Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJKY!
Dneska byl fajn den. Byli jsme celá rodinka a ještě se známýma na náměstí na Velikonočních trzích.. sice tam nic moc není,a le byli jsme mrknout a pak posedět na dolňáku venku na zahrádce, ale byla večer už celkem kosa, tak jsme dali kafčo, pivko a valili jsme domů. Nina dneska nechtěla být skoro vůbec v kočárku, takže chodila… chodila… chodila…pak už byla mrská, tak jela v kočárku a byla mrská ještě víc, ale co se dalo dělat. Jinak bychom domů snad ani nedošli…
Venku ještě poběhala s pejskem a doma po koupání hned vytuhla.. Jo jo čerstvý vzduch ubíjí
Dám nějaké fotečky do galerky.
PPPERLO pak se vyfot a hoď tady foto
Já si ty boky zase už nechávám narůst, afču trošku taky, ale už úplně dlouhou jí nechci, já jsem měla na základce a pak asi do druháku krátkou afču a pak jsme jí měla X let dlouhou, no až teď poslední rok jí mám zase krátkou ![]()
Weri
No kde jste??? Včera jsme měli super den. Byli jsme sice makat na chalupě a byl to horor, ale Ninulka tam byla spokojená, chodila po zahrádce, hrála si s našim a od našich s pejskem, sbírala klacíky, chodila s metlou a pak jí tam můj taťka naše takové malé plastovo-dřevěné táčky, se kterýma tam pak drandila… Pak jsme to vzali přes Hradec a seděli jsme s manžovým šéfem, jeho přítelkyní a malou 6ti týdení Nikoulkou na zahrádce u hospody, která se jmenuje Na staré poště. Bylo fajn. Nina byla špinavá, utahaná, ale spokojená ![]()
Weri
ja jsem taaadyyy ![]()
my meli o vikendu 1. oslvu terezcinych narozek takze jsme si uzivali velke navstevy… bylo celkem fajn.. az budu mit chvilku hodim vam nejake foto do galerky..
letim zachranovat dite mucici ubohou kocicku (nebo jdu zachranovat kocku?? ![]()
Nazdárek, no kde jste ženský???
U nás už několikátý den vstávačka v 7.30, sousedi mají asi 3 měsíce možná ani ne fenu. Pokaždé co odejdou, tak štěká a vyje, no psycho… takže jsme nucené s Ninulkou kvůli ní vstávat
Co dodat…
Včera jsme byli na velkém nákup.. no mazec… Večer přijela tchýně s tchánem. Už asi tak 2-3 týdny Ninulku neviděli, tak jim bylo smutno ![]()
Ninulka se dodívala na kouzelnou školu, já jdu trošku pouklízet a kolem 10 hod šupajdíme na hodinku ven na zahradu.
Weri
nazdarek!
ja jsem taadyy ![]()
toho hafana vam teda fakt nezavidim.. nicmene my s terkou vstavame kolem pul osme az osme uz hodne dlouho.. proste takovy tercin normalni cas vstavani.. uz jsem si na to zvykla… ale terka prekvapuje.. a uz 3 noci prospala cele (tedy mlicko v 6 (to jde spat) pak se vzbudi mezi 9 az 10 a pak az rano… no doufam, ze ji to zustane,neb mi to tak tezce vyhovuje a jsem odpocinuta jak uz dlouho ne ![]()
MMCH. co budi nas.. rano nic, ale pres den mi obcas terezku vzbudi hlaseni mistniho rozhlasu (ano, spravne, u nas v zapadakove jeste funguje
.. navic vsichni psi z dediny jsou na ten zvuk alergicti - ani se jim nedivim- takze krome samotneho halseni vyje cela dedina)… vcera me dojali uplne… probihala zkouska siren.. samozrejme asi pul hodky po tom co terka usla… no vzbudilo ji to jak jinak a uz neusla.. takhle mrzky dite jsem uz dlouho nevidela .. ![]()
tak zatim paaaaaa
a piste babky lenivy ![]()
HOPE tak my vstáváme kolem 8-8.30 takže. Dneska jsme vstávaly v 7, ale jen kvůli toho, že se Nina vzbudila pláčem… asi se jí něco škaredého zdálo, či co
Ale zato jsem vstávala jen v 1 a spala až do těch 7
Ahojte ženské
já poslední dny nestíhám. Událo se u nás hodně věcí, oslavili jsme 1 roček. Sonička začla konečně pořádně lozit po čtyřech a taky se u všeho stavět. Je to na mrtvici, postavit se umí, ale dolů zá:,–(ně jen padá
Takže času na net už moc nemám a to mě děsně štve.
Dodatečně přejeme Terezce od Hope všechno nejlepší k 1. narozeninkám.
WERI, HOPE to máte dobré spáče, my vstáváme už asi 2 měsíce v 5.30-6. Kde jsou ty časy kdy jsme spali do 9.
Letím, dítě si mě žádá a jdem stejně ven.
papa
H.
nazdarek nazdarek!
Stazi: taky blahoprejem ke krasnym 1. narozeninam
tak povidej, jakpak jste je oslavili??? jake byly darecky ?? my jsme babky zvedavy ![]()
chozeni : terka se taky porad kolem necoho stavi .. akorat ze ona to dela uz asi tak od 10 mesicu takze uz si zvykla i na to ze sem tam zuchne
nastesti pada na vypolstrovany zadecek
jinak uz sama stoji (obcas se pusti
a dokud si to neuvedomi tak stoji, pak jako by se lekla spadne ..) a trajda za rucicky, dokonce obcas i za jednu.. ale sama zatim udelala jen dva krucky… pak se rozhodla ze po ctyrech je to holt jednodussi a hlavne rychlejsi
takze leze po ctyrech a muci nam ubohe kocky ![]()
Nazdárek holky… kdepak se touláte?
STÁZI Soničce přejeme dodatečně všechno nejlepší k 1. narozeninkám ![]()
http://www.gify.nou.cz/…ory/123c.gif
http://www.gify.nou.cz/…ubory/27.gif
Werinka
Holky oslava proběhla dobře. Dopoledne náš oslavenec byl pěkně protivný a já se děsila jak bude vypadat odpoledne. Ale po vyspání se umodřila a byla po zbytek dne zlatíčko. Jen mě trošku mrzí, že si nepochutnala na dortíku, těšila jsem se jak budu mít labužnické fotky. Jenže ta naše prďolka to jen všude rozpatlala, snědla 4 lžičky a pak se radši ládovala křupkama a sušenkama.
Dostala aktivní chodítko, domeček na zahradu, stavebnici, velkého hadrového panáka, riflové šatičky a ještě nějaké blbůstky.
Holky, já ty Velikonoce přímo nesnáším. Už aby byli za náma. Normálně se těším na úterý, až manžel půjde do práce a já zase budu mít svoji pohodičku. Takhle stojím pořád u plotny a něco vařím.
Ale vám přeju, at ty svátky jara pěkně oslavíte a sluníčko ve vašich domovech svítí celý rok.
H.
Přidávám se, taky velikonoce nesnáším. Včera jsme objeli tchánovce a už jsme v klidu doma.
nazdarek!
no ja priznavam, ze proti Velikonocum osobne celkem nic nemam, ale ze bych se na ne buhvijak tesila se taky rict neda… u nas se nastesti chodi jen po nejblizsi rodine.. tedy ocekavam, ze dostanu od manzi, tchana a svagra se synovcem… vic lidi neocekavam tak doufam, ze budou mit rozum a nikdo dalsi sem nepoleze
mam nakoupeny 3 vajicka a zajicka pro synovce k tomu… ![]()
jinak my meli dneska druhou oslavu tercinych prvnich narozenin
byli tu svagrovci .. tak terca dostala primovy riflicky s laclem… no proste kocka
nastesti byla celkem hodna, i kdyz kolem pate uz toho mela dost… to uz nastesti svagrovci odchazeli, takze to bylo v pohode.. my si pak jeste chvili hrali a po pul seste uz supala do postylky.. no pred sestou uz spala jak poleno ![]()
ČAUKY HOLKY!
Od rána jsme nebyli doma. Byli jsme u tchýně na oběd na kačenu se zelíčkem a knedlíčkem a pak jsme s nima jeli k manžově babičce, pak jel manža hrát florbal a já nachvilku šla podrbnit ke kámošce, kde si Ninulka hrála s jejím chlapečkem Filípkem, který je o 2,5 m starší. Není mezi nima takový rozdíl, tak si spolu celkem hezky hráli, ikdyž cokoli si Ninulka půjčila, tak jí sebral, takže tam Ninulka pochodovala s plastovou flaškou, která ho asi nebrala
, ale beznadějně se zamilovala do jeho sekačky, kterou pořád tlačila a navíc vydávala šílený rachot, což se jí líbilo
)
Zítra jedeme do Zoo Lešná. Takže až drakouš v postýlce odpadne, tak jdu na zítra chystat a brzo spát, protože v 8 vyjíždíme, takže hned jak se Ninulka ráno probere, naházíme do sebe snídani, na sebe oblečení a frčíme…
VELIKONOCE no tak nic proti nim nemám, ale nijak je neprožíváme… Výzdobu mám vždy jen naklíčenou trávu, někdy kočičky nebo zlatý déšť, vajíčka zatím nebarvíme, to až bude Ninulka větší. Tchán a švagr mě pokyčkovali dneska, manža ráno, ale nejsme nikdy doma. Mám od puberty proti kyčkování a polívání averzi grrr!
Mějte se krásně a zítřek si užijte ![]()
Páček Werinka
nazdarek !
tak unas vyzdobu taky moc neresime… mame upecenyho beranka v obyvaku (ale dneska padne
a jinak mame akorat ve vaze nejakou kyticku (narcisky .. jsme vcera dostali
) a jednoho takoveho radoby zajicka co jsem sila ja.. no a tim jsme skoncili ![]()
a na uklid jsem se taky vykvakla .. akorat jsem vyprala zaclony… nastesti uz je mame jenom v kuchyni a u terezky takze jen jedna pracka ![]()
zatim mi plany vychazi.. dostaly jsme od manzi a ja jeste od tchana (na terku si netroufl.. na rozdil od tatky, ktery ji naplacal uz loni pres perinku, prej aby dobre rostla
) .. tak jeste cekam ze dorazi ten svagr a mame velikonoce za sebou ![]()
jo MMCH. terezka pred chvili objevila tatkovu malou kycku na zemi (ma dve - jednu malou dostal a velkou si upletl) no a nenapadlo ji nic jineho nez natlouct mamince… ![]()
Nazdárek,
Včera jsme si užili opravdu nádherného počasí, přitom tady u nás prý bylo nic moc a sem tam poprchávalo, no ještě že jsme utekli na jih
Výlet byl perfektní, tedy až na jednu věc, než jsme se dostali ke kase a tudíž ke vstupu do Zoo, tak jsme si museli odstát hodinovou frontu, no to vám byl mazec!!! Málem nás s manžou trefil šlak!!! Ninulce se zvířátka líbily, hlavně opičky, tučňáci pštros a velcí barevní papoušci Ara. Byla tam i jedna průchozí voliéra no super!. Medvědy, žirafy, lvy a tygra bohužel prospala. Ale stejně se mi nějak víc líbí v ostravské a olomoucké zoo.
Dám foto do galerky, ať můžete mrknout ![]()
Werinka