Trapasy nejnovější

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
12.11.12 19:19

trapasy nejnovější

Napadlo mě založit diskuzi, jaký trapas se vám stal v roce 2012. :lol: :lol: Diskuze jen tak na odlehčení - na pobavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
12.11.12 19:26

Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl 8o. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.11.12 19:27
@Meliora píše:
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl 8o. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :potlesk: tak to je dobrej trapas :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.11.12 19:29
@Meliora píše:
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl 8o. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma :oops: :oops: :oops:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880

@Denis11 je to měsíc a půl zpět a pořád jsem rudá až na zadku když do toho obchodu jdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64

Ahoj:) Ehm tak třeba já jsem dostala od svý šéfový takovej hrozně zbytečnej, nudnej a zdlouhavej úkol a potřebovala jsem si postěžovat kolegyni, tak jí hned zatepla píšu na Skypu „Soňa mi zas nařídila udělat to a to, představ si to, taková zvytečná blbost, kdybysme místo toho radši dělaly něco užitečnýho“… no a omylem jsem to poslala svý šéfový, takže trapááááááááás :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.11.12 19:30

A co zakladatelka? ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10048
12.11.12 19:30

Mě se stal hroznej trapas v sobotu :oops: :oops: :oops: :oops: Šla jsem zamyšlená nakupovat v děsným fofru a měla firemní auto, takže jsem na něj uplně nebyla zvyklá…vylezla jsem z obchodu a valila k autu, plnou náruč věcí- na tašku nebyl čas, ještě jsem děsně důležitě odemkla dálkovým ovladačem a otevřela si přední dveře od auta a chtěla si sednou, a ono za volantem jiná děsně vylekaná paní :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prostě jsem stála se stejným autem kousek vedle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.12 19:31

Ani tak ne trapas… Můj tehdy rok a čtvrt starý syn na Boží Hod Vánoční na mši opravdu trochu zlobil. Vytahoval osvětlení stromečků ze zásuvek, chodil po kostele a brblal si apod. Podle mě nic hrozného, ale nějaká bába si na něj stěžovala a tak už tam nechodíme. No ale jak se zase Vánoce blíží, tak si na ten zhasínající stromeček někdo vzpomněl a potěšil mě, že byl rád, že také jiné dítko v kostele zlobí, nejen to jeho. A někdo další mě pobavil tím, když přidal, že jeho dítko dokonce během mše odnášelo figurky z Betléma. Což mi tedy připadalo docela vtipné. Ta bába, co jí vadil náš Štěpánek zhasínající satromeček, asi musela omdlívat, když viděla batole, jak táhne z Betléma sádrového Ježíška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
12.11.12 19:31
@Radulák píše:
Ahoj:) Ehm tak třeba já jsem dostala od svý šéfový takovej hrozně zbytečnej, nudnej a zdlouhavej úkol a potřebovala jsem si postěžovat kolegyni, tak jí hned zatepla píšu na Skypu „Soňa mi zas nařídila udělat to a to, představ si to, taková zvytečná blbost, kdybysme místo toho radši dělaly něco užitečnýho“… no a omylem jsem to poslala svý šéfový, takže trapááááááááás :oops:

tak ta určitě spadla smíchy ze židle, to se mi totiž stalo taky, ale v roli adresáta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
64
12.11.12 19:33

@Kačus82 No akorát mně to v tu chvíli moc vtipný nepřišlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.11.12 19:33

No moje malá 3 roky udělala trapas v zoo, vyhlídla jsi tam kluka ve stejným věku, pořád ho okukovala a pak mu a dala pusu :oops: :oops:,není to smyšleno je to fakt, a ja nevěděla, co dělat rudá až an prdeli, rodiče toho chlapečka na mě koukali jako na nějakou buchtu a ja se rozhodla raději najít východ a mazat pryč :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.11.12 19:35

Vykoktala jsem zase omlouvá se, víc jsem nedostala ze sebe :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.11.12 19:35

No já jsem si vzpoměla na jeden když jsem ještě nebyla ani těhotná…Ten den jsem skoro nejedla neměla jsem čas, večer jsem šla pařit a hodně sem pila. Měla jsem na sobě bílou sukni, no na parketu jsem si uprdla, nejen to.,pos.ala :oops: teklo mi to po nohách..Takto jsem jela přes pulku Prahy…Fuj děs :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
12.11.12 19:36

@Meliora Ale tak aspon každej vidí, jaká jsi starostlivá mamča :palec: :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí