Trapasy nejnovější

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6882
12.11.12 19:55

:D o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa :mrgreen: A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos :mrgreen: A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří :)) Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.11.12 19:56
@sunnyho.motylek píše:
To mi přijde roztomilé..Vubec trapné

mě by to nevadilo, ale ten pohled rodičů, koukali se na mě jako na vraha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882

@tumpach vždyť je to pěkný :) lepší, kdyby mu jednu uvalila ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@consi píše: :D o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa :mrgreen: A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos :mrgreen: A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří :)) Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla :mrgreen: :poblion:
:poblion: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková

EDIT: double

Příspěvek upraven 12.11.12 v 19:57

• Citovat
  • Upravit
6945
12.11.12 19:57
@consi píše: :D o víkendu jsme tu měli známé. Můj chlap s kamarádem byl venku a griloval maso. A ten kamarád si umyl mastné ruce v bazénu a jelikož nenašel nic, do čeho by se utřel, tak si utřel ruce do trávníku a jelikož byla tma, tak neviděl, že tou rukou projel výtvor našeho psa :mrgreen: A jelikož ho něco lechtalo na nose, tak si tou rukou přejel ten nos :mrgreen: A v tom okamžiku zjistil, že na té ruce má něco, co tam nepatří :)) Pádil k nám do koupelny, vyplácal na sebe ještě půl mýdla, ale ten psí odér nepřerazil. A jelikož je šprýmař, tak to své přítelkyni neřekl a tak jak se k němu přivinula, tak mu ten nos olízla :mrgreen: :poblion:

no fůůjj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
12.11.12 19:57

@consi :mrgreen: :mrgreen: Dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.11.12 19:58
@tumpach píše:
mě by to nevadilo, ale ten pohled rodičů, koukali se na mě jako na vraha

nevím, ale normální rodiče se takové situaci zasmějí, protože je naprosto normální u malých dětí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.11.12 19:58

No tak tohle se spíš mělo jmenovat nejnechutnější trapasy jak tak koukám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.11.12 19:59

Já jsem jela jednou vlakem ze školy a celou cestu jsem jedla rumové pralinky ty od Orion. No a pak jsem šla na autobus (ale většinou chodím pěšky) a ptala jsem se celá udýchaná: jedete ke kauflandu nebo k nemocnici?? A měla jsem uplně vytlemeny zuby ven jak jsem dýchala, protože jsem běžela. A on se jen pousmál a odpověděl ne. Tak jsem se teda dobelhala domů, podívám se do zrcadla a celý zuby jsem měla od čokolády!! A to jsem šla domů 30 minut! Jak jsem teda vypadala před tím řidičem radši nechci vědět!! Od té doby jezdím na nádr autem nebo chodím pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677

Tumpach, mě nepřijde trapná ani pusa od tříleté holčičky, jestli její rodiče blbě koukali, tak byli divní a i pětatřicítka v plavkách mi přijde v pohodě :nevim:
asi jsem divná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Kámošky fena měla falešnou březost, byla jsem u ní tak odstříkavala feně mlíko…No volaly známí, že přijedou na kafe, řekla jim, že nemá mlíko at si ho kdyžtak koupí…Pka ho našla tak jim donesla to kafe s mlíkem, pak šla tý feně odstříkat mlíko…Měly jste vidět ty jejich pohledy..Ptaly se,,kde jsi vzala to mlíko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.11.12 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
12.11.12 20:02
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 20:02

A nebo ještě jeden, jednou jsem dostala strašnou srač. u,běžela jsem ke kauflandu, otvírám dveře a dámské záchody zavřené(někdo tam byl),a v tom si prdnu a bylo to v kalhotkách, letím rychle na panské záchody i s malou, a oni tam pisáry, sakryš,,jdu o kousek dál a hle ono, jenže moc mi to latný enbylo měloa jsem toé vechnov gatích, aspon, že jsem měla vložku a tak tam vykonám onou potřebu, ale zjistím, že tam není papír, co ted, hrabu v kabelce vyhrabu papír a vložkudo toho se trochu se do toho utřu a běžím k k rákosákum koupit kalhotky i gatě a vlhčené ubrousky a převléct si to, nemohla jsem domu, byla jsem na vylete

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak