Havlíčkobrodsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
3.12.06 18:06

Potápko - tak to se u nás děje taky :-) Asi se ten Bermudskej trojúhelník nějak přesouvá nebo co.....
30kg na zádech? Tak to musíš mít pořádnou kondičku!!!
Taky se občas doma protáhnu, ale velmi velmi nepravidelně. Asi bych měla víc, úplně cítím, jak mi tuhne „za krkem“. Byla jsem zvyklá taky docela dost sportovat a jak jsem přestala, začíná se to projevovat… hlavně ty záda… :-(

Pralinko - nedávno jsem slyšela děsnou chválu na ZŠ v Lípě, hlavně na řídu :-) To budou mít tvoje dětičky príííma :-) :-)

Holky, četly jste o tom zdravotním bratrovi, kterej vraždil v brodský nemocnici na ARu? To je děs......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
4.12.06 19:51

Amalko - ani mi nemluv o tom pohybu. Dokud jsem chodila k vodě, tak kondička byla fakt dost dobrá. Ale teď se fakt moc nehýbu a je to hrozně znát. Záda zlobí :cry:
A s tím vrahounem v HB nemocnici - to je docela bomba :roll: :roll: . Hlavně že ho chytili, magora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
5.12.06 09:37

Zdravím holky,

ZŠ Lípa- NO COMMENT, půl roku jsem tady učila.Nevím od koho jsi tu chválu slyšela, ale já nemůžu chválit ani trochu. Nechci šířit nějaký negativní zprávy a tak doufám, že to zůstane mezi náma:).
Přístup k dětem je asi fajn, ale k zaměstnancům? Tedy jen k některým, já bohužel nebo bohudík nespadala do té privilegované skupiny. Aspoň jsem se přesvědčila o tom, že tady už pracovat nechci. A tak jsem před MD raději dojížděla do Humpolce. Opravdu není o co stát:(
A říďa? Sladký úsměv a pochlebování a za zády tě pěkně pomluví. Mám ráda řešení problémů z očí do očí.

Jo na ty vraždy jsem taky pěkně čučela.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
6.12.06 15:23

Jo jo Zelenka docela HB nemocnici proslavil co? Ale Amálko máme klidu, že ho chytli, než tam půjdeme rodit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.12.06 18:33

Ahojky!!!

Pralinko - no, o té škole mi vyprávěla jedna kolegyně a vzpomínala, jaké to bylo, když tam chodila jako dítě.....takže trochu prastaré informace :-) Jinak to tam vůbec neznám, ale věřím, že to s takovýmhle vedením asi nebyl žádný med… :-(

Potápko - jo, záda jsou fakt nejhorší… úplně cítím, jak tuhnou. Navíc mě teď každý ráno a někdy i v noci, když se vzbudím, děsně brní pravá ruka. Nevím, čím to je, jestli je to od zad, ale je to děsně nepříjemný.

no, v němocnici se asi teď dějou věci, to musel bejt fakt úplněj magor…

Jinak se musím pochlubit, jak jsem pěkně v úterý andělovala :-) Manžel Mikuláš, kámoš čert, moooc nám to slušelo a dětičky se bály. Nee až tak moc, básničky odrecitovaly, písničky odzpívaly, ale vždy s bázlivým pohledem na čerta… :-) Snad jsme jim nezpůsobili nějaké trauma na celý život :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
8.12.06 16:31

Jen se neboj děti jsou odolný :lol: :lol: :lol: . A měl už anděl vidět bříško? Těhotnýho anděla jsem ještě nepotkala :wink:
Brnění rukou - brní mě pravý malíček. Ale tak, že bych si ho nejradši usekla. Prej to po porodu přejde. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.12.06 21:06

Zdravím holky,

to brnění je v těhotenství normální, po porodu to opravdu přejde:)

A jak se chystáte na mimi a porod, přípravy v plném proudu. Já rodila na konci dubna a nakupovat a pmalu chystat jsem začala po Vánocích.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
9.12.06 14:13

Ahoj Broďčky, můžu se k vám přidat?
Já taky pocházím z HB, ale vdala jsem se 300 km daleko. Po Brodě se mi mooooc stýská, snažím se tam za našima čato jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
10.12.06 12:38

Biba ahoj - to víš, že můžeš alespoň nás tu bude víc. A kde teď bydlíš?
Výbavička - máme objednaný kočár, vanička a postýlka bude od švagrové, oblečení jsem koupila na mimibazaru, zbytek bude opět půjčený. Plínky a věci pro sebe do porodnice koupím až po novém roce. No a takové ty věci jako dudlík, lahvička, odsavačka a tak kupovat vůbec nebudu. Jen v případě, že budou potřeba, ale takhle dopředu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
17.12.06 17:55

ahoj taky pocházím z havlíčkobrodska. Teď bydlím 120 km daleko a hrozně ráda se vracím. Přece jen jsem tamstrávila hodně času.

""http://www.rodice.cz/metrik/2830.png:http://www.rodice.cz/metrik/2830.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
18.12.06 07:09

Koukám, že se to tu pomalu ale jistě rozrůstá. To je fakt super. :lol: :lol:
Jen tak dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.12.06 15:40

Ahoj holky!
Potápko-andělovi bříško vidět nebylo, pěkně jsem ho zamaskovala. Děti byly super :-)
Výbavičku zatím nechystám, začnu pomalu po Vánocích a už se na to těším :-) Budu mít spoustu věcí od ségry, takže zatím neplaším, ale už jsem taky neodolala a koupila jedny dupajdy. No, a samozřejmě babička (jako moje mamka) mi nakoupila po sekáčích spoustu věciček… :-) Jsme zvědavá, co bude pod stromečkem.

Pralinko - a co chystá Ježíšek pro malou? :-)

Zdravím Bibu a Vasinku. A kde teď holky bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.12.06 15:42

jééé, a s tím brněním jste mě uklidnily :-) Poslední dobou to tolik nebrní, ale jsem ráda, že to nemám sama (néé, že bych vám to teda přála…) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
21.12.06 09:12

Já hodně nakupuju na mimibazaru a včera mi říkala kamarádka, že na Kokoříně v HB je super sekáč s dětskými věcmi. Prý tam mají i hodně věcí od Nextu za pár kaček.

A protože nevím, kdy se sem zase dostanu - tak holky krásné vánoce, hodně dárečků, zdraví a štěstí a do nového roku jen to nej.
 http://www.gify.nou.cz/…ory/x116.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
30.12.06 19:19

Potápko-jo, na Kokoříně je perfektní sekáč pro dětičky. Já jsem ještě nakupovat nezačala, ale až začnu, tak se tam určitě vypravím. Mám to z domu pár kroků…:-)

VŠEM přeju pohodový nový rok!!! Ať se vše daří, ať jste zdravé a spokojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová