Opava a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
5.7.06 18:40

ahojky všem. tak co nového?,,,,umě nic. sestřence se narodil krásný chlapeček. přenášela ho osm dnů. dneska sme ho viděla je to bobánek nádhernej. těšíms ena miminko, ale strašně se děsím toho porodu. nemáte některá tady už zkušenost z epidurálním porodem??? papa

• Citovat
  • Upravit
2193
8.7.06 22:01

Ahojte holky, nemám přes ty teplé dny moc čas na internet, tak jsem se tady dlouho neobjevila.

Ppperlo já jsem vdaná 3.9. to bude rok a je mi 24 let. Rodit v zimě je super, na jaro už budeš mít to mimčo odpiplané. Já jsem rodila (císařem) v únoru a je to pohoda, když je prcek teď na léto už větší. Troufám si s ní jet už i na dovču - jedeme v srpnu kdy bude mít už 6 měsíců. Už se hrozně těším až bude sama sedět a pořádně vidět, protože je čím dál víc zvědavější ale jinak je hodná!!

Holky to letí!!! Nina už bude mít 13.7. 5 měsíců týýý brďooooo!!!!

Mějte se pěkně a zase sem skáknu.

Werinka a Nina 21 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
11.7.06 09:18

Werinko to je náhoda. Taky jsme se brali vloni 3.9. :D
Kam pojedete na dovču? My příští rok taky někam zajedeme aspoň na týden. Prcek se narodí v srpnu, tak už to snad s ním půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
9.8.06 21:34

Ahojky, tak se hlásím zase po delší době, nějak není čas… to počasí mě pěkně prdí, už aby zase bylo hezky. Koupili jsme si bazén a na prd!

Na dovču nakonec nejdeme… mrzí mě to, ale za penízky, které byly na dovču Ninulce uděláme pokojíček!

Cecetko to je teda náhoda s tou svatbou! A kde jste se brali?
Jinak před porodem jsem měla 115 cm přes pas.. mega břicho! Kam chodíte do deníčků… ? Já jsem z Únorňátek a Březňátek 2006, tak můžete mrknout do galerky.

Jo a ZU mám Ninu ne Nelu :-) Už se vyznáš v deníčcích :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
26.8.06 11:18

teda teda.. v opave se moc nedeje, co? no my rostem jako z vody.. a co delaji miminka v briskach????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
18.9.06 16:20

Ahojky holky . Werinka malá ti roste jako z vody:-)
cecetka dva týdny už máš mimiska,? A co jakej byl porod,?, A co v Opavě v porodnici jakej byl přístup:???
No já mám už ted´přez břicho 120 cm:-D ale já taky nebyla žádná hubenˇourka já byla baculka už před těhotenstvím, takže jsem nic malého nečekala:-D . Zjistili mi podle ultrazvuku, že to bude chlapeček. Bude se jmenovat po svém tatínkovi KAMIL :-) no a kdyby s espletli tak nevadí miminko jako miminko:-).
Jen se pořád bojím porodu:-). Nějak tady na Opavě váznem na te diskuzi že?? Musíme sem někdy přiskočit něco napsat . Kdžy už nás Opavanek je tady taková hrstička:-).
Werinka pojedeš příště s mimiskem neboj. ještě si dovolené s mimčem užiješ. já bych chtěla jet v létě na dovču , když rodím v tom LEDNU tak mimi nebude tak prtˇavé už, ale nejdřív přežít porod:-D
hope :-) nojo tayk rostete jako z vody.-) ale je to z mlíka co?,:-D
Miminko v bříšku kope je to supper už cítit ty pohyby. Je to krásný pocit když si představím jak jsme se snažili a tedˇkaždým dnem čekám kdy mi dorazí psotýlka domů a pak do postýlky mimisek:-). snad ty 4 měsíce rychle utečou:-)těch 6 měsícu uteklo nádherně:-) .
JINAK holky jak jste natom byly s přibíráním? kolik jste v těhotenství přibrali?? a od kdy jste začli přibírat?, Já mám zatím 4 kg navrchu. Vůbec mi to nevadí a doufám, že víc než pět už nepřiberu hihi . papa

• Citovat
  • Upravit
peka83
25.9.06 18:41

OPAVO KDE JSI?? :-)

• Citovat
  • Upravit
826
29.9.06 12:07

opava prchla :)
pperla: co noveho? rostete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
29.9.06 15:31

hope ahojky, No nějak se to tady rozprchlo co?? :-) Jojo rosteme :-) teda nevím jak mimčo,a le já jo:-), tak doufám, že i mimčour:-).
A co ty?

• Citovat
  • Upravit
826
29.9.06 20:47

kdyz rostes ty tak to mimcour urco taky :) on te jenom tak trosku roztahuje.. aby se mel moc dooobre a mohl se rozvalovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
30.9.06 10:40

hope
Jojo rozvaluje s etam řádně to máš pravdu.-) . Dneska mě tím i probral. Dostala sme takovou kopačku, že sem už ani ležet nechtěla:-) . A s přítelem jsme koukali jak sebou vtom břichu hází.

A co malá?? půl roku to musí být živel, co?,

• Citovat
  • Upravit
826
3.10.06 11:55

je fajn citi jak se tam mrnous rochni co? no terezka je pekny zivel :) pred chvili usla tak jsem prestastna :D jen si nemysli.. na tebe taky dojde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
3.10.06 20:00

hope a tedˇmám napsat že s etěším nebo děsím toho co příjde.-) Nojo ty starosti příjdou. taky si to někd yuvědomuju jaks edím s přáteli večer a s přítelem a najendou si uvědomím nojo že tyhle večery skončí. No budu muset pak veškeré večery trávit doma:-). ale mylsím si že ze začátku budeme tak děsně unešení s mimča, že to bdue fuk ne?, zvládlo to hodně holek předemnou já se nevzdám. JEN PŘEŽÍT PORODDD:-)

• Citovat
  • Upravit
163
20.10.06 13:50

Ahoj Opavandy, tak jsem náhodou nakoukla, jestli se tu náhodou někde nevyskytuje Opava, a tady už je vás trošku.

WERINKO, my jsme se tady kdysi potkávali na diskusi, ještě jak jsem byla těhule, ještě s Melsi a ostatníma holkama z podzimních, tuším, že se nazývali září…, těhulek. Pak jak se prĎolka narodil už nebylo na net moc času, pak jsme rekonstruovali byt, pak se to uklidnilo, ale to zas bylo léto, takže až teĎ se zase na net pomalu vracím. Hodně jsem nakukovala spíš do diskusí nahoře, sem jsem nakoukla až teď. Tak mě se 26.1. narodil chlapeček Filípek, bohužel se neotočil, tak musel jít císařem, starší, 8-miletý Dominik je bezvadný brácha, Filípek je šikovný a po mamince pěkný ďáblík, v 5.měsících začal sedět, v 6.m. začal lozit a stavět se, v 8.m. už chodí kolem nábytku, je to divočák.

No a co vy ostatní těhulky, jak se vede a jak se daří mimískům, a kdy bude ten den „D“ a čekáte první dítka nebo už druhé?

Andrea + Dominik 8let + Filip 8měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.11.06 10:24

povidalek
ahojky příjd emi že jsme snad jediná z Opavska co bude rodit ted´:-) tady sem nikdo enchodí všechny užž to amjí a máte odrozené:-). já mám termín 14 Ledna, ale mimčo velikostí odpovídá o týden starší takže kdov í. však pak uvidím v Lednu. ikdyž s ebojím porodu. nemužu s eho už dočkat.Ted´jsme zjistila že každé utery mají den otevřených dveří pro těhulky co chtějí vdiět porodnici. tak nadtím uvažuji pak tam proty co příjdou bud ei sleva na partnera u porodu. což taky nezní špatně:-D ale hhlavně byhc chtěla vidět tu porodnici. třeba semě trošku opadne ten strach kdo ví:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová