Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,jasně.Já dneska taky emigrovala z MK.Kdes byla předtím?V jaké diskuzi?Chodilas na Opavu?
No vidíš
Psala jsem to už na koníka, ale nikdo se nechytil: byla jsem v Mrňouskově (kavárnička pro maminy s dětmi) a bylo tam parádně, zas bych zašla… A mají tam skvělou horkou čokoládu
.
já to psala dneska,už jsem té totality měla vážně dost
![]()
V Mrňouskově jsem nebyla,jen jsem slyšel,že je to tam hezké.Ale prý je to tam taky buzerace…je to pravda?
jirmac píše:
No vidíšPsala jsem to už na koníka, ale nikdo se nechytil: byla jsem v Mrňouskově (kavárnička pro maminy s dětmi) a bylo tam parádně, zas bych zašla… A mají tam skvělou horkou čokoládu
.
a horkou čokoládu miluju ![]()
Huš jsem tu. Já chodím sem ![]()
Te%d jsem byla se starší na chíže, má nohu v sádře a já zuřím ani nevíte jak.
JInak se drandění s kočárkem taky nebráním. Jak máte staré cvrčky?
já mám (skoro) ročního Eliáška.Kolik dětí a jak staré máš Ty?A copak dcerka dělala,že má sádru ![]()
grokat píše:
V Mrňouskově jsem nebyla,jen jsem slyšel,že je to tam hezké.Ale prý je to tam taky buzerace…je to pravda?
Já jsem tam nic takového nezažila, bylo to fakt moc příjemné a Miška nechtěl domů ani po hodině a půl
.
Markit.Hl píše:
Huš jsem tu. Já chodím sem![]()
Te%d jsem byla se starší na chíže, má nohu v sádře a já zuřím ani nevíte jak.
JInak se drandění s kočárkem taky nebráním. Jak máte staré cvrčky?
Mám tři dospělé cvrčky
a jednoho ročního.
jirmac píše:grokat píše:
V Mrňouskově jsem nebyla,jen jsem slyšel,že je to tam hezké.Ale prý je to tam taky buzerace…je to pravda?Já jsem tam nic takového nezažila, bylo to fakt moc příjemné a Miška nechtěl domů ani po hodině a půl
![]()
.
aha,no mě se doneslo,že tam hlídají jak ostříž,aby se dítě neprocházelo po herně s pitím a jídlem.Abys náhodou nedala mrněti trošku napít ze svého donesého z domu.Prý hrůza.
Ale já si chci každopádně udělat svůj názor,tak určitě tam můžeme zajít na tu čokoládu.Kluci si aspoň pohrají
Holky, když si kliknete nad stránkováním na zobrazit podpisy budete asi koukat ![]()
Mám 13 letou pubošku vozemboucha a 13 měsíční bosorku.
V těláku dělali judo, nenaučil je pády a rovnou jeli přehozy a Kity si namohla vazy. Jako už mě to fakt nebaví 2-3 x do roka sádra nebo dlaha.
Jirmas jste si udělali radost později??
![]()