Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj:-)
Ja se ani neopovazila tuhle otazku podat. I kdyz kdysi mozna jo, ale bezuspesne a jednou jsem komunikovala s nekym z Mezibori.
Jsem Litvinovska asi tak 3 mesice.
A co Ty?
čauky, žiju tu už od narození. Prosím tě mám otázku jak si tam dostala to měřidlo věku prcka, myslím tím přímo na forum.
To víš Litvajz je tak trochu zapadákov, kde bydlíš já ve Valdštejnský.
Edita ![]()
Ja jsem z S.K. Neumanna. Ale kde je Valdstejnska nevim.
A jak mas stare dite nebo deti? A kolik je tobe?
Ja jsem puvodne z Mostu a pak jsme byli chvili v Praze. Pritel je Litvinovak. Tak jsme zakotvili tady.
S metrikem neporadim. Ja kdysi nasla navod na testiku. Ale kdyz se zeptas tak ti urcite nekdo posle odkazy. Urcite se tu o tom hodne psalo.
mě je 32 a Dádovi 3 měsíce, musím říct , že je to nejhodnější mimčo pod slunce. Je to zatím naše první miminko a asi taky poslední ![]()
Ahoj, tak to mate jeste maleho broucka. Vitek je taky hodny. Vlastne vypadal takovy pasivni nejdriv a ted je to uplny drak. Je to trosku divocak. Snad se casem zklidni. Ale zas je s nim uz sranda.
A co tak delate ve volnem case? Kdyz jsi Litvinovska puvodem, tak to asi mate spoustu kamaradek a spoluzacek ze skoly a mate s kym vozit, ze?
shodou okolností mám ve vchodě kámošku a ta má o 3týdny starší holčičku, tak jezdíme spolu, jinak hodně často jezdím za našima do Radčic.
Manžel je pořád v práci tak si musíme vystačit samy, nevím proč ty chlapi si neudělají čas.
Pritel pracuje doma a jako by tu nebyl. Od rana do vecera, soboty nedele:-)
Klasika.
koukám koukám, všichni jsou stejní.Zítra napíšu víc bude mnohem víc času, tak zatím E
Ahoj, ja dneska jedus Vitkem k nasim do Mostu a pak do divadla bez tatky a ten bude uspavat a krmit a tak. No ale jde mu to. Tak nemam strach a tesim se na vylet za kulturou bez rodinky.
tak si to pěkně užijte, mi jdeme dnes plavat a čekánás návštěva tchýně ![]()
E
My taky chodime plavat - do Kapky. Zacali jsme az tady v Litvinove a byli parkrat. Ale Vitek s tim problem nema. Vodu miluje a dobrovolne se klido utopi.
A jak se plavani libi 3 mesicnimu miminku? A jak dlouho chodite?
Divadlo bylo hezke. Bylo mi ale lito hercu. Ucastnili se ve vetsim poctu nez divaci. V Praze jsme nemeli hlidani a pred spanim kojim, takze jsem se ani neopovazila neco zkouset. Ale ted minim hlidani tatinka a babicek vyuzit.
Aspon takhle po vecerech zajit do kina nebo o vikend vyrazime na kole.