Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky já jsem taky z okr Opava.Mám už 4letou dceru a cca za 14dní jdu na císaře čekáme další dítko.
Příspěvek upraven 29.07.10 v 18:27
AHojte,
Majko - my chodíme k Mudr. Zwiengerové a můžu vřele doporučit, je perfektní(někdy až příliš opatrná, což ale není naškodu, lépe než naopak) a i se zabývá homeopatií. Ale nevím jesti Tě vezme, mají docela hodně plno, ale děti, které spadjí do jejich oblasti berou, takže záleží kam konkrétně se stěhuješ.
Dneska je hnusně a navíc mám tady tchánovce, to je teda víkend ![]()
No nic jdu se jim věnovat
EBBO vítej mezi náma!!! Přímo z Píště tady myslím nikdo není… ![]()
Werinka
Ahoj to nevadí .Já v uterý jdu na poradnu do Ostravy a dozvím se datum kdy půjdu na toho císaře.Sice jsem už na jednom byla u dcery,bylo to OK.Už se ale těším až budu s malým doma. ![]()
**Ahojky **
holky to počasí je k pláči. To je humus. Já s etěšila tak na zahrádku že poležím a odpočinu an sluníčku, ale ono je tak hnusně přenáší s eto na všechny. Malej je taky věčně protivnej, ale mylsím si, že se mu podle mě budou už trošičku zuby tlačit dopředu, protože je fakt hodně protivnej pořád chce něco do pusy. a kdžy má ěnco v puse tlačí si to hlavně na přední vrchní zoubky. Bobek no však to prý trvá než se prorazí tak si zkusím , ale nevadí patří to k tomu.
No jinak sem oprášila odštavnˇovač a rozhodla sme se místo večeří dělat si štávičky ovocné nebo zeleninové. spíš ovocné oni sou syté a nasytí. Teda doufám. Protože mě nasytit to je kumšt:-D
stazino tak gratuluju tetko a jak dopadl srazík???
Holky moc děkuji za tipy na dobrého pediatra. Napsala jsem si kontakty a budu hledat, snad mě někde vezmou. Mám zkušenost, že přestěhované z jiných měst docela berou i doktoři, kteří mají jinak stop-stav. Hledala jsem takto dobrého gynekologa, všichni mi doporučovali prim. Hermana, ale s tím, že nebere… Nakonec mě vzal zcela bez problémů, až jsem se divila. Jinak bydlíme v centru, asi 3min chůze za Bredou…
Ještě jednou díky
Majka
Ahojkýýýýý,
tak co nového?? dneska poprvé vykouklo sluníčko co?? nos tojí to počasí fakt za starou bačkoru .
hojky holky ![]()
tak koukam ze se nase rady opet pomalu rozrustaji .. to je dobre jen tak daaaal ![]()
jinak pro vas mam taky novinku…
werinka - jsem ze Zlína, takže se zase nestěhuji tak daleko:-) Je to něco lehce přes 100km.
hope - to vypadá na nové miminko:-):-) únorňátko 2008:-):-) Moc ti gratulujeme!!!
Majka
hope Gartulujíííí
to je supper zprávička . Takže zimní miminko?? Jujky a ty jsi miminko chtěla,? plánovali jste to?? nebo osud vás předběhl??? tak to bdue fajný věkový rozdíl přece:-).
hope já čekala novinku ale tohle,? to ej MEGA NOVINKA TEDA. to se ty řady doslova rozrostou to máš pravdu:-)
HOPE gratuluju k // a přeji ať si celé těhotenství pohodově užíváš.
A to počasí stojí fakt za prd, včera už to vypadalo nadějně, a dnes je zas hnus. Tak snad aspoň na víkend se udělá hezky
PPPERLO sraz se nám vydařil. Sešla se nás sice jen polovina, ale i tak jsem se dobře pobavila, domů jsem dorazila v 1. S vínem jsem se musela krotit, abych druhý den jakžtakž fungoavala. A manža byl tak hodný, že ráno vstával se Soňou a mě nechal vyspat.
JInak tenhle týden pro nás moc slavně nezačal, včera jsme byli na kontrole na rehabilitaci a Sonička má pořád hypotonii svalů, tak jsme dnes byli ještě na neurolce. A příští týden jdem na odběry. Ach jo. A cvičit musíme pořád dál. ![]()
dekujem dekujem dekujem ![]()
my chteli deti vekove co nejbliz k sobe, terka sla cisarem a tak jsme meli rok nucenou pauzu .. od tercina roku se snazime .. teda nijak jsme tonehrotili, jen jsme tomu nechali volny prubeh .. a ono se zadarilo
jsme radi.. uz kvuli terce aby si mela s kym vyhrat
jinak pocasi je fakt hnus fialovej.. jsem chtela s terkou aspon na zahradu, ale je tam mokro a hnusne tak smrdime doma…
HOPE ještě jednou gratuluji i tady
Jo jo alespoń bude mít Terezka parťáka na hraní. Nám už tady taky jeden pomalu roste. Od kámošky holčička bude mít 8 měsíců a už si s Ninou celkem pohrajou, ale až bude větší, tak to bude lepší
Zatím ještě musíme hlídat, aby ju Nina nebacila ![]()
Jinak holky mám pusu jako křeček. Už 3. den mi roste pravá horní osmička, bolí to jako čert, rve mě to, štípe, je to šílenej tlak a dneska v noci mi to hrozně oteklo, takže vypadám, že mám na té straně v puse nějaké jídlo. Chladím to co se dá, ale nic moc…
To není možné, Nina už 2. den spí celkem dlouho, včera jsem spala s ní, dneska jsem vstala už 8.30 a ona ještě chrní.
Werinka