Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
25.5.07 11:30

jo jeste jsem zapomnela :
i kdyz mas velke vnady nemusis mit vzdycky kosicek…
ja vetsinou mela plavky s kosticema, ale ty dvojdilne mam „trojuhelnickove“ takze bez vyztuhy a ty vcelku jsou taky uplne v pohode… a to nejsem zadne tintitko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
25.5.07 12:50

PPPERLO ty plavky ty první jsou fakt nádherné, ale mě by z nich lezl špek a měla bych strach, žemi vypadnou prsa… Navíc břicho mám tááááák zestriované, že to je děs. Dneska jsem si koupila ale od Johnsna nějaké mléko, které opaluje pokožku, ale není to samoopalovací, tak jsem zvědavá, snad trochu zhnědnu, ať když vylezu v plavkách, tak nejsem jak kyška.

Dneska manža konečně doveze hadici, tak budeme napouštět bazén.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
25.5.07 13:25

weri: to se musis placnout na zahradu :) nebo jeste lip po te zahrade sporre odena behat za ninuli :lol:
pred 3 roky jsem chodila pred letem do solarka (vdavala jsem se 3.cervence tak jsem chtela vyniknout v tech bilych satickach :wink: ) a to bylo supr.. barvicka jak od more.. ale ted s terkou nemam kdy.. navic bych musela jet do opavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
27.5.07 11:37

HOPE já a spoře oděná jo? Haháááá :lol: to bych tu byla sama všichni by zdrhli.. Už pomalu hnědnu z toho mlíka, je fakt super, hodilo mi opálený nádech, ale není to tak brutální jako po samoopalováku. Některé jsou totiž nepřirozené.

Jdu obědvat, mámhlad.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.5.07 20:44

HOPE tak přeci jen spoře oděná :lol: Už druhý den jsem se odvážila koupat se v bazénu v kalhotkách a podprdě a včera jsem se tak i opalovala, ale nesmí být krom mého manžela nikde poblíž žádný kluk či chlap :oops:

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.07 21:28

Pediatr - Opava

Dobrý večer holky,

příští měsíc se mám přistěhovat za manželem do Opavy a v srpnu se mi má narodit miminko. Můžete mi prosím poradit nějakého dobrého pediatra/pediatričku, ke které bychom mohli s miminkem chodit??? Bohužel vůbec nikoho (kromě manžela) v Opavě neznám, a tak se nemám s kým poradit…

Díky moc za odpovědi. Nejraději bych někoho otevřeného k alternativním způsobům léčby, homeopatikům, bylinkám, který mě nebude stresovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.07 21:29

Omlouvám se - nepodepsala jsem se: Majka

• Citovat
  • Upravit
peka83
29.5.07 08:34

AHOJDÁÁÁ MAMČULKY a TĚHULKY

Majko
Já neporadím prominˇjá bydlím cca 15km od Opavy já byhc spíš poradila kd ev jakém regále co najdeš v GLOBUSU:-) Ale holky jistě poradí.

werinka
Tak fakt ten krém zabírá jo?, To teda pak nat vběhnu asi taky. Já mám tedˇz ORIFLAME objednanej samoopalovací gel. Používala jsem doma nějké samoopalovací mléko , ale spotřeba byla už před dvěma rokama:-D takže můj nádech byl spíše do žluta.:-D

hope

Tak u těhc TANkIN si mylsím že ty kostice jsou taky zbytečné en,? vždytˇono to je vesměs na těsno to ty prsa udrží samo..:-D Ten první odkaZ Tankin totiž opravdu zvažuju, jen je tam velikost 44 a 48 takový drsný skok:-D takže asi zvolím to 44 a uvidím jak se do toho nasoukám:-D budu vypadat jak mišelinka, ale tak unás na zahradě v bazénu klidně.-D

• Citovat
  • Upravit
42
29.5.07 09:17

AHOJKY

nestresujte tady s plavkama, já zatím chodím ve svých starých, i když mi z nich špeky všude překypujou. Ale už asi měsíc plánuju, že si koupím nové, jenže nějak není pořád čas. :roll: A taky pořád doufám, že něco zhubnu. Jenže to je takové zbožné přání, už jsem teda omezila čokoládky, večerní žraní u telky a začla 3× týdně cvičit, tak snad to bude mít nějaký efekt.

MAJKO vítej u nás. Pediatrů je v Op. habakuk, záleží, kde budete bydlet, abys to pak neměla přes celé město. Já mezi dobré považuji Dr. Staňkovou, Zwingerovou, Filipiovou, Štverkovou, Křivskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.5.07 14:58

Ahojky,

MAJKO vítej mezi náma! Kde v Opavě budeš bydlet? Já chodím na Polikliniku k paní Dr. Kumpelové má i dospěláky i děti. Je fajn,ale alternativní způsob léčby nepoužívá a o nikom takovém nevím…

STAZI jéé ty znáš Dr. Křivskou?Já jsem k ní chodila jako malá ordinovala tehndy u nás v Neplachovicích :o)

PPPERLO já myslím, že 44 budeš mí OK! 48 už by bylo brutál ne? Navíc plavky se ve vodě trošku roztáhnou, takže bych šla do těch vel. 44.

Jinak dopoledne tady bylo škaredě a teď pere oskar o 106. Zachvilku si má Ninu vyzvednout teta a Nina furt chrní, to dělá snad naschvál pokaždé co si pro ní má přijít, tak Nina spí dýl než normálně. Normálně spí do těch 14.30 + -. Ale dneska zase nějak blbě usínala a po hodině spaní chtěla mlíko. Je na něm snad závislá! :lol:

Manža je dneska od 12 hod doma, ale zrovna spí, jinak je to parádička, že tu nebudu sama.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
29.5.07 15:00

MAJKO ale můžu se ti zeptat tety, chodí s bratránkem (11 let) k nějakému Dr. který hoemopatiky léčí.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
29.5.07 21:52

werinka
jo 48 už ybhc měla podle mě velké, ale to víš prsa mám 110 a boky 110 a pas 90 no děs. To ej ale divné váhu mám jako před porodem, ale přitom míry mám o 7cm určo větší to je divné. ale jako velikosti 44 oblíkám normálně.

• Citovat
  • Upravit
2193
30.5.07 14:51

MAJKO takže zjištěno… v Opavě s homeopatiky pracuje paní Dr. Křivská jak už tady psala STAZI. Splašila jsem ti i telefon: 553624412 ovšem nevím jestli to není jen na spojovatelku. Skus. Přinejhorším skus pohledat v telefonním seznamu.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
31.5.07 13:16

ahojky a co jinak nového?, počasí je na nic, aNI NA ZAHRÁDKU TO NENÍ ANI MOC NA PROCHÁZKU SPÍŠ TAK NA SPANÍ:-(

• Citovat
  • Upravit
42
1.6.07 19:52

Ahojky

u nás veliká novina, bráchovi se včera narodila holčička, tak je ze mě teta. Já jsem šťastná jak blecha.

A zítra jdu na sraz ze základky po 15 letech, to bude taky dobrý mazec. Některé lidi jsem celou tu dobu neviděla a kdoví jestli je vůbec poznám. Ale tak moc se těším, že zas vypadnu na chvíli pryč od malé, trošku se odreagovat. Jen ta neděle potom bude děs běs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová