Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@derida píše:
No mě by nejvíc zajímalo, jestli to Gott věděl dopředu?? Ivana vypadala docela zskočeně, ale ten jeho projev mi přišel, že to věděl.
Mě to taky přišlo, že to musel vědět.
@Lenka002 píše:
Syn Bíle vypadal jako trapák, oblečení se absolutně nehodilo.
On tam každý rok vypadá jako idiot. ![]()
Jinak Goták je pro mě slavík…
I když Klus je opravdu jednička a mám ho moc ráda a přeju mu to…
Gott, bude slavík i po smrti..
@sunnyho.motylek píše:
Jinak Goták je pro mě slavík…I když Klus je opravdu jednička a mám ho moc ráda a přeju mu to…
Gott, bude slavík i po smrti..
Přesně tak.
![]()
Udělal dobrou show Landa - mají teď všici o čem psát - bulvár atd.. Dal to dobře. Klobouk dolů. ![]()
Jinak syn Bílé - to je tragéd.. ![]()
@anoli30 píše:
Mě to taky přišlo, že to musel vědět.
Podle mě měl připravený proslov i pro případ, že nevyhraje ![]()
Syn Bílé je hrůzák největší, Gott vypadal chudák jak těsně nad hrobem a Landa - ten by měl navštívit odborníka přes duševní zdraví dřív než napáchá víc škod.
@jadviga píše:
Syn Bílé je hrůzák největší, Gott vypadal chudák jak těsně nad hrobem a Landa - ten by měl navštívit odborníka přes duševní zdraví dřív než napáchá víc škod.
Náhodou Kája je na svůj věk štramák!!!
Me by zajimalo, jestli si nekdo krom toho, jak kdo byl obleceny, take vsimnul toho, co ten Landa vlastne rikal a co tim myslel…kazdy tu jen resi, komu to sluselo, kdo byl trapnej apodobny blbosti, ale to, co tam bylo dulezity, jako kdyby vlastne nebylo…no neni se cemu divit, kdyz to preci nebylo ve zpravach na Nove a nepsali o tom na Novinky.cz
![]()
viz http://www.pozitivnievoluce.cz/cs-CZ/
Pokud zapatras, tak zjistíš, že diskuse na tema Landa tu uz je ![]()
Pisnicky od Landy jsem rad poslouchal ale po Slaviku u me klesnul na nejhlubsi dno, bylo to dost ubuhy, je mi ho lito
Já nemám slov, Landu bych rovnou vykopla s takovýma slovama. Tomáš Klus mi nic neříká, tam jsem ho viděla poprvé a dle mého si ani nezaslouží být nominovám. A objev roku Koblížci, ty bych nakopala do pr****** když se neumí obléct na slavnostní předávání cen a navíc do divadla!!!
@Kate92 to, ze nevis kdo je Tomas Klus, neznamena ze si to nezaslouzi!