Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@cuttysark píše:
@Uju oooo toto sa stalo aj mne, ked ma mal manzel na speakeri a volal mi, ze sa zdrzi, lebo musi niekoho zaviezt na letisko. Samozrejme som mu vypindala, ze hmmm, super, kdekoho vyvaza na letiska ako nejaky taxikar, ci mu to vobec preplatia ten benzin a ze kedy sa teda mieni dostavit domov, a ze to je furt cosi, a ze kazdy dementny kolega je mu prednejsi jak rodinaaaaaaaaaa zastavila som svoj monolog az ked mi skocil do reci, ze Zlato, si nahlas a kolega tu sedi so mnou
ani neviem, aky smajlik by som sem mala dat
pripomela jsi mi Bridget Jonesovou ![]()
@Brambůrka10 citila som sa jak debo a radsej som polozila
este ze to bol niekto neznamy z Indie
@Brambůrka10 píše:
Tak mam dalsi cerstvy trapasekMam skoro triletu holcicku, tyden zpatky jsme byly na prochazce a prolitla okolo nas motorka, jel jak blazen, mala se lekla, a rika Maminko, co to bylo? no a ja vytocena rikam to byl magor Barunko, no a vcera jdem do kramu, pred kramem asi pet motorkaru na masinach, sedeli a popijeli kafco a nase Barborka na plnou hubu tesne u nich rika, hele maminko magoži
![]()
to jsem netusila, ze ma takovyho pamatovaka
Tak jsem to zacla zakecavat, ze se spletla a bla bla bla, ona zacla diskutovat, ze jsem to zikala
asi jim to doslo a zacli se smat
![]()
@tumpach stalo se mě něco podobného, ale s tím, že jsem dopadla hůř. Jeli jsme s manželem na kole po lesní cestě a chtělo se mě teda hodně. Tak jsem zastavila a vyčurala se. Nevím kde se vzal předemnou chlap a já si natáhla tepláky aniž bych to zastavila. Nějak to nešlo a podařilo se až jsem měla tepláky na sobě. Takže jsme se otočili a jeli nazpátek, prootže jsem byla luxusně pochcaná
![]()
Jinak můj páteční trapásek. Byli u nás dealeři nabídnout nám zboží nejmenované značky spodního prádla. Jejich heslo pokud si dobře pamatuju je..Každý správný chlap má pořádné trenky..mě to jakoby položili ve formě otázky..Co má mít každý správný chlap??? No nebyla bych to já takže jsem řekla péro a chlapci byli rudí až na prdel. Já samozřejmě taky, když mě došlo co jsem to zase vypustila z huby ![]()
@denisa 76 píše:
Jinak můj páteční trapásek. Byli u nás dealeři nabídnout nám zboží nejmenované značky spodního prádla. Jejich heslo pokud si dobře pamatuju je..Každý správný chlap má pořádné trenky..mě to jakoby položili ve formě otázky..Co má mít každý správný chlap??? No nebyla bych to já takže jsem řekla péro a chlapci byli rudí až na prdel. Já samozřejmě taky, když mě došlo co jsem to zase vypustila z huby
Tak to je luxusní
![]()
A ten předtim taky ![]()
Já mám teda story už pár let starou, ale patří mezi ty, na který asi nikdy nezapomenu a zúčastněná osoba taky ne..
V práci jsem měla kolegu, kterej byl velkej šprýmař a často jsme spolu dělali kravinky a blbli. No a jednoho dne přijdu do práce, zapnu pc, začnu psát nějakej mail nebo co to tenkrát bylo a protože jsem v tu dobu byla líná psát všema deseti, tak jsem koukala na klávesnici a psala. Po chvíli zvednu oči, abych si překontrolovala text a nestačim zírat, co píšu za nesmysly. Ten šoumen dostal výbornej nápad, vydloubat písmena z klávesnice a přeházet je. Tak jsem se zasmála a volala jsem mu co to jako má bejt. Pokecali jsme, já telefon položila a šla „spravovat“ písmena. Po chvilce zvoní telefon (měli jsme odlišný zvonění z interní a externí sítě, takže jsem věděla, že volá někdo z firmy), tak ho zvednu a tam ticho..byla jsem celá rozdováděná, tak mě hned napadlo, že je to další vtípek kolegy, tak řikám „Tak co je ty blboune jeden, budeš už mluvit?“ Na druhym konci najednou v šoku zakoktal sám ředitel firmy a řiká jestli bych za nim mohla přijít do kanceláře ![]()
V tu chvíli se mi zastavilo nejenom srdce ale celej krevní oběh..šla jsem s jasnou představou o tom, že poznám na živo, jak vypadá padák na hodinu. Zaklepu u něj, otevřu dveře a s veeeelmi nejistym, trapnym a stydícím se výrazem se podívám na šéfa. V tu chvíli on a další vedoucí ve firmě vyprskli smíchy a šéf povídá..„Tak my jí chceme povýšit a ona mi vynadá do blbů“
![]()
No můžu vám říct, že takhle trapně jsem se snad v životě necejtila. I když teď už se tomu směju a děkuju šéfovi, že neni suchar a má smysl pro humor ![]()
@Dragobella píše:
Já mám teda story už pár let starou, ale patří mezi ty, na který asi nikdy nezapomenu a zúčastněná osoba taky ne..
V práci jsem měla kolegu, kterej byl velkej šprýmař a často jsme spolu dělali kravinky a blbli. No a jednoho dne přijdu do práce, zapnu pc, začnu psát nějakej mail nebo co to tenkrát bylo a protože jsem v tu dobu byla líná psát všema deseti, tak jsem koukala na klávesnici a psala. Po chvíli zvednu oči, abych si překontrolovala text a nestačim zírat, co píšu za nesmysly. Ten šoumen dostal výbornej nápad, vydloubat písmena z klávesnice a přeházet je. Tak jsem se zasmála a volala jsem mu co to jako má bejt. Pokecali jsme, já telefon položila a šla „spravovat“ písmena. Po chvilce zvoní telefon (měli jsme odlišný zvonění z interní a externí sítě, takže jsem věděla, že volá někdo z firmy), tak ho zvednu a tam ticho..byla jsem celá rozdováděná, tak mě hned napadlo, že je to další vtípek kolegy, tak řikám „Tak co je ty blboune jeden, budeš už mluvit?“ Na druhym konci najednou v šoku zakoktal sám ředitel firmy a řiká jestli bych za nim mohla přijít do kanceláře
V tu chvíli se mi zastavilo nejenom srdce ale celej krevní oběh..šla jsem s jasnou představou o tom, že poznám na živo, jak vypadá padák na hodinu. Zaklepu u něj, otevřu dveře a s veeeelmi nejistym, trapnym a stydícím se výrazem se podívám na šéfa. V tu chvíli on a další vedoucí ve firmě vyprskli smíchy a šéf povídá..„Tak my jí chceme povýšit a ona mi vynadá do blbů“![]()
No můžu vám říct, že takhle trapně jsem se snad v životě necejtila. I když teď už se tomu směju a děkuju šéfovi, že neni suchar a má smysl pro humor
no to tedy fnemá chybku a povýšili tě nakonec, asi jo vid, dkyž má smysl pro humor??
@cuttysark No, koukám, že nejsem sama, tak to jsem ráda, už si ale dávám fakt majzla
![]()
@Brambůrka10 No, tohle se nevyplácí. Jednou jsem v Itálii když mi bylo cca 16. Přišel číšník co si dáme, seděla jsem s holkama já na něj koukla a říkám, ženy dala bych si nejraději toho číšníka Mi odpověděl česky, že se večer můžem domluvit
No a chodívala jsem do takového lepšího podniku na kávu(s kámoškou dost pravidelně) a chodilo tam vedení jedné továrny(z Malajzie) No a tak s kámoškou sedíme a já ji říkám, teda na to, že jsou tak ve vatě má ten jeden fakt hroznou kravatu, se vůbec nehodí, by na sebe mohl malinko víc dbát. No když jsem tam seděla a znovu je potkala, ten cizinec mi objednal sklenku a přišel se zeptat jestli dnes kravatu sladil dobře
Chjo jeden čas to bylo hůstý, co krok to nějaký trapas ![]()