Trapasy nejnovější

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
12.11.12 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.11.12 21:17
@tumpach píše:
No moje malá 3 roky udělala trapas v zoo, vyhlídla jsi tam kluka ve stejným věku, pořád ho okukovala a pak mu a dala pusu :oops: :oops:,není to smyšleno je to fakt, a ja nevěděla, co dělat rudá až an prdeli, rodiče toho chlapečka na mě koukali jako na nějakou buchtu a ja se rozhodla raději najít východ a mazat pryč :roll:

no to je teda trapas :roll: asi bych chodila kanálama :think:

@sunnyho.motylek to je trapas :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
12.11.12 21:19
@Spenata píše: :mrgreen: mě se stalo něco podobného, ale naštěstí s mojí nejlepší kamarádkou, tak ta se tomu jenom zasmála. Dostala jsem od ní do Londýna SMS, že si mám sednout, že je těhotná, ale ať to nikomu neříkám. Fakt to byla pecka novina, o kterou jsem se prostě musela s někým podělit. Tak píšu své ségře, která mojí kámošku zná, ale nemáme žádné společné známé, takže to nemělo jak rupnout…Píšu ji SMS, že super pecka zpráva a ať si raději sedne a že Petra je těhotná a ať to raději nikomu neříká. Zprávu jsem odeslala a v zápětí mi přišla odpověď se spoustou smajlíků od Petry, že jsem super drbna a že SMS jsem polala jí a né ségře, jak jsem měla v plánu :mrgreen:

taky se mi stalo něco podobného, drbali jsme s kámoškou o jejím muži, a já to poslala jemu :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
12.11.12 21:22
@consi píše: :D o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa :mrgreen: A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos :mrgreen: A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří :)) Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla :mrgreen: :poblion:
:mrgreen: :mrgreen:
@sunnyho.motylek píše:
Kámošky fena měla falešnou březost, byla jsem u ní tak odstříkavala feně mlíko…No volaly známí, že přijedou na kafe, řekla jim, že nemá mlíko at si ho kdyžtak koupí…Pka ho našla tak jim donesla to kafe s mlíkem, pak šla tý feně odstříkat mlíko…Měly jste vidět ty jejich pohledy..Ptaly se,,kde jsi vzala to mlíko? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
@Anonymní píše:
A nebo ještě jeden, jednou jsem dostala strašnou srač. u,běžela jsem ke kauflandu, otvírám dveře a dámské záchody zavřené(někdo tam byl),a v tom si prdnu a bylo to v kalhotkách, letím rychle na panské záchody i s malou, a oni tam pisáry, sakryš,,jdu o kousek dál a hle ono, jenže moc mi to latný enbylo měloa jsem toé vechnov gatích, aspon, že jsem měla vložku a tak tam vykonám onou potřebu, ale zjistím, že tam není papír, co ted, hrabu v kabelce vyhrabu papír a vložkudo toho se trochu se do toho utřu a běžím k k rákosákum koupit kalhotky i gatě a vlhčené ubrousky a převléct si to, nemohla jsem domu, byla jsem na vylete

dost dobrý :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
12.11.12 21:23
  • Citovat
  • Upravit
10978
12.11.12 23:22

Jedno s mojich prvých rande. Ja 15, moj brácho asi 4 a ON na zástavke plnej ľudí. Chytil ho rovno za prirodzenie a spytal sa:" Peťo a to čo máš tuto?" Skoro som sa zahrabla do asfaltu. Doma som palkala a prisahala svojej matke, že už v živote brata nikam nevezmem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
13.11.12 00:28

Tak jeden letošní zásek. auto jsem měla chvíli, automat. ráno dojdu k autu, byl pátek, potřebovala jsem malou hodit do školky. hle, auto ani neškytlo. tak jsem volala že dojedem později a zoufalá volala manželovi, že je to v pr**** že se neodstěhujem-na sobotu bylo naplánovaný stěhování cca 200km daleko, jen našima autama. večer přijel z práce, šel kouknout na auto a hned telefon-já tě přerazim… řikam co je s autem-no seš blbá, nechala si zařazenou rychlost, buď ráda že stojíš v ďolíku jinak bys měla auto někde v… myslela jsem že mě trefí :mrgreen:

pak jeden cca měsíc starej-byli jsme v pze u známých a společně razili do opery-holky nám hlídala dospělá dcera kamarádky. vylezem před barák a tam dítko an motorce ve stejný bundě jako má sofča a cca stejně starý-no jasně že jsem se dítka hned ujala se slovy sofi poď jdem přes silnici, já tě budu držet… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 01:08

NO přidám svojí trošku do mlýna.. Když jsem ještě jezdívala k přitelovi. Zachtělo se mi na velkou a tak jsem šla. Jenže to co ze mě vypadlo!!! Spláchnu jednou, mísa se naplnila vodou. Po druhé- mísa je plná po okraj. Koukám po zvonu ze zoufalství. NO, trošku to pomohlo. Spláchnu po třetí a mísa téměř přetéká. Rumplovala jsem tam s tím zvonem jako divá a nic. Celá zpocená, červená, nervozní jsem šla za tchýní a oznámila jí, že se nějak ucpal hajzlík. Šla tam ona a skoušela to. Nějak mě napadlo, že bych asi měla zmizet. Vzala jsem malou a šla ven, kde jsem byla vcelku asi půl hodiny. Vrátila jsem se a vidím tchána, jak vylejzá ze záchoda a říká mi: " Už jsem myslel, že to nepůjde, můžu se zeptat, co tam spadlo?" No celá rudá jsem sklopila hlavu a pípla" to co mělo" No nikdy víc jako.. A teď u nich i bydlím.

• Citovat
  • Upravit
3481
13.11.12 10:01
@Caty píše:
Nebo jsme jeli s manželem v metru a nastoupila mladá holka asi s maminkou a okuláry přes půl hlavy, tak manželovi šeptám do ucha, podívej ta má brejle jako moucha tsetse, to je děsný, no ale šeptala jsem nějak hlasitě a slyšela to ona dotyčná a nějak se ohradila, trapas spíš pro manžela, ostatní se okolo bavili

no to mi přijde tedy dost ubohé, smát se malé holčičce :evil: Můj syn nosí brýle 14 dní a kdybych tebe potkala, jak se mu tlemíš, dala bych ti dost jasně najevo, co si o tobě myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
13.11.12 18:31
@e.v.a. píše:
no to mi přijde tedy dost ubohé, smát se malé holčičce :evil: Můj syn nosí brýle 14 dní a kdybych tebe potkala, jak se mu tlemíš, dala bych ti dost jasně najevo, co si o tobě myslím.

Té holce bylo asi 20 a byly to brýle sluneční. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3481
13.11.12 18:49

@Caty jéé, tak to promiň :oops: no jo, teď to čtu znovu a píšeš MLADÁ ne MALÁ. Já právě mám se synem takovou zkušenost právě, šli jsme kolem jedné holčiny a ta jak viděla našeho Adama s brýlemi a okluzorem, tak se začala chechtat :cert: Takže jsem si na to hned vzpomněla a viděla jsem rudě, proto se mi pomotala ta písmenka. (peru se za děti jako lvice :D ) ještě jednou se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.11.12 08:20
@e.v.a. píše:
@Caty jéé, tak to promiň :oops: no jo, teď to čtu znovu a píšeš MLADÁ ne MALÁ. Já právě mám se synem takovou zkušenost právě, šli jsme kolem jedné holčiny a ta jak viděla našeho Adama s brýlemi a okluzorem, tak se začala chechtat :cert: Takže jsem si na to hned vzpomněla a viděla jsem rudě, proto se mi pomotala ta písmenka. (peru se za děti jako lvice :D ) ještě jednou se omlouvám :kytka:

Vpohoděěěěěěěěě, nakonec to bylo k tématu, ne? Trapas, hihi?? :dance: :dance: :dance: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
3481
14.11.12 13:10

@Caty jj, trapáááás pro mě :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.11.12 13:13
@e.v.a. píše:
@Caty jj, trapáááás pro mě :oops: :D

pohoda, hele hlavně žes mi nejela rozbít nos nebo nenahlásila adminům :P

• Citovat
  • Upravit
5343
14.11.12 13:48

Tenhle trapas se stal mojí mamce ještě v době, kdy pracovala na přepážce. Chtěla zamachrovat, že si pamatuje jméno klienta:
mamka: „Dobrý den, pane Švestka.“
klient: „Já se ale jmenuju Hruška.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí