Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Elinečkaaa píše:
Nedávno u nás byla babička s dědou a v televizi byl zrovna tenisový zápas. Přestože mě to absolutně nezajímá, řekla jsem si, že se na to zkusím soustředit a sledovat a třeba tomu přijdu na chuť. To se nekonalo a já povídám: „Fakt nechápu, co na tom penisu všichni mají.“ Jen jsem to dořekla, byla jsem určitě rudá až na zadku, protože jsem si uvědomila svůj přeřek. Všichni z toho měli záchvat smíchu a já taky když jsem se vzpamatovala. No a babička tomu nasadila korunu, když pronesla: „No ještě, že už je plnoletá a ví co to je.“ (je mi 23) a pak dodala: „Neboj, brzo pochopíš.“ A já samozřejmě rudá až na zadku (ano, moje myšlenky nějak u toho plánovaného soustředení utekly tak nějak někam jinam a pak jsem si nadávala, jak jsem se mohla tak blbě přeřeknout. Jsem si připadala jak nějaká puberťačka
)
naše babča říká místo jdu do Penny, jdu do Penisu
a to to mysli smrtelne vazne, ona je celkove vtipna, jednou jsem ji poprosila, jestli mi koupi kockolit, po pul hodine volala, ze toho kockodana nemaj a cumej na ni jak na debila, to je nase babí ![]()
Tak taky jeden přidám. Asi před 7mi lety jsme si koupili nové auto. Já jako, že pojedu na noční a tak jdu k autu, odemknu dálkovým ovládáním(nekouknu které auto na mne blikne) a snažím se otevřít. No, nešlo to, tak jsem se začala pomalu houpat na klice u dveří, sprostě nadávat, kopat do kol. Najednou vyšel chlápek, otevře dveře u auta (stejného) co stojí vedle a v klidu se mě zeptal jestli jako nechci přestat demolovat jeho auto a odjet tím svým
Ještě, že byla tma byla jsem určitě rudá až na zadku ![]()
@Brambůrka10 Juchů, na tohle byl úžasný náš děda! Ten se chodil běžně na hodinku po obědě odkráglovat, místo odreagovat a takových specialit měl víc, teď si nevzpomenu ![]()
A manžel mi šel do lékárny pro Zodac, tak cestou si to zkomolil na Zodiac… a v lékárně chtěl KODIAKA ![]()
Tak já něco taky, přidám, co se mi stalo včera. Chtělo se mi akutně čůrat, no tak jsem šla za keř, ale bylo mě vidět stejně prd*el, no a někdo jde, a já si říkám, ja jsem byla rudá až na prdeli, rychle jsem navlíkla kalhoty a radši jsem rychle odešla.
@tumpach Tak to se m stává nesmírně často. Na cestičkách, kam ráda chodím na procházce, celý hodiny neprojde noha, neprojeden kolo… Jak zadřepnu, tak peloton ![]()
@Britana píše:
Je to už let. Když je zabiječka, tak se dělá i krev na cibulce.To miluji. Jednou jdu po nábřeží v Holešovicích kolem jatek a tam zrovna otevřené okénko, kde prodávali různé vnitřnosti apod. Nakouknu a říkám, máte krev? jo máme. Hmm ale nemám nic na to.Tak si zajdete na Maniny do hospody, ať vám dají kelímek. Hned jsem vzala dva.Pan mi to tam navážil, dal nahoru papír a šla jsem.Dva kelímky, dvě ruce. Nastoupím do tramvaje a než jsem stačila cokoliv udělat, tramvaj se rozjela a já s kelímky letěla přes celou tramvaj a zastavila jsem se až o tu tyč u zadního okna. Kelímky zůstali mezi mnou a tyčí, krev vylítla hrozným švihem z nich a byla všude. Já nebyla schopna slova, tramvaják volal záchranku, mně posadili na lavičku před Drutěvou a lítali kolem mně. Nikdo nevěřil, že mi nic není a záchranka mi rozstříhala kabát a až po sléze jsem jim řekla jak to je…Že to teda ještě nezažili a odvezli mně domů a tramvaje se rozjeli také. Hmm
Tak to nemá chybu.
Já jsem ke všemu u té tržnice bydlela celý život, tak si to představuji dosti živě. ![]()
Vcera dosiel manzel z prace a ja som prave lezala na sedacom vaku, z privitacej pusy vznikla lechtaci minutka, az som musela zarevat, prestaaan, ja curaaaaaaaam!!! Tak prestal, ze teda chod na zachod. Vstanem a po mne ostala mlaka a sebou som si tahala mokre kalhoty. Manzel skoro skapal od smiechu, svinucha!
Njn, dva porody ![]()
Dělala jsem sestřičku na ARU a papíry a veškerou dokumentaci jsme měli u pacienta na boxu, stůl židle- přišel dr. sedl na židli kontroloval dokument. vstal a já myslela že odešl a jak jsem si sedla na tu vyhřátou židli tak jsem ke kolegyni pronesla - no ten mi to tady pěkně zaprděl- ona málem spadla ze židle a ukazovala že je u pacienta jenže za sloupem a já ho neviděla. No slyšet to musel ale nehnul ani brvou a odešel, málem jsme se počůraly. Příště jsem si takové komentáře raději odpustila ![]()
@Brambůrka10 píše:
naše babča říká místo jdu do Penny, jdu do Penisua to to mysli smrtelne vazne, ona je celkove vtipna, jednou jsem ji poprosila, jestli mi koupi kockolit, po pul hodine volala, ze toho kockodana nemaj a cumej na ni jak na debila, to je nase babí
To i my máme vtipnou babičku:) Po porodu jsem na tři dny jela k babičce s malým a přítelem. A dostala jsem MS, tak bábi at jdu s ní do jednoty koupit vložky(měla jsem po porodu a tampony mi byli hoodně nepříjemný
), nemohli jsme je v obchodě najít, a bábi najednou zakřičela "kde máte ty opičí pásky! " A prodavačka hned věděla, co babička tím myslí. No já jsem z ní nemohla ![]()
Tak mam dalsi cerstvy trapasek
Mam skoro triletu holcicku, tyden zpatky jsme byly na prochazce a prolitla okolo nas motorka, jel jak blazen, mala se lekla, a rika Maminko, co to bylo? no a ja vytocena rikam to byl magor Barunko, no a vcera jdem do kramu, pred kramem asi pet motorkaru na masinach, sedeli a popijeli kafco a nase Barborka na plnou hubu tesne u nich rika, hele maminko magoži
to jsem netusila, ze ma takovyho pamatovaka
Tak jsem to zacla zakecavat, ze se spletla a bla bla bla, ona zacla diskutovat, ze jsem to zikala
asi jim to doslo a zacli se smat
![]()
No, další na co sjem si vzpoměla. Manžel jel na služebku s kolegou co je polák. No a já mu po cestě telefonuju a on to měl nahlas(mě nenapadlo, že bzudu slyšet v autě) no a říkám mu, hele řiď raději ty toho polskýho šamšulu k tomu ani nepouštěj, víš že jezděj jako dobytci atd…No, kolega se naklonil do mikrofonu a říká, nebojte já pojedu opatrně
No, teď se bavíme jako přátelé a uznal, že mám pravdu(s tím, že jezdí jako hovada) ale trapně mi bylo fest ![]()
@Uju oooo toto sa stalo aj mne, ked ma mal manzel na speakeri a volal mi, ze sa zdrzi, lebo musi niekoho zaviezt na letisko. Samozrejme som mu vypindala, ze hmmm, super, kdekoho vyvaza na letiska ako nejaky taxikar, ci mu to vobec preplatia ten benzin a ze kedy sa teda mieni dostavit domov, a ze to je furt cosi, a ze kazdy dementny kolega je mu prednejsi jak rodina
aaaaaaaaa zastavila som svoj monolog az ked mi skocil do reci, ze Zlato, si nahlas a kolega tu sedi so mnou
ani neviem, aky smajlik by som sem mala dat ![]()
@Uju píše:
No, další na co sjem si vzpoměla. Manžel jel na služebku s kolegou co je polák. No a já mu po cestě telefonuju a on to měl nahlas(mě nenapadlo, že bzudu slyšet v autě) no a říkám mu, hele řiď raději ty toho polskýho šamšulu k tomu ani nepouštěj, víš že jezděj jako dobytci atd…No, kolega se naklonil do mikrofonu a říká, nebojte já pojedu opatrně![]()
No, teď se bavíme jako přátelé a uznal, že mám pravdu(s tím, že jezdí jako hovada) ale trapně mi bylo fest