Trapasy nejnovější

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
19.11.12 17:15

Dobrá diskuze :potlesk: :mrgreen: Některé příspěvky tedy rozdýchávám těžko, jak se tu tlemím. Tak snad moje příhoda bude aspoň trochu vtipná.
Dcera je dítě ukecané a je jí velmi dobře rozumět. Cca před měsícem jsme šly domů a potkaly jsme hodně prostorově výraznou paní… a co ta moje holka neřekla: „Tý jooo, mamí koukej! Ta paní je ale tlustá!!“ strašně to zařvala a paní na nás koukla. Já byla rudá až na pr!!! Paní se jen usmála a dobrý. Akorát ta holka moje zlobivá to pořád opakovala:" Mamí koukej, jak je tlustá! Koukej!" Potichu jsem jí naznačovala, ať už to neříká a tlačila jí domů. Ta hanba :oops: Jen co jsem zabouchla dveře, tak jsem se začít musela smát. Takové dítě holt nemá zábrany a řekne co má na srdci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
19.11.12 17:59

Jsem si tuhle vzpomněla na trapas, který se nám stal před necelými 5 lety, ale pokaždé, když si na něj vzpomenu, tak se hrozně směju.
Chystali jsme si výbavičku pro pejska, pro kterého jsme si měli za 2 dny jet. Jak jsme byli celí natěšení, že už ho budeme mít, tak jsme to všechno naaranžovali do kuchyně (misku na vodu a na žrádlo, přepravní box, pelíšek, podložku na čurání a hračku). No a ještě jsme šli koupit kšírky a vodítko. Doma jsme pak zkoušeli na plyšovém psovi, jak se kšírky nasazují a tak jsme mu i dali vodítko a nanečisto zkoušeli chodit „na procházku“ (po bytě samozřejmě :mrgreen: ). No a pak nás to nějak unavilo, tak jsme plyšáka strčili do pelíšku…a zapomněli jsme ho tam…a druhý den u nás zazvonil nějaký pán na odečet měřáků na spotřebu tepla na topení…jsme si to neuvědomili a zvesela ho vzali do kuchyně…pán viděl misky a přepravní box, tak hledal psa. a našel ho - plyšáka s kšírama v pelíšku. Tak se podíval na plyšáka, na nás, na plyšáka, na nás…ani nechci vědět, co si v tu chvilku myslel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 19:17

Obnovuji téma, už me nebaví odpadky apod..
Tak něco pro pobavení.. :oops: Minulý tyden jsem sla do banky, oblíkla jsem si svetr a na to slabsi bundu, bylo mi v tom vedro, tak jsem si ten svetr pod bundou sundala a mela pod ni jen podprdu, no a ja chytra vlítla do banky, drepla si naproti kravatakovi, predala obcanku a tu bundu si automaticky rozepla, v prdeli bych se videla, jak mi bylo trapne a jemu asi taky, ale mam to vse schvalene :palec:
pridavejte vesele trapasky holky, at se trochu zasmejem:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.6.13 19:25
@Brambůrka10 píše:
Tak něco pro pobavení.. :oops: Minulý tyden jsem sla do banky, oblíkla jsem si svetr a na to slabsi bundu, bylo mi v tom vedro, tak jsem si ten svetr pod bundou sundala a mela pod ni jen podprdu, no a ja chytra vlítla do banky, drepla si naproti kravatakovi, predala obcanku a tu bundu si automaticky rozepla, v prdeli bych se videla, jak mi bylo trapne a jemu asi taky, ale mam to vse schvalene :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to je hodně!!! :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 19:27
@Seizdra píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak to je hodně!!! :lol: :lol: :lol:

no to teda, ja myslela, ze se propadnu, jeste ze uz tam nemusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.6.13 19:29
@Brambůrka10 píše:
no to teda, ja myslela, ze se propadnu, jeste ze uz tam nemusim :lol:

To bych teda nevymyslela, fakt dobrý :D Mě teď asi nic nenapadá… :D Ale tohle je fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
4.6.13 19:31

V práci se rozkřiklo, že chci na MD - ač jsem to řekla jen jednomu - a druhá mi povídá, že kdyby to nešlo - půjčí mi svýho chlapa :roll: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
6945
4.6.13 19:31
@Brambůrka10 píše:

to je fakt hustý, no ty jo :oops:, byla bych rudá až na prdeli, ale tak třeba si hezyka :potlesk: atraktivní :mrgreen: :mrgreen:, tak se rád podíval vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 19:35
@tumpach píše:
to je fakt hustý, no ty jo :oops:, byla bych rudá až na prdeli, ale tak třeba si hezyka :potlesk: atraktivní :mrgreen: :mrgreen:, tak se rád podíval vid

no to jsem byla pred deseti kily :lol: fakt hroznej zazitek, ted uz se smeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
4.6.13 19:39
@Brambůrka10 píše:
no to jsem byla pred deseti kily :lol: fakt hroznej zazitek, ted uz se smeju :lol:

no co, no, tak aspon bylo vidět, že ti je teplo no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.6.13 20:39

Tak já taky jeden přihodím…
Je to asi 7 let zpátky, začala jsem přespávat u přítele a jednou, když odešel ráno do práce, tak mě vzbudil zvonek. Myslela jsem, že si něco zapomněl a vyběhla jsem na chodbu - bez bot, jen k kalhotkách a tílku a za mnou jeho zvědavý labrador. Než mi stačilo docvaknout, že to byl asi zvonek dole u vchodu, tak se mi zabouchly dveře. Prvně jsem se totálně zhroutila a tloukla na ně (jasně že mi to bylo k ničemu, ale v tu chvíli mě nic jinýho nenapadlo :mrgreen: ) a až po chvíli mi došlo, že nemusím čekat 12 hodin na chodbě, než přijede z práce, protože o 3 patra výš bydleli jeho rodiče :mrgreen:. Takže napůl oblečená (spíš polonahá), rozmazaná a rozcuchaná (to jsem zjistila až zpátky doma) a se psem za zadkem jsem zazvonila na jeho maminku. Do té doby jsem jí neznala, takže to seznamování bylo výborný!!! Dobrý den, já jsem Petra a chodím s vašim synem…no a nějak se mi zabouchly dveře :zed:
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří :mrgreen:. Myslím, že byla dost v šoku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
4.6.13 20:40
@Brambůrka10 píše:

:lol: :lol: :lol: Tak to je tedy trapas :lol: Alespoň vidím, že jsem na tom ještě dobře, když jsem si tak na jaře vyrazila do obchodu pro zeleninu, měla jsem zrovna líný den, tak jsem si oblíkla jenom džíny a přes domácí tričko (pocákané od sava a ještě s kydancem od barvy) vzala bundu. Jenže jsem neodhadla počasí a zjistila, že je opravdu nějaké teplo, tak jsem si bundu rozepla, v klidu došla do obchodu se zelenino, zastavila se v obchodě s oblečením a dkráčela si domů, kde jsem si teprve uvědomila co mám na sobě :oops: No trapas, alealespoň jsem věděla, proč na mě ty prodavačky v tom butiku tak blbě koukaly :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 20:43
@meringa píše:
Je to asi 7 let zpátky, začala jsem přespávat u přítele a jednou, když odešel ráno do práce, tak mě vzbudil zvonek. Myslela jsem, že si něco zapomněl a vyběhla jsem na chodbu - bez bot, jen k kalhotkách a tílku a za mnou jeho zvědavý labrador. Než mi stačilo docvaknout, že to byl asi zvonek dole u vchodu, tak se mi zabouchly dveře. Prvně jsem se totálně zhroutila a tloukla na ně (jasně že mi to bylo k ničemu, ale v tu chvíli mě nic jinýho nenapadlo :mrgreen: ) a až po chvíli mi došlo, že nemusím čekat 12 hodin na chodbě, než přijede z práce, protože o 3 patra výš bydleli jeho rodiče :mrgreen:. Takže napůl oblečená (spíš polonahá), rozmazaná a rozcuchaná (to jsem zjistila až zpátky doma) a se psem za zadkem jsem zazvonila na jeho maminku. Do té doby jsem jí neznala, takže to seznamování bylo výborný!!! Dobrý den, já jsem Petra a chodím s vašim synem…no a nějak se mi zabouchly dveře :zed:
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří :mrgreen:. Myslím, že byla dost v šoku :jazyk:
:lol: to je taky dobry
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
4.6.13 20:44
@Elinečkaaa píše: :lol: :lol: :lol: Tak to je tedy trapas :lol: Alespoň vidím, že jsem na tom ještě dobře, když jsem si tak na jaře vyrazila do obchodu pro zeleninu, měla jsem zrovna líný den, tak jsem si oblíkla jenom džíny a přes domácí tričko (pocákané od sava a ještě s kydancem od barvy) vzala bundu. Jenže jsem neodhadla počasí a zjistila, že je opravdu nějaké teplo, tak jsem si bundu rozepla, v klidu došla do obchodu se zelenino, zastavila se v obchodě s oblečením a dkráčela si domů, kde jsem si teprve uvědomila co mám na sobě :oops: No trapas, alealespoň jsem věděla, proč na mě ty prodavačky v tom butiku tak blbě koukaly :oops: :lol:
:lol: to jsi musela byt kočka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.6.13 21:19
@meringa píše:
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří :mrgreen:. Myslím, že byla dost v šoku :jazyk:
:lol: a kdo byl ten vyrušitel, kvůli kterýmu se to stalo? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky