Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Napadlo mě založit diskuzi, jaký trapas se vám stal v roce 2012.
Diskuze jen tak na odlehčení - na pobavení.
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl
. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma
![]()
@Meliora píše:
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma
![]()
![]()
@Meliora píše:
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma
![]()
![]()
@Denis11 je to měsíc a půl zpět a pořád jsem rudá až na zadku když do toho obchodu jdu ![]()
Ahoj:) Ehm tak třeba já jsem dostala od svý šéfový takovej hrozně zbytečnej, nudnej a zdlouhavej úkol a potřebovala jsem si postěžovat kolegyni, tak jí hned zatepla píšu na Skypu „Soňa mi zas nařídila udělat to a to, představ si to, taková zvytečná blbost, kdybysme místo toho radši dělaly něco užitečnýho“… no a omylem jsem to poslala svý šéfový, takže trapááááááááás ![]()
Mě se stal hroznej trapas v sobotu
Šla jsem zamyšlená nakupovat v děsným fofru a měla firemní auto, takže jsem na něj uplně nebyla zvyklá…vylezla jsem z obchodu a valila k autu, plnou náruč věcí- na tašku nebyl čas, ještě jsem děsně důležitě odemkla dálkovým ovladačem a otevřela si přední dveře od auta a chtěla si sednou, a ono za volantem jiná děsně vylekaná paní
![]()
Prostě jsem stála se stejným autem kousek vedle
![]()
Ani tak ne trapas… Můj tehdy rok a čtvrt starý syn na Boží Hod Vánoční na mši opravdu trochu zlobil. Vytahoval osvětlení stromečků ze zásuvek, chodil po kostele a brblal si apod. Podle mě nic hrozného, ale nějaká bába si na něj stěžovala a tak už tam nechodíme. No ale jak se zase Vánoce blíží, tak si na ten zhasínající stromeček někdo vzpomněl a potěšil mě, že byl rád, že také jiné dítko v kostele zlobí, nejen to jeho. A někdo další mě pobavil tím, když přidal, že jeho dítko dokonce během mše odnášelo figurky z Betléma. Což mi tedy připadalo docela vtipné. Ta bába, co jí vadil náš Štěpánek zhasínající satromeček, asi musela omdlívat, když viděla batole, jak táhne z Betléma sádrového Ježíška ![]()
@Radulák píše:
Ahoj:) Ehm tak třeba já jsem dostala od svý šéfový takovej hrozně zbytečnej, nudnej a zdlouhavej úkol a potřebovala jsem si postěžovat kolegyni, tak jí hned zatepla píšu na Skypu „Soňa mi zas nařídila udělat to a to, představ si to, taková zvytečná blbost, kdybysme místo toho radši dělaly něco užitečnýho“… no a omylem jsem to poslala svý šéfový, takže trapááááááááás
tak ta určitě spadla smíchy ze židle, to se mi totiž stalo taky, ale v roli adresáta ![]()
No moje malá 3 roky udělala trapas v zoo, vyhlídla jsi tam kluka ve stejným věku, pořád ho okukovala a pak mu a dala pusu
,není to smyšleno je to fakt, a ja nevěděla, co dělat rudá až an prdeli, rodiče toho chlapečka na mě koukali jako na nějakou buchtu a ja se rozhodla raději najít východ a mazat pryč ![]()
No já jsem si vzpoměla na jeden když jsem ještě nebyla ani těhotná…Ten den jsem skoro nejedla neměla jsem čas, večer jsem šla pařit a hodně sem pila. Měla jsem na sobě bílou sukni, no na parketu jsem si uprdla, nejen to.,pos.ala
teklo mi to po nohách..Takto jsem jela přes pulku Prahy…Fuj děs
![]()
@Meliora Ale tak aspon každej vidí, jaká jsi starostlivá mamča
![]()