Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
poslusne hlasim ze ja jsem zde ![]()
ale ostatni jsou predpokladam nekde venku na piskovisti nebo v bazenku ![]()
AHOJKY VŠEM maminkám i těhulkám i maminkám a těhulkám dohrmady:-)
po DLOUHÉ dobičce zase přiskakuju napsat nějaký odstaveček:-)
zrovna si píšu s WERINKOU na icq. hih mám ji říct at´doleze,?, Nemusím ona tady skáče pořád. Zrovna jí ukazuju že mám vyhlídnutej kočárek , tak prosím pozor chci se pochlubit:-D
http://www.potrebyprodeti.cz/index.php?… dochlubeno ![]()
No dneska jdeme k pan doktorové na kontrolu s maloškem a dostane poslední injekci udajně. No já s etam netěším jak mu dává ty injekce fakt to sním děsně prožívám.
Nosnažili jsme s eudělat malému už pokojíček. Byly jsme v JYSKU vedle OBI obchůdek asi to víte že?? hihi a tam mají super skřín za 3000 korun a je velká super uložném prostory. je to dřevotříska , ale jakmile jí velkej Kamil složil(drsně unavenej) TAK jsem fakt nadšená. Vyprala sem malému všechny oblečky a už to budu do skříně skládat. Na zem sme malému koupili ten hrací koberec s cestičkama. Tak ho nato pokládám a on s epotom válí, ale musím dát ještě pod ten koberec prozatím nějakou deku. ona nám malej drsně leze na čtyři a snaží s eposouvat a tak mám strach o jeho kolínka a taky jak se přebulí tak semtam docela slyším jak se bouchne hlavičkou a tak to s emi nelíbí.
Dneska sem se probrala a ikdyž mám postel celou omantynelovanou tak na konci u noh tam tak mantynel nejde dát(mant\nely jen z peřin ) A JÁ SME SE PROBRALALA A V DUCHU SI říkám ježiš dytˇspadne. tak sme se zvedla chytla sem ho za obleček a jus vdobě dky sem ho chytla on se překlonil přez postel a už by sletěl po hlavě. No fuj tajbl. Já ho naštěstí držela jen sem ho povytáhla. A on?? se smál. On je prostě blázen:-)
Takže musím na internetu omrknout nějaké postelové zábrany to ej síla. je už hoodně moc čipernej:-)
Pak vám dám vědět kolik váží atd. on ej podle mě hubenej. když ho přirovnám kemě hahahaha ![]()
No jinak můj skoromanžel
přestoupil do nové práce od prvníh.Jezdí do Hranic na Moravě rozváží z Holandska květiny moc nádherné .A tak penízky má super a doma je taky neustále. proto tam šel je z měsíce třeba 15 dnu na cestě ale ne vkuse v týdnu střídavě a 15 dnu doma. mi příjde že je ted pořád doma je to supper.-) sem stoh nadšená.sem zvědavá jak dluho mi tov ydrží,
Ale scháníme půjčku a máme asi utrum on není 3měsíce v práci. A nabízejí nám nějací pochybní lidi na interntu na směnky atd a chcou platit peníze předem to se mi absolutně vůbec nelíbí.
Jen jedn apaní tedˇnapsala a že by nebyl problém půjčit že to dává nějaká banka(musím zjistit jméno ) my chceme půjčit 800 000 kč na vybavení rekonstrukci atd ale celkově tuhle sumu nikdo endává . všude bez ručitele dávají 200 tisíc no síla. nevíte o něčem??? ta paní řekla že to není problém , ale že v BRNĚ mají nějaké pohovory nebo co.
já to překopnu jo koukejte co napsala. a řekněte mi jak se vám to jeví jo??? Dobrý den,
tato firma je spolehlivá, je skoro 100 % jistota, že úvěr dostanete. Tato firma se právě na takovéto případy specializuje. Záleží jen na Vás, jak se rozhodnete. K vyřízení budete potřebovat oboustranně ofocený občanský průkaz, druhý doklad totožnosti např. řidičský průkaz, pas nebo rodný list, potvrzení zaměstnavatele o výši příjmů, smlouvy od společností kde máte dluhy nebo vědět zůstatky půjček, 800Kč na sepsání smlouvy o řešení Vašeho problému. Všechny doklady musí být ofocené. . Osobní pohovory v Brně se konají v úterý ve 14:00 a 16:00 hod. a ve čtvrtek v 10:00 a ve 12:00 hod. Pokud se pro nějaký termín rozhodnete dejte mi prosím vědět, kvůli ohlášení.
Továrková
no víte jak zní to slibně, ale já jsem nevěřící vtohle říkám si že všude jsou podfukáři, ale určo tam kamil zajede a zjistí co a jak.
a tohel byl její první email
Dobrý den,
potřebovala bych vědět o jakou částku by se mělo jednat. Tato firma se specializuje na přefinancování více úvěrů, řešení registrů a exekucí. Pokud by se jednalo o větší částku , tak by se to dalo také vyřešit. Funguje to tím způsobem, že se musíte dostavit do kanceláře na osobní pohovor, měsíční splátky jsou maximálně 5000 Kč podle výše půjčky. Délka splácení je podle výše úvěru.
S pozdravem Továrková
PPPERLO
a co to je za společnost či firma, která tu půjčku poskytuje? Moc se mi to nezná.. Já jsem nevěřící Tomáš a u takový firem je většinou ALE… Hlavně by mě zajímalo jaký je tam úrok, aby jste mooooooooooooc nepřeplatili a neplatili těch 800 tis. až do důchodu. Pořádně si vše prostudujte než si něco půjčíte… Jestli víš název firmy, tak mrknu jestli mají www stránky a můžu se ti poptat tchýně jestli je to výhodné nebo ne, ona v tom umí šlapat. Přinejhorším budete muset ty 3 měsíce počkat dokud je Kamil ve skušební době a pak si půjčit od solidní banky, která je známá, já těm různým firmám nevěřím, mě to připadá totiž jako veřejná lichva.
Werinka
ahojda kde všichni jste,, Já se s WErušou potkávám ještě v ejdné místnosti o hubnutí, ale tady to ted nějak hajinká.-)
Weruš zjistila si ěnco o té bance ???
hope co miminečko?? papapap
PPPERLO ptala jsem se na tu firmu tchýně a říkala, že takové firmy se jí nezdají a vždycky je u nich nějaké ALE… Máte si raději počkat a zažádat u nějaké banky. Prej u těch firem je vždycky nějaký háček. Je prý už podezřelé to, že by vám půjčili jen tak tolik peněz. Určitě tam bude prý úrok jako prase…!
Werinka
napiš mi pak ještě prosím jednou název té firmy třeba i na icq
Ahoj holky,
mam dotaz na Vas ktere jste se nechavali fotit se svymi miminky. Chtela bych Kubika nechat vyfotit a rada bych vyuzila uz vyzkousene kontakty. Pokud si dobre vzpominam tak to byla Mumis, Amynka a dal nevim..Dekuji
Jee tady jsem chtela napsat neco jineho:-) Sorac holky.......
PPPerlo - prosim Te, dobre si tu firmu proklepnete!! Ale stejne bych si od nejake nezname firmy nepujcila. Jak psala Werinka, napis tady ten nazev a hlavne si zjistete jake maji RPSN. Delala jsem u jedne, nastesti solidni, financni instituce, takze vim co jsou schopni lidi podepsat a pak se divi…
ŽANKO tak ty si chceš nechat Kubíka vyfotit jo? No to já bych taky moooc ráda, ale jaxi si to s Ninulkou nedokážu představit, že by pózovala… Už jí vidím jak se vzteká, kope nohama a řve…
Tak snad příští rok ![]()
Werinka
taky si moc neumim predstavit jak by terka pozovala… u nas teda zatim staci aby priojela moje segra (rikam ji teta japonec
) aza navstevu (vikend) vyfoti tak 500 fotek nekdy i vic.. takze mam nastesti z ceho vybirat i bez profi fotografa
teda.. ona umi fotit dobre a ma ted i celkem slusny fotak, takze u nas tofunguje tak ![]()
Ahojky, teda to byl včera slejvák… už jsem myslela, že fakt bude pršet non stop… teď zatím svítí sluníčko, tak doufám, že bude svítit i nadále, páč večer se chystáme jít do Neplachovic na benátskou a zítra je tam i Karmaš, tak chceme omrknout těch pár kolotočů co tam bývá, jen mi brácha včera psal, že řetízkáč letos nedorazil, takže se Ninuška asi nesveze
Ach jo… je tam ještě jedině vláček, ale do něj bych musela s ní. No vidím to, že si pořádně kolotočů užijeme až v srpnu v Kravařích ![]()
Werinka
Ahojky,
tak v sobotu se nám vydařila jak benátská noc (domů jsme dorazili 4.30), tak i v neděli kolotoče, nakonec jsem se s Ninuškou do toho vláčku nasoukala a povozily jsme se
Dám fotečky do galerky ![]()
Werinka
Ahoj holky,
WERI Ninulka je v tom vláčku náramně spokojená, kolik jízd si na rodičích vyžebrala? ![]()
My jsme poslední 2 dny dělali dětský pokojíček, ted o víkendu jsme byli v Ikei pro skřín a dnes jsem už konečně naskládala Soniččiny věci tam, kam patří. A ted už nám jen zbývá přesunout postýlku z ložnice a nějak se k tomu nemůžu odhodlat. Mě se prostě to ráno hrozně líbí, jak si tam povídá, tleská, výská a bude mi to hrozně chybět.
Ale manža je nekompromisní a už o víkendu chtěl stěhovat. WERI, HOPE už spí vaše holky samotné nebo pořád s váma v ložnici?