Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrá diskuze
Některé příspěvky tedy rozdýchávám těžko, jak se tu tlemím. Tak snad moje příhoda bude aspoň trochu vtipná.
Dcera je dítě ukecané a je jí velmi dobře rozumět. Cca před měsícem jsme šly domů a potkaly jsme hodně prostorově výraznou paní… a co ta moje holka neřekla: „Tý jooo, mamí koukej! Ta paní je ale tlustá!!“ strašně to zařvala a paní na nás koukla. Já byla rudá až na pr!!! Paní se jen usmála a dobrý. Akorát ta holka moje zlobivá to pořád opakovala:" Mamí koukej, jak je tlustá! Koukej!" Potichu jsem jí naznačovala, ať už to neříká a tlačila jí domů. Ta hanba
Jen co jsem zabouchla dveře, tak jsem se začít musela smát. Takové dítě holt nemá zábrany a řekne co má na srdci… ![]()
Jsem si tuhle vzpomněla na trapas, který se nám stal před necelými 5 lety, ale pokaždé, když si na něj vzpomenu, tak se hrozně směju.
Chystali jsme si výbavičku pro pejska, pro kterého jsme si měli za 2 dny jet. Jak jsme byli celí natěšení, že už ho budeme mít, tak jsme to všechno naaranžovali do kuchyně (misku na vodu a na žrádlo, přepravní box, pelíšek, podložku na čurání a hračku). No a ještě jsme šli koupit kšírky a vodítko. Doma jsme pak zkoušeli na plyšovém psovi, jak se kšírky nasazují a tak jsme mu i dali vodítko a nanečisto zkoušeli chodit „na procházku“ (po bytě samozřejmě
). No a pak nás to nějak unavilo, tak jsme plyšáka strčili do pelíšku…a zapomněli jsme ho tam…a druhý den u nás zazvonil nějaký pán na odečet měřáků na spotřebu tepla na topení…jsme si to neuvědomili a zvesela ho vzali do kuchyně…pán viděl misky a přepravní box, tak hledal psa. a našel ho - plyšáka s kšírama v pelíšku. Tak se podíval na plyšáka, na nás, na plyšáka, na nás…ani nechci vědět, co si v tu chvilku myslel. ![]()
Obnovuji téma, už me nebaví odpadky apod..
Tak něco pro pobavení..
Minulý tyden jsem sla do banky, oblíkla jsem si svetr a na to slabsi bundu, bylo mi v tom vedro, tak jsem si ten svetr pod bundou sundala a mela pod ni jen podprdu, no a ja chytra vlítla do banky, drepla si naproti kravatakovi, predala obcanku a tu bundu si automaticky rozepla, v prdeli bych se videla, jak mi bylo trapne a jemu asi taky, ale mam to vse schvalene ![]()
pridavejte vesele trapasky holky, at se trochu zasmejem:palec:
@Brambůrka10 píše:
Tak něco pro pobavení..Minulý tyden jsem sla do banky, oblíkla jsem si svetr a na to slabsi bundu, bylo mi v tom vedro, tak jsem si ten svetr pod bundou sundala a mela pod ni jen podprdu, no a ja chytra vlítla do banky, drepla si naproti kravatakovi, predala obcanku a tu bundu si automaticky rozepla, v prdeli bych se videla, jak mi bylo trapne a jemu asi taky, ale mam to vse schvalene
@Seizdra píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je hodně!!!
![]()
![]()
no to teda, ja myslela, ze se propadnu, jeste ze uz tam nemusim ![]()
@Brambůrka10 píše:
no to teda, ja myslela, ze se propadnu, jeste ze uz tam nemusim
To bych teda nevymyslela, fakt dobrý
Mě teď asi nic nenapadá…
Ale tohle je fakt ![]()
V práci se rozkřiklo, že chci na MD - ač jsem to řekla jen jednomu - a druhá mi povídá, že kdyby to nešlo - půjčí mi svýho chlapa
.
@Brambůrka10 píše:
Tak něco pro pobavení..Minulý tyden jsem sla do banky, oblíkla jsem si svetr a na to slabsi bundu, bylo mi v tom vedro, tak jsem si ten svetr pod bundou sundala a mela pod ni jen podprdu, no a ja chytra vlítla do banky, drepla si naproti kravatakovi, predala obcanku a tu bundu si automaticky rozepla, v prdeli bych se videla, jak mi bylo trapne a jemu asi taky, ale mam to vse schvalene
to je fakt hustý, no ty jo
, byla bych rudá až na prdeli, ale tak třeba si hezyka
atraktivní
, tak se rád podíval vid
@tumpach píše:
to je fakt hustý, no ty jo, byla bych rudá až na prdeli, ale tak třeba si hezyka
atraktivní
![]()
, tak se rád podíval vid
no to jsem byla pred deseti kily
fakt hroznej zazitek, ted uz se smeju ![]()
@Brambůrka10 píše:
no to jsem byla pred deseti kilyfakt hroznej zazitek, ted uz se smeju
no co, no, tak aspon bylo vidět, že ti je teplo no ![]()
Tak já taky jeden přihodím…
Je to asi 7 let zpátky, začala jsem přespávat u přítele a jednou, když odešel ráno do práce, tak mě vzbudil zvonek. Myslela jsem, že si něco zapomněl a vyběhla jsem na chodbu - bez bot, jen k kalhotkách a tílku a za mnou jeho zvědavý labrador. Než mi stačilo docvaknout, že to byl asi zvonek dole u vchodu, tak se mi zabouchly dveře. Prvně jsem se totálně zhroutila a tloukla na ně (jasně že mi to bylo k ničemu, ale v tu chvíli mě nic jinýho nenapadlo
) a až po chvíli mi došlo, že nemusím čekat 12 hodin na chodbě, než přijede z práce, protože o 3 patra výš bydleli jeho rodiče
. Takže napůl oblečená (spíš polonahá), rozmazaná a rozcuchaná (to jsem zjistila až zpátky doma) a se psem za zadkem jsem zazvonila na jeho maminku. Do té doby jsem jí neznala, takže to seznamování bylo výborný!!! Dobrý den, já jsem Petra a chodím s vašim synem…no a nějak se mi zabouchly dveře ![]()
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří
. Myslím, že byla dost v šoku ![]()
@Brambůrka10 píše:
Tak to je tedy trapas
Alespoň vidím, že jsem na tom ještě dobře, když jsem si tak na jaře vyrazila do obchodu pro zeleninu, měla jsem zrovna líný den, tak jsem si oblíkla jenom džíny a přes domácí tričko (pocákané od sava a ještě s kydancem od barvy) vzala bundu. Jenže jsem neodhadla počasí a zjistila, že je opravdu nějaké teplo, tak jsem si bundu rozepla, v klidu došla do obchodu se zelenino, zastavila se v obchodě s oblečením a dkráčela si domů, kde jsem si teprve uvědomila co mám na sobě
No trapas, alealespoň jsem věděla, proč na mě ty prodavačky v tom butiku tak blbě koukaly
![]()
@meringa píše:
Je to asi 7 let zpátky, začala jsem přespávat u přítele a jednou, když odešel ráno do práce, tak mě vzbudil zvonek. Myslela jsem, že si něco zapomněl a vyběhla jsem na chodbu - bez bot, jen k kalhotkách a tílku a za mnou jeho zvědavý labrador. Než mi stačilo docvaknout, že to byl asi zvonek dole u vchodu, tak se mi zabouchly dveře. Prvně jsem se totálně zhroutila a tloukla na ně (jasně že mi to bylo k ničemu, ale v tu chvíli mě nic jinýho nenapadlo) a až po chvíli mi došlo, že nemusím čekat 12 hodin na chodbě, než přijede z práce, protože o 3 patra výš bydleli jeho rodiče
. Takže napůl oblečená (spíš polonahá), rozmazaná a rozcuchaná (to jsem zjistila až zpátky doma) a se psem za zadkem jsem zazvonila na jeho maminku. Do té doby jsem jí neznala, takže to seznamování bylo výborný!!! Dobrý den, já jsem Petra a chodím s vašim synem…no a nějak se mi zabouchly dveře
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří. Myslím, že byla dost v šoku
@Elinečkaaa píše:![]()
![]()
Tak to je tedy trapas
Alespoň vidím, že jsem na tom ještě dobře, když jsem si tak na jaře vyrazila do obchodu pro zeleninu, měla jsem zrovna líný den, tak jsem si oblíkla jenom džíny a přes domácí tričko (pocákané od sava a ještě s kydancem od barvy) vzala bundu. Jenže jsem neodhadla počasí a zjistila, že je opravdu nějaké teplo, tak jsem si bundu rozepla, v klidu došla do obchodu se zelenino, zastavila se v obchodě s oblečením a dkráčela si domů, kde jsem si teprve uvědomila co mám na sobě
No trapas, alealespoň jsem věděla, proč na mě ty prodavačky v tom butiku tak blbě koukaly
![]()
@meringa píše:
Je to asi 7 let zpátky, začala jsem přespávat u přítele a jednou, když odešel ráno do práce, tak mě vzbudil zvonek. Myslela jsem, že si něco zapomněl a vyběhla jsem na chodbu - bez bot, jen k kalhotkách a tílku a za mnou jeho zvědavý labrador. Než mi stačilo docvaknout, že to byl asi zvonek dole u vchodu, tak se mi zabouchly dveře. Prvně jsem se totálně zhroutila a tloukla na ně (jasně že mi to bylo k ničemu, ale v tu chvíli mě nic jinýho nenapadlo) a až po chvíli mi došlo, že nemusím čekat 12 hodin na chodbě, než přijede z práce, protože o 3 patra výš bydleli jeho rodiče
. Takže napůl oblečená (spíš polonahá), rozmazaná a rozcuchaná (to jsem zjistila až zpátky doma) a se psem za zadkem jsem zazvonila na jeho maminku. Do té doby jsem jí neznala, takže to seznamování bylo výborný!!! Dobrý den, já jsem Petra a chodím s vašim synem…no a nějak se mi zabouchly dveře
Později mi říkala, že kdyby se mnou nebyl pes, tak mi snad ani nevěří. Myslím, že byla dost v šoku