Trapasy nejnovější

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
12.11.12 20:03

@sunnyho.motylek to je boooží, já nemůžu :lol:

• Citovat
  • Upravit
6945
12.11.12 20:04
@IvkaH píše:
nevím, ale normální rodiče se takové situaci zasmějí, protože je naprosto normální u malých dětí 8)

no tak oni takový nebyli, asi nějací křestané :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 20:06

Jenže byl ještě problém, tam malou na ten záchod dostat, bojí se záchodů

• Citovat
  • Upravit
12505
12.11.12 20:08

Jo taky, dlouho jsem se snažila o jednoho kluka, když došlo na to, že bych šla k němu šly jsme s discoteky, skončila mi ms, aspon jsem si to myslela,..No neskončila..Krev byla všude..Smrdělo to..A on, si ještě vychvaloval ajk sem krásně vlhká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
12.11.12 20:09

@consi podobný zážitek má ségra :D
Když jsme měli doma čerstvě štěně knírače, tak na truc, že my jsme šli spát a ona musí zůstat v předsíni, posala celou podlahu, nevím kde se to v ní vzalo, ale na podlaze bylo stěží kam šlápnout. No a ségra šla v noci na záchod, aby nevzbudila osatní, tak potmě. Cestou zpět cítila cosi na noze, tak si ji otřela v pokojíčku o koberec v domění, že je to voda z koupelny a vlezla do postele. Ráno mámu málem odvezli, předsíň plná hoen, v tom rozšlapaná cestička vedoucí ségře do pokoje, v pokoji na zemi flek jak blázen (jak si ségra otírala nohu) a peřina plus prostěradlo neslo taky hnědé stopy a zpod peřiny lezla ta špinavá noha. Máma se svezla na zem a nevěděla jestli má brečet nebo se smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 20:10

@sunnyho.motylek ty perlíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.11.12 20:12
@consi píše:
@sunnyho.motylek ty perlíš :mrgreen:

Jo užívala jsem si dost..Zážitku mám hafo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 20:12

@sunnyho.motylek :lol: napiš deníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.11.12 20:18

@sunnyho.motylek tak tomu říkám fakt zážitky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 20:32

Já mám taky jeden, sice trochu starší, ale stojí za to. Byla jsem na návštěvě u přitelových rodičů a oni jsou takoví dost od rány. A chtělo se mi na WC, na velkou. Odběhla jsem na WC a vykonala potřebu spláchla a… záchod se ucpal. Prostě mísa plná vody. Zvon tam neměli… No trapas strašný. Nakonec to nějak odteklo tak jsem si oddychla. Jenže hned po mě šla na onu místnost přítelova matka a zase se to ucpalo. Vlítla na mě, co jsem jim to udělala se záchodem, co jsem tam hodila. Pak jsem dostala přednášku o tom, jak se vložky vyhazují do koše. No rudá a zpocená jsem byla až na… Strašné. Raději anonymně, je tady pár známých.

• Citovat
  • Upravit
12.11.12 20:35

Já mám tady dost :pankac: :lol: :lol: :lol: :lol:. Tohle mě vždycky zvedne náladu :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.12 20:40
@Meliora píše:
Tak to přidám jeden vlastní. Jakožto vyplašená prvomatka jsem zburcovala celý obchod, půl ulice a málem i policii, když jsem v obchodě zaplatila a šla jako vždy ke kočáru s dítětem a on tam nebyl 8o. Nakonec jsem si teda vzpoměla, že malou hlídá mamka doma :oops: :oops: :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.11.12 20:47

Holky celý den řvu, že mám depku a teď řvu z Vaší diskuse. Jako perlíte, čurám tu smíchy a moje dvou a půlletá na mě kouká a řiká to je sranda :-ú a tlemí se semnou.
No, já byla jednou na autobusové zastávce a šla se podívat v kolik jede bus. Předtím jsme se ségrou vypily celou lahev coca coly a u toho plánku stál nějaký kluk, tak 20 let a jak jsem se nakláněla abych se podívala v kolik nám to jede, tak jsem si mu krkla přímo do ucha a na celou zastávk :mrgreen: chudák se podíval a odešel.

Bo jsme jely se ségrou v metru, tak jsme drbaly a vedle mě vpravo seděla paní taková starší a naproti přes uličku nějakej krásnej kluk, tak jsem se naklonila směrem k té paní abych na něj viděla a ukázala ségře a povídám, mňam, slíznu tě jak malinu, jenže bohužel té paní skoro u hlavy a ona si myslela, že to bylo na ní. No, tak si odsedla.

Nebo jsme jeli s manželem v metru a nastoupila mladá holka asi s maminkou a okuláry přes půl hlavy, tak manželovi šeptám do ucha, podívej ta má brejle jako moucha tsetse, to je děsný, no ale šeptala jsem nějak hlasitě a slyšela to ona dotyčná a nějak se ohradila, trapas spíš pro manžela, ostatní se okolo bavili

Taky jsme byly se ségrou v divadle na Blázen k večeři. V kině ticho jako v hrobě, představení běží a při jedné scéně skákal václav vydra asi z metru do postele přes čelo a já do toho ticha na celé divadlo, bylo to na fidlovačce, takže ne extra velké, tak povídám ségře do ucha ovše nešeptám nýbrž hlasitě pronesu, ty vogo kdyby se netrefil co? Jenže zaprvé to bylo slyšet až na jeviště a tak se koukli kdo to prones a za druhý se lidi kolem nás začali tlemit

• Citovat
  • Upravit
12505
12.11.12 20:53
@Caty píše:
Holky celý den řvu, že mám depku a teď řvu z Vaší diskuse. Jako perlíte, čurám tu smíchy a moje dvou a půlletá na mě kouká a řiká to je sranda :-ú a tlemí se semnou.
No, já byla jednou na autobusové zastávce a šla se podívat v kolik jede bus. Předtím jsme se ségrou vypily celou lahev coca coly a u toho plánku stál nějaký kluk, tak 20 let a jak jsem se nakláněla abych se podívala v kolik nám to jede, tak jsem si mu krkla přímo do ucha a na celou zastávk :mrgreen: chudák se podíval a odešel.

Bo jsme jely se ségrou v metru, tak jsme drbaly a vedle mě vpravo seděla paní taková starší a naproti přes uličku nějakej krásnej kluk, tak jsem se naklonila směrem k té paní abych na něj viděla a ukázala ségře a povídám, mňam, slíznu tě jak malinu, jenže bohužel té paní skoro u hlavy a ona si myslela, že to bylo na ní. No, tak si odsedla.

Nebo jsme jeli s manželem v metru a nastoupila mladá holka asi s maminkou a okuláry přes půl hlavy, tak manželovi šeptám do ucha, podívej ta má brejle jako moucha tsetse, to je děsný, no ale šeptala jsem nějak hlasitě a slyšela to ona dotyčná a nějak se ohradila, trapas spíš pro manžela, ostatní se okolo bavili

Taky jsme byly se ségrou v divadle na Blázen k večeři. V kině ticho jako v hrobě, představení běží a při jedné scéně skákal václav vydra asi z metru do postele přes čelo a já do toho ticha na celé divadlo, bylo to na fidlovačce, takže ne extra velké, tak povídám ségře do ucha ovše nešeptám nýbrž hlasitě pronesu, ty vogo kdyby se netrefil co? Jenže zaprvé to bylo slyšet až na jeviště a tak se koukli kdo to prones a za druhý se lidi kolem nás začali tlemit

Jééé fidlovačka, tak jsem pracovala tři roky, tedy dělala jsem si praxi:-)))Také zážitku jak svina…No jeden s jedním hercem jméno radši zminovat nebudu, zrovna měl roly gigola a byl jen ve spodním prádle, v té scéně ho polily těstem, tak hned běžěl do maskérny si to umít, no jak se ohnul pod umyvadlo, tak mu vše vylezlo…hezkej pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí