Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
24.7.07 20:50

ppperla: do polska by mela stacit obcanka…
nevolnosti: s ochlazenim je mi trochu lip i kdyz snidane taky letela… ale kupodivu se me obed i vecere zatim drzi takze klepu na vse okolo :)
Weri: s tema krupkama te naprosto chapu.. terka uz vi kde ma piskotky takze si zacla delat samosku a otevre si suplik a vezme si.. to by mi tak nevadilo, ale pred par dny vzala cely sacek a vysypala na koberec.. no drobku nevidane.. jsem myslela ze me omejou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
25.7.07 18:29

werinko

hahaha tak to se pak pujdu zeptat a schválně nechám malého at ho vyfotí. Já ho v klidečku ani nepřebalím, tak sem dost zvědavá na fotografování malého:-D

Weruš klidek nebo tě šlak trefí:-). To unás bude to samé zachviličku, malej má půl roku anuž vyhazuje hlínu z kvítek a zrcadla mám upatlane. sluchátka na pc ocumlané, ovladače stěch jenom teče. Klávesa se divím že ještě jede jak mi doní valí:-) no je to sranda jak něco. a koš prádla mi stojí taky a vím, že neuteče:-D ¨
Ale taky bych se někdy chtěla zavřít nachviličku do klídečku. T ymáš fajn, že dáš malou k tchýni a máš klid, ale já nedám nikam. nikoho poruce nemám a na vše sem sama.

• Citovat
  • Upravit
42
31.7.07 14:17

Ahoj holky
já jsem na tuhle diskusi úplně zapomněla :oops: Furt dřepím na BC a tady jsem to zasklikla.

PPERLO já myslím, že do Polska by stačilo mít Kamilka v občance, ale jistá si nejsem a taky tuším, že od ledna už ten zákon o pasech pro děti zase zrušili, protože s tím byli jen problémy. Jak chceš vyfotit kojence, aby se tvářil pokud možno neutrálně :roll: :lol: :lol:

HOPE to blijící období nezávidím, mě to trápilo 4 měsíce a už jsem smiřovala, že to snad bude celé těhu. Tak ať je brzy líp a drž se.

WERI mě něco povídej o dovednostech našich prcků. Já už jsem z toho někdy zralá na provaz, doma furt bordel, vykrámováné všechny skřínky, naštěstí kytky už ji nehcávájí chladnou, když na ni 2× spadla palma. No a ted má zálibu krámovat mi ve šminkách, takže mi rtěnkou pomalovala celou podlahu v koupelně :twisted: Fakt mám někdy chvíle, kdy bych zaškrtila, ale ten mateřský cit mi v tom nakonec zabrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.8.07 07:40

NAZDÁREK!!!! :D

Nějak to tu poslední dobou vázne co? Ale ani já nemám tolik času… když mám čas, tak scrapuju, totálně jsem tomu propadla, ale na tvoření mám málo času :(

V sobotu odjíždíme na dovolenou do Českého Ráje, tak se tu mějte kráááásně!!!

Werinka a Niniska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
24.8.07 19:13

ahojyk tak unás nového nic píšu jen at víte že žijem:-) že s enic neděje.

sem pořád nějaká unavená co uvás?? nedělá to počasí taky sváma takový hnusárny???

• Citovat
  • Upravit
826
27.8.07 09:48

pperla: ja jsem taky porad KO ale nevim jestli to u me dela pocasi nebo tehu :wink: ale spala bych furt… skoda ze terka ma naprosto opacny nazor takze toho moc nenaspim…
co jinak noveho? co kamilek ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.8.07 08:45

Ahojky,
u nás taky nic nového, včera jsme byly s ninis akorát na 18m kontrole, tak váží 11750g a měří cca 82 cm ale myslím, že to bude víc, měli to tam nějaký divný to měření krejčovský metru u zdi… Dostala hned včeličku do zadečku, tak boraska nemůže ani pořádně sedět :( Včera měla i teplotu, dneska už je jen taková mrštější, lítostivější a má takové lesklejší oči.

Jdeme se chystat ven.

Jo a hope těhotná nejsem (doufám :D ) ale poslední 4 dny bych spala furt :roll:

Werinika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
10.9.07 20:33

HOLKY TADY UŽ VÁŽNĚ NIKDO NECHODÍ, CO???? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
11.9.07 11:22

ja joo :P ale jinak to tu vazne …
jakpak se mas ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
24.9.07 09:04

KDEPAK JSTE SE VŠECHNY PODĚLY????????? :(

Já se mám dobře, ikdyž jsem teď momentálně nějaká nachcípaná. Nina je už naštěstí OK! V pátek jdeme na svatbu známým, moc se mi tam nechce, ale jsme už pozvaní, odmítnout to už nejde. Jen doufám, že se mi to moje kašlání,rýma apod. víc nerozjede jinak místo abych si jí užila, tak budu trpět.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.9.07 09:39

weri: koukam ze se vsichni nekde flakaji.. asi uzivaji babiho leta…
uz jsi sehnala neco ninuli na sebe na tu svatbu?
no musis se snazit vykuryrovat at si to tam trocku uzijes :) neboj .. nakonec budes rada ze jste sli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
30.9.07 11:13

Ahojky, dneska sem si vzpomnela ze to tu dost zanedbavam jako vsehcno:-) hih ja tak maximalne sednu na chat na lidecha mam klid nic me nebavi a nic se mi nechce.Malej je silenej cipera a dava mi zabrat hihi no o nudu se teda nebojim:-)
Mame tady doa ted nejakou bojovou naladu nejake hadecky doma, takze me fakt nic nebavi:-( snad to prejde. je to vsehcno i tim, ze z se teda maka natom abychom mely svoje. tatik tam dole v patre uz boura co s eda a semtam jsou hadky, protze je to hodne rpace vic nez chlapy cekaly a porad vse odkladaly. takze bojova nalada se prenasi radne. teda pred ditetem sme se hadat nikdy nechtely ale bohuzel no??

hope jejda ty uz jsi ve dvacatem tydnu panecku to to desne letiiiiiii. to ej super a jak s ecitis,? mas nevolnosti?, teda mela si?? a nechas si rict c to bude,??

ahojky tak proted se zase odloucim. ale oznacim si at mi daj na email vedet ze nekdo napsal abych tu pak skakla jo?? papapapapa
musela sem to zase zkratit malej se probral varim mu teda obidek.

a ja,? odedneska drzim MLECNOU DIETU haha neverim ze sni uspeju ale chci sni enco zhodit a pak najet na spravnou stravu no uvidime . papapapa

• Citovat
  • Upravit
2193
7.10.07 23:29

Nazdárek holky!

HOPE oblečení na svatbu jsem sehnala. Manža si půjčil oblek od šéfa jen si koupil košili a pásek. Já jsem si sehnala věci v Takku a Ninuli jsem probrala skříň a taky jsem něco našla :)

PPPERLO jo jo hádky při takových náročných věcech občas bývají, ale co se dá dělat.. .budete mít svoje a to je moc dobře. Pošli někdy zase fotečky malého. Je fak krásný.

Dám do galerky fotky ze svatby a ze srazu ze základky, na kterém jsem teď byla a který jsem ještě s jedním spolužákem organizovala. Fakt jsme si to tam všichni užili a taťka si užil zase Ninisku. Dneska mě dokonce překvapil výborným obídkem, doma sice trošku binec, alespoň se zítra nebudu nudit ha ha ha :lol:

Tak já zase fičím a pište častěji nebo co kdybychom to přešoupli na BC? Je někdo pro? Já na emimi už nechodím vůbec, jen sem tam čučnout tady.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.10.07 19:36

Ahoj holky

u nás nastávají velké změny. Sonička se konečně uráčila, že začne chodit a občas se jí povedou 2-3 samostatné krůčky. Tak snad do Vánoc bude lítat jak čert a já ji nebudu stačit nahánět.

WERI s přenunem na BC plně souhlasím, já jsem tam doma a sem na emimi vůbec nechodím, občas si vzpomenu, že je tu tahle diskuze a kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
13.10.07 00:10

Ještě někdo je pro přesun???? Jestli ano, založím diskusi tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová