Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj tak sem si včera ke konci zapla Českého slavíka a dostal mě docela proslov D. Landy, mám ho ráda, tedy spíš toho strého Landu, píšničky z Valčíku atd…
Jinak mám radost z Kluse je to skvělej zpěvák takovej dovodobej Kryl. Proč to sem píšu no co říkáte na ten proslov??A vubec na slavíka?
Podrbeme ![]()
No tak nejak to k nemu patri no
ale to neznamena, ze to schvaluji…prislo mi to prilis prehnane
a ta mikina byla taky pekne zvolena ![]()
@alsem píše:
No tak nejak to k nemu patri noale to neznamena, ze to schvaluji…prislo mi to prilis prehnane
a ta mikina byla taky pekne zvolena
Mě taky i ta kšiltovka, prostě Landa, ale přijde mi, že už trochu magoří.
Nekoukala jsem. Ale kazdy rok hlasuju pro Fananka a kazdy rok prd ![]()
Ještě minulej rok sem byla na jeho koncertě už s malým v bříšku a taky tam měl proslov, a teda taky mi přišlo že to přehání..
Syn Bíle vypadal jako trapák, oblečení se absolutně nehodilo.
@Lenka002 píše:
Taky jsem na to koukala, divím se, že mu něco neřekla.
@Lenka002 píše:
Jinak koukala jsem, ale kekonci vypla, ze stejnevyhraje Gottak, nevite jestli to jde nekde shlednout?
No mě by nejvíc zajímalo, jestli to Gott věděl dopředu?? Ivana vypadala docela zskočeně, ale ten jeho projev mi přišel, že to věděl. ![]()
Jinak s Landou souhlasím, ale to jeho podání bylo hrozné. Absolutně mimo mísu, stačilo, kdyby to podal slušněji. Ale na druhou stranu jsme s manželem čuměli s otevřenou hubou ![]()
Tak uz jsem to videla a musim rict, ze o jeho dusevnim zdravi budu pochybovat, az prijde v kvadru a slusne podekuje. Tohle je normalni Landa. Je to rebel! ![]()
@Lenka002 píše:
Jo takovej rapírek:-))
@ncc1701 píše:
Tak uz jsem to videla a musim rict, ze o jeho dusevnim zdravi budu pochybovat, az prijde v kvadru a slusne podekuje. Tohle je normalni Landa. Je to rebel!