Opava a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
26.6.07 18:39

STAZI jely jsme na tom vláčku jenom jednou cca 5 min. Hrozně se jí to líbilo. Škoda, že tam letos nebyl řetízkový, to by bylo určitě lepší a u jedné jízdy by to nezůstalo :)
Stazi, Nina spí v pokojíčku od 8 měsíců, chtěla jsem jí dát ještě dřív, ale tatínkovi trvalo, než se rozhoupal :roll: Od doby co spí sama spí dýl, tak vstávala v 6 a konec :evil: Má tam klid, nemusím se bát, že když půjdeme s manžou spát, že jí vzbudíme a manžel jí neruší, když vstává v 6 do práce.

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.6.07 10:08

stazi: terka spi taky sama v pokojicku, nekdy od asi 10 -11 mesicu, a musim uznat ze od te doby spi lip… pres noc se uz budi malokdy, vetsinou si da mlicko kolem 10 kdyz jdem s manzou spat a pak az rano (teda mimo rezimu asi zuby :twisted: ) .. my mame loznici „za“ jejim poojickem, takze jsou propojeny dvermi, terku rano slysim povidat a vyvadet v postylce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
4.7.07 21:10

Ahojda chyběla sem VÁM??

vidíte to?, ani ste netušily kde jsem, chtěla jsem napsat werince, ale blokla jsme si simku provolala sem víc, než je zdravo:-) vodafon to nerozchodil:-) takže do dalšího vyučtovacího období ed do 25 teho jsem mimo sít:-( ale zas sem na internetu.

BYLY jsme v NEMOCNICI
MALEJ chytnul ROTAVIR JE TO DOST nebezoečné.A taky to tak málem dopadlo. Přijely sme po tří denní dehydrataci malej o 400 gramů méně. hned na:,–(ily kapačky a měl horečku a byl jak tělo bez duše. Řekly mi že přijet trochu později byl by mrtvej.Humus co\,, uplně mě mrazí při vzpomenutí. Rotavir s edá chytit normálně vzduchem je to ajk menongokok nebo zápal plic přenosné vzduchem. fuj tajbl ani sem nevěděla že to existuje. Já to pak chytla taky jenže u dětí je to horší já měla jen průjmy on snad všechno možné. měl částečně poškozené játra a ledviny. ledviny se daly do šusu, ale játra ty nás dlouho potrápily. už sou zmenšené zpátky, ale určo ještě budem na kontroly jezdit. ročně rotavir zabíjí pět procent dětí ej to neznámej vir , ale přitom hodně nebezpečnej. i an internetu sme oněm četla a jako dost mě mrazilo. je rotavirus a rotavir. samozdřejmně ten nebezpečný nejvíc rotavor sme měly my. Noa dneska nás pustily domů a můj tatka tam lehl do špitálu taky hned ho taky napíchly na kapačky taky dehydrovanej. takže smula za smůlou. doma sem vše vydezinfikovala atak snad s eto nevrátí no budu ted tak týden trnout to má inkubačku tak týden, ale udajně bysme měly mít nějaou imunitu už vytvořenou na nějakou dobu.no humus teda vám povím, utíkalo těhc 11 dnu děsně apořád sem koukala na malého druhej dne už byl jen na kapačkách řpedtím i na monitorech . pak s ezačal obracet jo, takže kapačku furt sundával no to bylo křiku a všeho. sme děsně vyléčená nechci nemocnici vidět deset let. brrrr. letím em po dietě která mě mučila hlady a já s etajně nacpávala vším možným hihi takže jdu si dát perník co sme si s chutí upekla. i domácí práce mi chyběly. ale už enchybí dneska vyklzene co se dá. a vše smrdí savem humussss,s,,, papapapap

• Citovat
  • Upravit
2193
9.7.07 11:33

PANEBOŽE PPPERLO TO JE ŠÍLENÉ… JE DOBŘE, ŽE JE KAMILEK ZDRAVÝ, PANEBOŽE CO TO JE ZA SVINSTVO TEN ROTAVIR, TO JSEM TAKY NIKDY NESLYŠELA!!!! DOUFÁM, ŽE UŽ JE TO ZA VÁMI A JE VŠECHNO V POŘÁDKU NEBO ALESPOŇ UŽ BUDE!!!

WERY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
9.7.07 11:57

Ahojkyyy, všechno v pořááádddku a tatku už mám doma taky, takže zkončil i domácí klid:-D mylsím mojeho tatku věčně starající se rodič do mého života:-)

malému je hej, dneska jdeme na kontrolu k obvodní doktorce. ale malej je čilej jak něco. už se naučil sedět, klečet a taky dokonce už s ei staví. to ej síla dyt má půl roku:-)
a a co u vás?? papapa

• Citovat
  • Upravit
2193
10.7.07 19:10

PPPERLO to je dobře, že je vše v pořádku!!! Malej je šikulka, že už klečí a staví se a leze po 4 už? U nás nic nového… Nina pořád nemluví, ale zato je čím dál víc vzteklejší… no snad jí to přejde :)

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
17.7.07 13:41

NO HOLKY KDE JSTE???

Schováváte se někde ve stínu co? To je příšerné vedro, já sice sluníčko miluju, ale čeho je moc toho je moc… včera mě dokonce z toho sluníčka bolela šíleně hlava a sousedka dostala úpal.. blibla celé odpoledne. No tak nevím jestli když neumím přežít ty vedra tady, jestli je přežiju příští rok u moře.

Weri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
18.7.07 21:39

ahojyk Verunko, opravdu sme venku pořád a je to humus nic s emi enchce a dneska sme ještě žehlila dva koše prádla no hruza fakt. jak u tebe,? unás pohoda. kdyžtak mrkni na http://lide.cz/pravaenergit

• Citovat
  • Upravit
peka83
20.7.07 19:08

ahojík, tak co nového?, To evdro s emá prý držet to ej síla. Já si říkám jaké mám štěstí že nejsem těhotná. A doufám že jak jendou budu že to chytnu zase tak na porod v Lednu to by bylo super:-).vtom horku s břichem bych zešílela to vím už ted jistě.

Malej je celej protivnej stoho počasí, ale není s ečemu divit, co??

• Citovat
  • Upravit
peka83
23.7.07 06:05

Ahojky

tak zase mě bere ucho:-(
dnesja jedu k doktorovi do nemocnice do Opavy. Já nevím mám to pravidleně před svýma narozkama. .Nemužu se dočkat antibiotik.

tady to chrááápééé vy s evšichni opékáte co někde

• Citovat
  • Upravit
826
23.7.07 15:52

ahojky!
ja se teda ani neopaluju ani nechrapu ve stinu ale pobiham mezi terezkou a zachodem.. nevolnosti se u me rozjely na plne obratky .. takze bliju jajk Amina…
do toho je manza pryc a terce rostou 4 zuby najednou takze uvazuju ze si pujdu odpocinout nekam do blazince :(
ppperla: to je sileny.. hlavne ze uz je lip !
tak pa… letim za mrckou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
24.7.07 14:03

hope ahojky a jakto že nemáš udělanej ejště těhotenský metřík??
no stěm aušima zešílím a tobě hope nevolnosti nezavidím

• Citovat
  • Upravit
peka83
24.7.07 14:05

PROSÍM jak to je, když chci jet s dítětem za hranice,?
stačí dyž si ho enchám napsat na občanku ?? nebo musí mít svuj pas,? Chceme jet do Polska a příští rok an dovču a tak mě to zajímááá

• Citovat
  • Upravit
2193
24.7.07 19:24

Ahojky!

Dneska první den chladněji, to je blaho po těch pařácích, ale teď když je z Ninulky vodouš, tak je super, že se můžeme rochnit v bazénku :o)

HOPE chudáku, to je děs, co? Já blila do začátku 5. měsíce :x Ať to brzy přejde, upřímně je mi tě líto!

Jinak Nina je poslední dobou mrská jako prdel, fakt bezva. Dneska jí měla odpoledne teta, tak jsem si psychicky spočla. Ráno když jsem se koupala někde našla kukuřičné křupky a celé mi je vysypala v obýváku na koberec a před chvíli znova… furt klizím jak magor a už mi to leze na bednu. Včera jsem 2× vysávala, protože se hrabala v květináči hrábkama a lopatkou a hlína všude, dneska je to tu zase jeden velký drobek. Nestíhám uklízet nic jiného než po ní.. fakt na mašli. Okna by potřebovaly umýt, prádlo už mi tu stojí v koši na žehlení asi týden, jak máme opatlanou televizi, akvárko a zrcadlo v předsíni nebudu radši ani rozepisovat… No jobovky! Zlaté ležící dítko v kočárku :!

Jdu se uklidnit u skrepování, zachvilku jde prd spát, tak budu mít klid a klidné nervy!!!!

Werinka a chachar Nina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
24.7.07 19:27

PPPERLO
a s tím vycestováním za hranice, teď ti přesně neřeknu jak to je do Polska jestli může být jen v občance, jestli to ještě jde to taky nevím, ale od loňského září je to tak, že každé dítko, které si rodiče do té doby nestihli zapsat do pasu (my jsme to naštěstí stihli) musí mít svůj vlastní pas a ten je myslím jen na rok. Lepší bude když si zajdeš pasové a tam ti řeknou co a jak. Musíš si malého nechat vyfotit.

Werinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová