Havlíčkobrodsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10054
24.11.06 07:27

Jé Pralinko - já už to břicho chci dolů. :wink: Jsem jak hroch a pořád funím.
Ono se to tady ještě určitě rozjede, co holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
24.11.06 14:01

Ahojky,

Potápko a bude hůř. ne ba ne užívej si ho jak můžeš. Po porodu už to taková pohoda nebude, lítání kolem miminka a tak.
Dneska si říkám, že já blbá nespala,když jsem mohla:), teď už to moc nejde s tou naší cácorkou, obzvláš´t v noci občas pěkně prudí.

Kam holky chodíte k dr?
Jinak cvičení u Přibyla moc doporučuju, taky jsem ho absolvovala od nějakého 32tt, přednášky jsou taky super.Mrknete se do porodnice, ukáží vám porody na videu-přičemž zjistíte, že vůbec rodit nechcete:). A vůbec těhotenství bylo super období, ne že by ted to byla hrůza, ale už je to o něčem jiným.

tak zatím, zase nakouknu.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
24.11.06 15:11

Pralinko - v žádném případě nechci vidět porod na videu. Nikdy !!!!! Žiju v krásné představě, že přijdu do porodnice, 2× heknu a mimísek bude na světě. Tak mě prosím při té představě nechte jo :lol: :lol: :lol:
A k doktorovi jezdím do Čáslavi, bydlím kousek od Golčova Jeníkova a do Čáslavi je to blíž než do Brodu. A hlavně v zimě jsou směrem na Prahu sjízdné silnice. Což se o silnici na Brod říct nedá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
24.11.06 17:02

Rodit půjdeš do Ćáslavi nebo Brodu?Já rodila v Brodě a byla jsem naprosto spokojená.
TP máš kdy?
Ohledně porodu, taky jsem žila v představě,že budu rodit max. 3 hodiny a bude po všem. HA, HA, HA.Nakonec to bylo 10,5 h a přežila jsem to.

r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
24.11.06 18:22

No sice jezdím k dr. do Čáslavi, ale rodit jdu do HB. V Čáslavi je to hnusný a navíc na čáslavskou porodnici jsem už dlouho neslyšela nic hezkého.
Termín mám 23.3.07 zatím a vypadá to na holčičku. Pokud jí do března nenaroste pindík :lol:
Hele a 10,5 hodiny - to ještě není tak hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.11.06 19:41

Ahoj holky!!!
Potápko - těhu plavání dělá ta sestřička u Přibyla taky. Myslím, že to bude v pondělky. Jestli nemáš kontakt, můžu ti ho napsat. Zkusím na to chodit, ale slyšela jsem různý názory (holky říkaly, že jim tam byla děsná zima - citlivky :-))). No, vzhledem k tomu, že jsem takovej vodní živel, tak se mi to snad bude líbit :-) Doufám…

Pralinko - ty máš krásnou holčičku. Závidíš nám bříška??? Tak šup a pořiď si druhý mimčo (druhý bříško) :-) :-)
A už ani slovo o porodu!!! Nebo nás ještě vyděsíš :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
25.11.06 10:58

Amalka - to by jsi byla hodná. Vodu miluju i když je fakt, že v HB v bazénu je zima snad pořád.
Mám jen jeden problém - jsem děsně líná, někam jezdit autem. A až napadne sníh, bude to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
25.11.06 16:21

zdravím kočky,

však už je druhý miminko v plánu, na jaře jdem do toho :)

na těhu plavání jsem nechodila, měla jsem nějaké výtoky,tak jsem to nechtěla pokoušet a zima na bazénu- co je tam ted ta slaná voda, tak to není tak strašný,aspon když jsem tam chodila s dětma na plavčo,tak nebylo.
no a v lednu nás čeká plavání s malou.

strach z porodu- i kdybych vám ho celý popsala velmi barvitě, tak stejně coby prvorodičky nevíte do čeho jdete a je to tak dobře,mně už se podruhé tak lehce rodit nepůjde :( 8O

r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
25.11.06 18:37

Pralinko a kdy jste se na plavání zapisovali? Vím, že plavání s prckama bývá v HB docela narvaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
26.11.06 10:43

Ahojky!!!

Potápko - no jo, ty vlastně musíš být vodní živel, když se jmenuješ Potápka ..... :-) :-) Takže číslo do ordinace je 569425000 (sestřička se jmenuje Hana Petrů) a teď jsem se dočetla, že plavání bývá vždy jednou za čtrnáct dní v pondělí od 13-14h

Pralinko - a potápíte doma malou ve vaně? Měli jste tam už někoho z Plaváčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
26.11.06 10:52

Ahojky,

slečnu z Plaváčka jsme tu měli tuším v červenci nebo v srpnu, ukázala nám základy plavání a potápění ve vaně, masáže miminka.
Zároveń nás zapsala na bazén, pokud máte v plánu chodit plavat, tak to chce domluvit se co nejdřív.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
26.11.06 13:25

Amálko - to jsi odhadla přesně. Jsem nadšený sportovní potápěč. Teda teď mám těhu přestávku, ale voda mi fakt chybí. Už se těším na příští rok, dala jsem si závazek, že v červnu už se po porodu narvu do svého neoprenu. Možná :oops:
Pralinko - takže když se teď přihlásíme na Plaváčka, tak to tak akorát na září 07 vyjde co :lol: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
26.11.06 14:35

Potápko myslela jsem co nejdříve po narození miminka, takže až mu bude tak 2,5 až 3 měsíce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
26.11.06 17:25

A já už se lekla, že už teď se budeme muset zapsat do Plaváčka, až se to narodí tak do školky atd. :lol: :lol:
Zjistila jsem, že Plaváček je i v Čáslavi - a to je přeci jenom blíž, tak uvidíme, kam nakonec budeme jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
27.11.06 09:55

Ahoj,

no to není nutné přihlásit se na plavčo takhle brzy:)

jo holky pokud by jste potřebovaly poradit co do porodnice s sebou a vůbec se na cokoli zeptat, tak jsem k dispozici:)

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová