Český slavík :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
27.11.12 10:18

Mne prisel ten Landuv proslov taky dosti vulgarni, chapu obsah a ano, v mnohem souhlasim ALE - myslim si, ze kdyby to podal trosku kultivovane a s gracii, tak by tato slova mnohem vice podtrhl! Tot muj nazor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.11.12 10:20
@derida píše:
Já mám ráda i Gotta i Kluse. Ale jsem ráda, že konečně po 100letech byla na Slavíkovi nějaké změna, která se týkala prvního místa. Klus mě dostal jeho děkovnou řečí, moc se mi líbilo, jak poděkoval Gottovi. :palec:

Mě také…Je to skromnej, krásnej a taletovanej kluk.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 23:22

Řekla bych, že si Landa se svým projevem potřeboval udělat tzv, reklamu (špatná reklama taky reklama ).Všem sdělil, že zpívat nechce, ale chce soutěžit na MS v rally, pak si k tomu přidal pár politických názorů a projev byl hotov. Ale nikomu již nedošlo, že mu chybí prachy a potřebuje nutně sehnat sponzory, aby v té slavné rally mohl vůbec jet:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
13.12.13 08:59

Holky teď koukám na streamu na fenomén - Řezník a jeho šokující klipy - mluvil tam týpek o nějaké hudební skupině „něco“ decapitation - že je prej kolikrát horší (no mně stačilo vygůglit slovo decapitation :poblion: ). Zajímalo by mě, jestli tu skupinu někdo znáte a víte o ní něco??

Slavík skrz kontext Řezníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
13.12.13 09:01

@Krkael
decapitation sice neznám, za to Řezníka a jeho skupinu Sodoma Gomora jo, jde o čistej hororcore - to je horovej styl rapu :nevim: ty lidi jsou ve skutečnosti úplně normální jako všichni jiní :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
13.12.13 09:03
@Missy_X píše:
@Krkael
decapitation sice neznám, za to Řezníka a jeho skupinu Sodoma Gomora jo, jde o čistej hororcore - to je horovej styl rapu :nevim: ty lidi jsou ve skutečnosti úplně normální jako všichni jiní :lol: :lol:

Vím, že je to styl, jen mě fascinuje kolik lidí z toho dělá trágošku. Proto by mě zajímala ta decapitation skupina,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
13.12.13 09:04

@Krkael
no jo, on vyhrál hlasování, a vyřadili ho ze soutěže :nevim: tak chápu, že to mnoho lidí pobouřilo :nevim:
když jsem koukla na google, obrázky, a zadala si decapitation tak jsem ráda, že jsem zatím nejedla :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
21848
13.12.13 09:06
@Missy_X píše:
@Krkael
no jo, on vyhrál hlasování, a vyřadili ho ze soutěže :nevim: tak chápu, že to mnoho lidí pobouřilo :nevim:
když jsem koukla na google, obrázky, a zadala si decapitation tak jsem ráda, že jsem zatím nejedla :lol: :lol: :lol: :lol:

Já si taky zadala to stejný a stačily mi první dva řádky. Po jídle sice jsem, ale ustála jsem to… Řezník je proti tomu opravdu pohádka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
13.12.13 09:09

@Krkael
to jo :lol: mě se líbí jak každýho pobuřuje jeho maska, já ho jednou v životě viděa bez masky, a chápu proč ji má :lol: :lol: :lol:
Decapitation znamená poprava stětím v překladu, možná proto taková hrůza :lol:
Jinak jsem o samotné kapele nic nenašla :nevim: ani na google, ani na youtube. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
484
13.12.13 09:59

Nekoukala jsem a nevím proč toho Slavíka dávají? Stejně v rádiu nebo TV slyším nový „songy“ většinou právě od Kluse, Farné nebo nějaké „skupiny“ jinak NIC…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.13 10:21

Je to Cattle Decapitation. ;) Ale vím o tom prd, jen jsem si to teď našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
26.11.17 14:05

Nesledovala jsem. Teď jsem se ze zvědavosti podívala na to, kdo měl kolik hlasů a zarazila mě jedna věc. Na 70. místě je Jitka Boho - 149 hlasů (loni 0.). Na 76. místě Jitka Válková - 133 hlasů (loni 101.). Vždyť se jen vdala a změnila si jméno. Nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
26.11.17 14:07

@Sára 1 je to tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
27.11.17 14:25

Já na nekoukala, jen teď sleduji tu kauzu s podvodem s hlasy :cert: :cert: Jsem zvědavá, jak to dopadne. Opět se potvrdilo, že celá tahle šaškárna je jedna velká fraška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí