hodinu než jsme se dostali na řadu, stálo to za to, hlavně počasí :) A i tak to byl super den…

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.4.07 08:43

nazdarek!
no my se do lesne taky chystame, akorat se nam nechce jet na otocku takze planujem takovy dvou a tridenni vylet (uvidime kdy najdem cas, manza ted ma jednu sluzebku za druhou :( ) uz mame i celkem levne a pekne tipy na ubytovani… a na zviratka se uz moooc tesime… manza uz v lesne byl (ano spravne, s turisty jako pruvodce takze beze me) a byl nadseny … ja tam byla kdyz to meli jeste postaru ted je to tam pry predelany… ale musim rict ze mi osobne se zatim asi nejvic libila prazska zoo.. byli jsme tam nekolik hodin a netihli to vsechno projit navic jsme meli pekne utapkane nozicky .. ale bylo tam supr :)
proste zviratka jsou nase :)
co podnikate kdyz je venku tak krasne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.4.07 18:14

HOPE tak my jsme byli dopoledne ve městě. Ninulka měla poprvé venku sukýnku a hroooozně moooc jí to seklo! :D Pořídila jsem jí bílou kšiltku, která jí taky moc sluší, no prostě parádnice jak má být :) Odpoledne jsme šli k nám na zahrádku, dospěláci si dali kafíčko a prďola běhala za pesanama, ale nejvíc se jí líbilo sedět u sousedky v záhonu :roll: Takže měla zadek jako čunčo :D

Jdu chystat ke spánku, takže okoupat, napapat a spát… teď tady huláká do pevné linky jako že telefonuje :D

Užívejte sluníčka!!!

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
13.4.07 20:47

Weri: tak my se dneska do mesta nedohrabali :) necmene jsme byly na prochajde u nas po vsi :P a pak jsme jeste chvili lumpacily na zahrade, ale nemame jeste udelane posezeni takze je tam dost burdel :( no snad se to nekdy dodela … no vy jste teda paradnice?? fotecku nemas?? ja uz bych taky chtela zacit davat saticky :) planuju na nedeli :) dneska mela riflicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
14.4.07 06:38

tak jsem manzu odvezla o pul treti do opavy.. takze vstavacka ve dve.. no de tri jsem zalezala zpatky do postele.. a terezka se rozhodla uz druhy den po sobe ze bude vstavat v sest… navic me prisla vzbudit tchyne (sok po ranu) ze prijel svagr a ze mu prestalo jet auto (jestli se tomu tak da rikat.. je to skodovka 120 predelana na plyn ktera uz parkrat horela.. proste zivotu nebezpecny celkem pojizdny vrak) a ze ma jet nekam do lesa ci kam a potrebuje tam odvezt chlapy tak jestli mu nepujcim meho milovaneho favoritka :( no nic jineho mi nezbylo… to mi to pekne zacina :( nejenze nemam doma manzu, dite bude uz za chvili zase knucet ze je unavene, jeste se budu bat o auto :( a to jsem se dozvedela ze manza prijede do Opavy zase kolem druhe takze pro nej zas pojedu … no snad budu mit cim .. uaaaa a to jeste neni ani pul sedme .. jsem zvedava co me dneska jeste potka…

jdu rve mi nevyspane dite :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.4.07 08:35

AHOJKY!

Víkend byl naprosto suprový! Grilování se vydařilo, parádně jsme si pochutnali a bavili se. Venku jsme seděli to 1 hodiny. Sice ta poslední hodina to už byla zima, ale jinak bylo super!
Včera jsme jeli ráno makat na chalupu. Manža s mým taťkou spravovali střechu, já jsem natírala a brácha dělal v obýváku elektriku. K večeru jsme jeli ke tchýni pro Ninušku. Dali jsme hezky na zahrádce kafíčko - prostě pohoda, sluníčo :)

Jen jsem se zhrozila jak má Ninulka po víkendu u tchýně dohuntovanou pipinku… opruzenou, modřinu v ohybu na stehýnku, která ju bolí (asi někde blbě spadla či co) a dneska ráno se jí udělal na stehýnku vedle pipinky mokvavý flíček :( Namazala jsem jí to infadolanem, tak uvidím. Dneska vstávala s tatínkem v 6.15, ale v 7 už zase šupajdila zase spát, mrčela. Ale co je nejbáječnější, že v noci spala v kuse a nemusela jsem dělat mlíko. Jo a taky mi tchýně říkala, že vůbec nechtěla Pribiňáka ani mlíko. Tak to mi je záhada, protože to jsou její dvě nejoblíbenější jídlo a pití. Kdo ví jak často jí dávala svačinky, asi byla chudák tak přežraná, že už to mlíko večer ani nechtěla. Musím se jí pak poptat.

Letím se věnovat, zachvilku vyrážíme na zahradu :)

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
17.4.07 23:18

tak koukam, ze krasne pocasi odlakalo vsechny pisatelky ven a tady nikdo… teda skoro :)
tak se nam devcata (A chlapci) nespalte a PISTE :)
papa jdu spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.4.07 13:23

Ahoj

po delší pauze se tu zase ukazuju.
Jojo Hope máš pravdu, počasí přímo láká ven a tak má monitor aspoň čas na odpočinek. :D
U nás velká novina, o víkendu jsem definitivně ukončila kojení. hurá, hurá, hurá. A obešlo se to bez jakýchkoli problému, na prso si ani nevzpomnene a pěkně si po ránu vychutnává svůj hrnek mlíka. Dokonce nemám ani nijak zatvrdlá prsa, tak to jsem toho mlíka už stejně ani moc neměla. Já se cítím najednou tak moooc svobodná.
A v noci už spíme bez buzení, v 7 jde spinkat a vstává až v 6 ráno. Konečně se po roce vyspím. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.4.07 13:58

AHOJKY!

Taky jsme skoro pořád venku, ikdyž PC u nás jede skoro non stop :) Nechce se mi pořád zapínat a vypínat :(

STAZI tak to je fajn, že se hezky podařilo odstavení, ale s nočním spaním neprovokuj jo? :D Já už 4 měsíce skoro pořádně nespala :(

Letím dovařit a jíst.. mám hlad jako vlk…

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
20.4.07 23:43

ahojky omlouvám s eže vás děsně zanedbávám.Ale však vidíte jak je venku krásně, že,? Jsem pořád venku na zahradě nebo někde. A počítač taky pořád zapnutej a smetam jen kouknu na oc , ale nemám nikdy ani chut psát .ale jinak s emáme fajn malej je miláček.
jen nemám ted žádné fotky prodala sme foták a budu brát novej:-)le až tak za měsíc tak fotím mobilem od velkého KAMILA a ten je doma jen ty víkendy tak fotky žádné:-).
tak s eopatrujte maminky a malincí koblížkové papapap

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová