Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markit.Hl píše:Jirmas jste si udělali radost později??![]()
No to víš, nový manžel, nové miminko
.
Markit.Hl píše:Jirmas jste si udělali radost později??![]()
No jo, vzhledem k mému věku za pět minut dvanáct
.
jirmac píše:Markit.Hl píše:Jirmas jste si udělali radost později??No to víš, nový manžel, nové miminko![]()
![]()
.
Já měla nejdřív miminko a pak manžela
teda v tomto pořadí ![]()
a teď čekáme, jak mi dopadnou kontrolní testy po konizaci a pak chceme ještě jedno.
jirmac A jak se dělají kluci??? Já mám holku, manžel má holku a my máme holku
Hctělo by to kluka.
Tak já mám 2měsíčního cvrčka.
Markit - no tak sádra bude její druhé hoby
když dělá judo. Taky jsem dělala bojové a stalo se mi, že jsem došla domů s trupem v sádře i s jednou rukou, vyhozené rameno
![]()
Nikito - právě že nedělá. Kity je Mažoretka.
To ten debil učitel v tělocviku ve škole aniž je naučila pořádně pády dělal chvaty. a když jim to u Kity nešlo, tak nutil její spolužačku, a´t s ní hodí větší a větší silou.
O to víc se vztekám, protože Kity měla jet v sobotu na soutěž. Holky s ní počítali - i když byla teď 4 týdny v lázních, Kity trénovala i tam. rok maká a pak tohle. a loni to bylo totéž jen zlomený poslední článek malíčku - měla na něm ortézu a t se fakt super točí hůlkou.
![]()
Markit tak to znám taky. Byla jsem akční dítě, tančila jsem, dělala mažoretku a do toho allkamp-jitsu - bojový, no matka mě asi potřebovala pořádně zabavit. Ale bavilo mě obojí. Promiň ale tělocvikář je blbec. A držím paleček k uzdravení
Štve mě to. Jenže jsme pátrala a pídila se a bohužel Kristýna má prostě fakt smůlu. ![]()
Tak to je k vzteku, tělocvikář je fakt blb.
Markit, jak se dělají holky??? ![]()
Mám čím dál větší chuť ještě na jedno miminko, ale manžel nechce ani slyšet
, je prý úplně vyčerpaný z Mišánka
.
Jirmac - manžel je elektrikář. Prý je to u elektrikářů naprosto běžný jev,. že mají holky
ale je fakt, že i většina kolegů má holky.....
Tchán je taky elektrikář a má 2 kluky ![]()
Já jedno dítko ještě chci a manžel taky není proti a vždy mě tak nějak uklidňuje, ať neřeším kecy okolí… a když jsem zmínila, že abychom si nerozhádali rodiny tak t aky měl dobrou připomínku. Když už bude na cestě… těžko něco vzmůžou ![]()
Navíc nemůžu brát HA
Ahoj holky, našla jsem náhodou tuto diskuzi a pročítala si, myslíte že bych se mohla k vám přidat, když jsem z Opavska, né přímo Město, ale patřím k vám..
![]()
Ahoj, co se to tu teď rozjelo jsme přímo z Opavy jen já, jinak jsou děvčata z okolních vesnic a krnova.
Pěkné ranko holky,
tak já prakticky nespala, i když jsem si nepřipouštěla, že je to z nervů, asi to bude pravda. Můj ex mě vytáčí k nepříčetnosti a mamky manža svým chováním tomu jen dodává, takže jestli někdy budu věřit chlapům, tak to bude zázrak (samozdřejmně nepočítám to moje malé mimiško - to bude vždy můj miláček).
Ale mám na Vás prozbičku, nevíte jestli někde v ope, v nějakém hračkářtví, dětském shopu seženu hračku sassy - chrastítko, včeličku
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
cena je super, ale to poštovné z netu je rovno nebo větší než samotná hračka ![]()
Chrastítko jsem tu nikde neviděla. Škoda.
Copak máš za problémy? já už jsme rozvedená a znova vdaná
a až teď spokojená.