Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
19.5.07 21:04

Nazdááááárek děvčátka!!!

Zrovna jsem dala Ninulku spát. Přijeli jsme dost pozdě. Byli jsme celé odpoledne na výletě na kolech. Nejdřív jsme jeli do Městských Sadů do sportovní haly se podívat na veletrh dům-byt-zahrada = bylo to nic moc… Alespoň jsme si tam prohlídli autíčka, byla tam krásná masivní sestava do pokojíčku, tak jsme si hned vzali letáček a byla tam i jedna fajn manželská postel… Pak jsme jeli ke tchýni na zahrádku, kde jsme opékali. Najeli jsme asi tak 30 km, dneska mě nebolí ani nohy… Minule jsem trpěla jako kůň.

Ale co se mi stalo neuvěříte… Hodila jsem na kole takovou držku, že jsem z toho dostala záchvat smíchu, ale fakt se nebylo čemu smát. Když jsme dojížděli ke sportovní hale, tak manžel nečekaně najel na chodník. Já jela asi 3 metry zaním, jenže jsem to nečekala. Myslela jsem, že to objede po celém parkovišt - po cestě. A jak odbočoval, tak zpomalil a já abych do něho nevpálila nebo do auta co tam stálo, tak jsem zabrzdila, jenže se mi zvedlo zadní kolo, já letěla na hlavu a kolo přezemě. Takže mám na hlavě bouli jako prase (v místě kde bývá fontanela), vypadalo mi hafo vlasů a já jsem jen skuhrala jestli tam nemám plešku Smějící Mám odřené koleno a loket. Jen vím, že jsem tam ležela pod tím kolem jak magor, auta co tam jely zastavily, lidi čuměli no trapas největší. Manžu jsem sprdla a pak jsem dostala záchvat smíchu, že to dopadlo naštěstí takhle. Vytřepávala jsem si vlasy, které jsem si sedřela z hlavy, brečela a smála se zároveň… No a když jsme jeli tedkom domů, tak jsme viděli s manžou držkopád jiné cyklistky, ale měli přednost a sejmuli je nějací idioti na motorce (malé), asi tu cyklistku zachytili za řidítka, přitom cyklisti měli na křižovatce přednost. Ta paní tam sebou šíleně sekla. S manžou jsme zastavili, ale nic jí naštěstí nebylo a byla tam se svým přítelem. Pro cyklisty je to na cestách fakt o držku, auta, motorky prostě nehledí, jsou jim asi naobtíž.

Jdu si chladit hlavu, páček

Jo a PPPERLO jídlo uvařené můžeš zamrazit do skleniček od přesnídávek a můžeš ho nechat i do druhého dne… Já jsem taky vařila na 2 dny. Jen to zamražené a rozmražené mi moc nejelo a Nině taky ne… Jo a hnusná je zamražená rýže.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.5.07 19:19

WERI to se ti povedlo 8O , hlavně, že se to obešlo bez nějakého vážnějšího zranění. A neboj vlasy dorostou :D To jsi brzdila přední brzdou? A Ninu jste měli s sebou v sedačce?

Holky, já jsem začla chodit na spinning, je to docela záhul . Skoro 2 roky jsem se flákala a ted trpím jak kůň. Ale musím vydržet , abych zas měla nějakou fyzičku a hlavně musím shodit ten zadek a břicho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.5.07 20:34

STAZI no zmáčkla jsem obě brzdy, ale asi tu přední trošku dřív než tu zadní.. .:( Ninu vezl manžel. Užij si spining. My teď s manžou jezdíme na kolech, doufám, že když neshodím, tak aspoň spevním ty visící částí mého těla…

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
21.5.07 21:27

weri: kolo je na zpevneni vyborne… za mlada (chaaa chaaa ) jsme s manzou jezdili hodne (na 10 denni dovolene kazdy rok ..jen sbalit na kolo a jelo se).. jen ja se nejak nejsem schopna ted dokopat .. navic potrebuju vymenit plast na prednim kole a porad rozvazujem jestli sedacku nebo vozik za kolo (no myslim ze nez se rozhodnem tak bude bud leto v trapu a nebo dalsi mrnous na ceste … :lol: vidis… nevis jak je to s tim aqua aerobicem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.5.07 09:17

HOPE u mě je kolo taky sport No1. Než jsem otěhotněla, každé léto jsme vyráželi na cyklodovolenou, bud Jeseníky, nebo Beskydy. A ted mi to strašně chybí. Jenže mám strach jezdit s malou v sedačce a do croozeru se mi nechce investovat. Tak aspoň chodím na spinning, ale to není ono, sedět v tělocvičně, poslouchta decibely a makat na místě :D . Už se těším, až naši dokončí rekonstrukci domku a pak si Soňu vezmou občas na víkend, tak to zas s manžou vyrazíme na celodenní výlet jako p.S.( před Soničkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
22.5.07 21:15

Ahojkýýý

Tak taky dávám jídlo do ledničky na druhej den

Malému , ale víc chutná to sladčí papání v podoě jablíčka a mrkvičky než masčka bramboru a mrkvičky:-).

Koupila jsem mu na noc od HIPPu nějakou kašičku přímo an dobrou noc s ryží , vločkami a fenyklem. A jako vážně to zabírá spal nádherně 6hodin což je unás jako fakt dobrá věc.-) On je malej totiž strašlivě hodnej, ale zase moc v noci nenaspí, tak nemůžu mít všechno že??:-)

A jak vám jdou vaše palvečáky,? Moc mě mrzí že to mám tak stím dojížděním. Ale už je unás napuštěnej bazén. jen s emusí ještě ohřát a pak už s esama na léto těším až budud s malým čachat:-) je rád ve vodě. Vidím mu to ve vaně v očích jak s epořád směje.-) To má ais pomě mě z vany nedostanete kolikrát ani tedˇ:-D

• Citovat
  • Upravit
peka83
22.5.07 21:17

JO A KDYBY JSTE ZNALY NĚJAKOU DIETU NA ZHOZENÍ 15 KG tak hlaste prosím umě. Fakt byhc to potřebovala . Čím víc se blíží to odhalování svršků tím víc sem zdeptaná.

Hele v TAKKO v Opavě v Tescu ej prý hodně levných oblečení a hele lidi nevíte jetsli mají i velikosti pro takovou slonici jako já?? to je velikost 44 ???

• Citovat
  • Upravit
2193
23.5.07 12:56

AHOJKY HOLKY!!!!

HOPE tak snad dobře vyberete, mě se do vozíku nechce investovat a taky bych měla strach s ním v dopravě jezdit… :(

PPPERLO v Takku mají i velikosti 44 i větší. Já jsem si tam minule koupila rifle vel. 44, musíš jen hodně hledat :) Jinak my jsme včera roztáhli bazén, ale manžel musí dotáhnout hadici, aby se mohl napustit. Navíc jsme tady zápasili s terénem, protože je to tu hrbolaté a loni jsme místo kruhu měli šišku… :( Tak snad to bude letos lepší, protože jsme ty nerovnosti vysypávali hlínou a až se pak sbalí, tak se tam na:,–(í tráva… Jinak se můžeš přidat do téhle diskuse, holky ti určitě poradí, chodím tam taky. Hodně tě při hubnutí podpoří.
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… Jinak mrkni na www.f-sport.cz mají tam dobré jídelníčky a jedna holky z diskuse podle ní hubne super!

Letím obědvat. Pa
Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
23.5.07 14:37

WERINKA

díky za článeček, ale já se musím na sebe naštvat a pak třeba zhodím i deset kilo, ale ještě jsem se na sebe nenaštvala.-)
Jo to heldání oblečení. To je vždycky sranda jak já příjdu k regálu a na začátku jsou ty nejmenší věcy a já jdu a rovnou hrabu do zadu na ty největší čísla.-D
Kolikrát už je ale řpebráno. Mi přímo říkají prodavačky že prostě to je hned pryč lidi si to hlídají.
Tak třeba se Veruš někdy potkáme jak v kabince na sebe soukáme něco a nadáváme jak vtom blbě vypadáme:-D ¨

Mám kamarádku a ta prosím je opravdu obrovitánská, ale ta jde nato chytře do kabinky si vezme velké oblečí hodně velké a pak jde s velikostma dolů takže jde spokojená domů. Ne jak my. Vemem číslo oblečení ve kterém si řpejem být a jdem směrem nahoru a pak jdem zdeptané domů:-D

A co plavky kde se djaí koupit plavky,?? No asi si koupím ty TANKINY, protože stím užasně porpaskaným břichem a celým mojím uchvatným tělem do dvoudílných to ej tak pro pobavení sousedů:-D

Lidičky začínají mi kvést růže na zahradě už to začíná. supper.

No Veruš mis e třeba líbí ten pořad. JSTE TO CO JÍTE každou středuna Primě VE 21: 10 VIDĚLA SI TO NĚKDY,??
Jsou tam zajímavosti.
Ono rpej se nejlépe hubne jak s ehlídají ty KJ ale jako nebudud si nic namlouvat jsme zhnilá si převažovat kdejaké rajče a okurku a heldta si KJ já prostě jsemr áda že jím během malého. Taky ochutnávám řpímo z láhvičky ty jeho sladké hnusy jestli jsou dost teplé a ne moc.

• Citovat
  • Upravit
peka83
23.5.07 14:43

Jak s etady bavíte o těch kolech.
tak sem včera taky přemýšlela, že si an kole dlouho nezajedu,protože s dítětem budu mít strach .jak v nosítku ejtslis e nějak nepřeklopí, nebo pak aby měl samotnej kolo je to šílená zodpovědnost etdˇjak ej taková šílená dorpava. Tady unás na vesnici s evždyck najdě nějaká polnačka, ale zase tady je na Podhradí učiliště a ti smradi stama jezdí jak hovada už tu jednoho kluka srazily a to el jen ze školy z autobudsu no prostě humus.

• Citovat
  • Upravit
peka83
24.5.07 22:39

maminy prosím vás

nevíte o nějaké masérce nebo něčem v Opavě?? mě týden děsně bolí záda od lopatek až ke krku no hnus sotva lezu:-( nutí ěm to pořád dávat ramena dozadu jakoby bylo ěnco skřípnuté bolí auvajssssss

• Citovat
  • Upravit
2193
25.5.07 07:55

PPPERLO tak s tím oblečením přesně jak píšeš… :D Jinak plavky si budu kupovat vcelku, ty tankini mám strach, aby mi nevylezlo moje hnusné břicho. Krásné plavky jsou tady: http://www.bonprix.cz/….10.377.html

Tankini tam mají taky. Mě se líbí ty na první stránce ty vcelku sv.modré+tm.modré, je tam všitá nějaká vložka na prsa a guma, aby je to drželo.

Jinak masérů je v Opavě dost. Já jsem chodila k jedné paní do Kylešovic, ale můžu ti vřele doporučit masérnu u nás v Charitě Opavaa v Jaktaři, jsou tam perfektní maséři, tím, že jsou nevidomí, tak mají větší cit, všichni si je chválí, jezdí tam spooousta lidí.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.5.07 09:39

AHOJKY

werinka
jen v rychlosti doepíšu malej ječí zas jak pavián mlíko má kousek od sebe tak ho to deptá:-D
jov bonprixu mají krásnéplavky na té rpvní sraně se mi líbí ty napravo dole to kolem krku jak jsou ty červené jsou supper. a ještě na straně 4 ty dole na levo stím zaltým potiske, jen ty ceny jsou fakt brutální nevím proč to neprodávají v celku proč prodávají zvlášt horní a zvlášt dolní díl:-( to výjdou plavky na tisícovku ani nemrkneš. ale nic speciálního nepotřebuju stejě chodím jen knám na azhradu do bazénu:-)
werinka
v CELKU PLAVKY JEDNŸ doma mám,a le to je škoda jasan je lepší se chovta dkybyhc někde šla taky je zvolím, ale na zahradě si aji to břicho chci opálit ony ty jizvičky (strie) prý jdou pak opálené i méně vidět , ikdžy mi s evživtě břicho neopálilo:-) to už s erovnou vyškvařuje sádlo:-D
Verin tobě popraskalo břicho, nebo ne?? mě řááádněěěě celé a velké prasky jak prase

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.5.07 10:07

werinkou skoukni tyhle stránky

http://www.modaplus.cz/…ldetails.asp?…

http://www.modaplus.cz/…ldetails.asp?…

http://www.umcshop.cz/detail.php?…

ten první odkaz je boží, ale má to jeden háček já mám velké prsa měla bych mít asi vždycky košíčky, že? nevyznám se vtom. plavky sem měla jedny už řadu let

• Citovat
  • Upravit
826
25.5.07 11:28

koukam ze clovek tu chvilku nejni a tady se resi plavky :)
ja si nechala letos k vanocum najezit od jeziska tyhle:
http://www.litex.cz/…ice_list.asp?…
a jsem moooc spokojena.. mam doma i dvoudilne, ale popravde jsem v nich od tehu nebyla (od te doby co mi tam nevlezlyme vnady :lol: ) no a ted uz chodim jen v tech jednodilnych…
ale pokud nam letos vyjde mooore (mam slibene heeeeeec :D ) tak snad oprasim i ty dvoudilne 8)

jinak jsme vcera vzali utokem Ikeu v Ostrave.. no nechali jsme tam skoro 3000 :o ale stalo to za to .. terce jsme koupili jidelni zidlicku a kupu dekoraci takze mam co delat :) musim zaramovat obrazky co jsem ji tam vysila, dat tam svetylko a tak :) jeste potrebujem zajet do mesta objednat novy koberec, protoze ten co tam je je des (vypada sice slusne, ale kupovala ho tam tchynka asi pred 20 lety jako provizorium.. ej takovy hnusne drsny… a strasne chyta vlasy a kocici chlupy coz je s dvema persany celkem pruser)
no nic jdu zase makat.. tak nezlobteee :lol: a hlavne se neuvarte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová