Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa
A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos
A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří
Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla
![]()
@sunnyho.motylek píše:
To mi přijde roztomilé..Vubec trapné
mě by to nevadilo, ale ten pohled rodičů, koukali se na mě jako na vraha
@tumpach vždyť je to pěkný
lepší, kdyby mu jednu uvalila ne?
@consi píše:o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa
Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla
![]()
@consi píše:o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa
![]()
no fůůjj
@tumpach píše:
mě by to nevadilo, ale ten pohled rodičů, koukali se na mě jako na vraha
nevím, ale normální rodiče se takové situaci zasmějí, protože je naprosto normální u malých dětí ![]()
No tak tohle se spíš mělo jmenovat nejnechutnější trapasy jak tak koukám ![]()
Já jsem jela jednou vlakem ze školy a celou cestu jsem jedla rumové pralinky ty od Orion. No a pak jsem šla na autobus (ale většinou chodím pěšky) a ptala jsem se celá udýchaná: jedete ke kauflandu nebo k nemocnici?? A měla jsem uplně vytlemeny zuby ven jak jsem dýchala, protože jsem běžela. A on se jen pousmál a odpověděl ne. Tak jsem se teda dobelhala domů, podívám se do zrcadla a celý zuby jsem měla od čokolády!! A to jsem šla domů 30 minut! Jak jsem teda vypadala před tím řidičem radši nechci vědět!! Od té doby jezdím na nádr autem nebo chodím pěšky.
Tumpach, mě nepřijde trapná ani pusa od tříleté holčičky, jestli její rodiče blbě koukali, tak byli divní a i pětatřicítka v plavkách mi přijde v pohodě ![]()
asi jsem divná ![]()
Kámošky fena měla falešnou březost, byla jsem u ní tak odstříkavala feně mlíko…No volaly známí, že přijedou na kafe, řekla jim, že nemá mlíko at si ho kdyžtak koupí…Pka ho našla tak jim donesla to kafe s mlíkem, pak šla tý feně odstříkat mlíko…Měly jste vidět ty jejich pohledy..Ptaly se,,kde jsi vzala to mlíko? ![]()
![]()
A nebo ještě jeden, jednou jsem dostala strašnou srač. u,běžela jsem ke kauflandu, otvírám dveře a dámské záchody zavřené(někdo tam byl),a v tom si prdnu a bylo to v kalhotkách, letím rychle na panské záchody i s malou, a oni tam pisáry, sakryš,,jdu o kousek dál a hle ono, jenže moc mi to latný enbylo měloa jsem toé vechnov gatích, aspon, že jsem měla vložku a tak tam vykonám onou potřebu, ale zjistím, že tam není papír, co ted, hrabu v kabelce vyhrabu papír a vložkudo toho se trochu se do toho utřu a běžím k k rákosákum koupit kalhotky i gatě a vlhčené ubrousky a převléct si to, nemohla jsem domu, byla jsem na vylete