Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@slavuska1 To jsem se nikdy nedomákla, ale podezřívám svědky Jehovovy nebo pošťáka ![]()
Taky jeden přidám, je to už několik let, chodila jsem na praxi a domlouvala se s kamarádem, že bych zašla po praxi někam ven a on, že pro mě přijede, že bude čekat před personálním vchodem. Po praxi jsem vyšla ven, otevřela dveře od spolujezdce a loučila se se spolužačkou. Když jsme si řekly „vše potřebné“, sedla jsem do auta a v tu chvíli jsem zjistila, že sedím u úplně cizího kluka. Už si ani nepamatuji, co jsem prohodila na omluvu, ale vystřelila jsem z auta jak střela a u dveří se ještě potkala (asi) s jeho přítelkyní, protože byla dost zaražená
ten den asi měl co vysvětlovat
![]()
Nedávno jsme se chlapem pohádaly skrz kočárek, prasklo kolo a já chtěla aby ho odvezl domů, že počkám na hřišti s malým, on nechtěl.. Nakonec sem odešla naštvaná s malým na zádech a v ruce kabelu na přebalování atd. Měla jsem na sobě tričko bez ramínek. Volal mužskej malýho sem dala na zem aby mi nespadl a při tom mi slejlo tričko, nějak sem to v tu dobu nepostřehla, malej na zemi, taška mi padala a telefon zvonil. Zvedla sem a malje přisátej na koze si cumlal stála jsem na asi pět kroku od centra takže lidí spousta
Típla sem mobil s tím, že mi malej cucá kozu a oblékla se
@Prcek88 píše:
Nedávno jsme se chlapem pohádaly skrz kočárek, prasklo kolo a já chtěla aby ho odvezl domů, že počkám na hřišti s malým, on nechtěl.. Nakonec sem odešla naštvaná s malým na zádech a v ruce kabelu na přebalování atd. Měla jsem na sobě tričko bez ramínek. Volal mužskej malýho sem dala na zem aby mi nespadl a při tom mi slejlo tričko, nějak sem to v tu dobu nepostřehla, malej na zemi, taška mi padala a telefon zvonil. Zvedla sem a malje přisátej na koze si cumlal stála jsem na asi pět kroku od centra takže lidí spoustaTípla sem mobil s tím, že mi malej cucá kozu a oblékla se
@emimi92 píše:![]()
![]()
asi jsem se počůrala
On už chodí takže stál a sál ![]()
@Prcek88 píše:
Nedávno jsme se chlapem pohádaly skrz kočárek, prasklo kolo a já chtěla aby ho odvezl domů, že počkám na hřišti s malým, on nechtěl.. Nakonec sem odešla naštvaná s malým na zádech a v ruce kabelu na přebalování atd. Měla jsem na sobě tričko bez ramínek. Volal mužskej malýho sem dala na zem aby mi nespadl a při tom mi slejlo tričko, nějak sem to v tu dobu nepostřehla, malej na zemi, taška mi padala a telefon zvonil. Zvedla sem a malje přisátej na koze si cumlal stála jsem na asi pět kroku od centra takže lidí spoustaTípla sem mobil s tím, že mi malej cucá kozu a oblékla se
Nedávno u nás byla babička s dědou a v televizi byl zrovna tenisový zápas. Přestože mě to absolutně nezajímá, řekla jsem si, že se na to zkusím soustředit a sledovat a třeba tomu přijdu na chuť. To se nekonalo a já povídám: „Fakt nechápu, co na tom penisu všichni mají.“ Jen jsem to dořekla, byla jsem určitě rudá až na zadku, protože jsem si uvědomila svůj přeřek. Všichni z toho měli záchvat smíchu a já taky když jsem se vzpamatovala. No a babička tomu nasadila korunu, když pronesla: „No ještě, že už je plnoletá a ví co to je.“ (je mi 23
) a pak dodala: „Neboj, brzo pochopíš.“ A já samozřejmě rudá až na zadku (ano, moje myšlenky nějak u toho plánovaného soustředení utekly tak nějak někam jinam a pak jsem si nadávala, jak jsem se mohla tak blbě přeřeknout. Jsem si připadala jak nějaká puberťačka
)
Je to už let. Když je zabiječka, tak se dělá i krev na cibulce.To miluji. Jednou jdu po nábřeží v Holešovicích kolem jatek a tam zrovna otevřené okénko, kde prodávali různé vnitřnosti apod. Nakouknu a říkám, máte krev? jo máme. Hmm ale nemám nic na to.Tak si zajdete na Maniny do hospody, ať vám dají kelímek. Hned jsem vzala dva.Pan mi to tam navážil, dal nahoru papír a šla jsem.Dva kelímky, dvě ruce. Nastoupím do tramvaje a než jsem stačila cokoliv udělat, tramvaj se rozjela a já s kelímky letěla přes celou tramvaj a zastavila jsem se až o tu tyč u zadního okna. Kelímky zůstali mezi mnou a tyčí, krev vylítla hrozným švihem z nich a byla všude. Já nebyla schopna slova, tramvaják volal záchranku, mně posadili na lavičku před Drutěvou a lítali kolem mně. Nikdo nevěřil, že mi nic není a záchranka mi rozstříhala kabát a až po sléze jsem jim řekla jak to je…Že to teda ještě nezažili a odvezli mně domů a tramvaje se rozjeli také. Hmm
@consi píše:o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa
A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos
A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří
Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla
![]()
@pája1981 píše:
Jsem si tuhle vzpomněla na trapas, který se nám stal před necelými 5 lety, ale pokaždé, když si na něj vzpomenu, tak se hrozně směju.
Chystali jsme si výbavičku pro pejska, pro kterého jsme si měli za 2 dny jet. Jak jsme byli celí natěšení, že už ho budeme mít, tak jsme to všechno naaranžovali do kuchyně (misku na vodu a na žrádlo, přepravní box, pelíšek, podložku na čurání a hračku). No a ještě jsme šli koupit kšírky a vodítko. Doma jsme pak zkoušeli na plyšovém psovi, jak se kšírky nasazují a tak jsme mu i dali vodítko a nanečisto zkoušeli chodit „na procházku“ (po bytě samozřejmě). No a pak nás to nějak unavilo, tak jsme plyšáka strčili do pelíšku…a zapomněli jsme ho tam…a druhý den u nás zazvonil nějaký pán na odečet měřáků na spotřebu tepla na topení…jsme si to neuvědomili a zvesela ho vzali do kuchyně…pán viděl misky a přepravní box, tak hledal psa. a našel ho - plyšáka s kšírama v pelíšku. Tak se podíval na plyšáka, na nás, na plyšáka, na nás…ani nechci vědět, co si v tu chvilku myslel.
@Britana píše:
Je to už let. Když je zabiječka, tak se dělá i krev na cibulce.To miluji. Jednou jdu po nábřeží v Holešovicích kolem jatek a tam zrovna otevřené okénko, kde prodávali různé vnitřnosti apod. Nakouknu a říkám, máte krev? jo máme. Hmm ale nemám nic na to.Tak si zajdete na Maniny do hospody, ať vám dají kelímek. Hned jsem vzala dva.Pan mi to tam navážil, dal nahoru papír a šla jsem.Dva kelímky, dvě ruce. Nastoupím do tramvaje a než jsem stačila cokoliv udělat, tramvaj se rozjela a já s kelímky letěla přes celou tramvaj a zastavila jsem se až o tu tyč u zadního okna. Kelímky zůstali mezi mnou a tyčí, krev vylítla hrozným švihem z nich a byla všude. Já nebyla schopna slova, tramvaják volal záchranku, mně posadili na lavičku před Drutěvou a lítali kolem mně. Nikdo nevěřil, že mi nic není a záchranka mi rozstříhala kabát a až po sléze jsem jim řekla jak to je…Že to teda ještě nezažili a odvezli mně domů a tramvaje se rozjeli také. Hmm
@Britana píše: