Cesta do porodnice ve sněhové kalamitě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27003
30.11.10 16:36

Já si cestu užívala protože ty stahy byly v pohodě horší to bylo když mi praskli vodu to byl teprve porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
30.11.10 16:36

Já si cestu užívala protože ty stahy byly v pohodě horší to bylo když mi praskli vodu to byl teprve porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
30.11.10 16:51

Něco podobného řeším taky…Ale už se přiklaňuji k té bližší - za barákem…Odrodila jsem tam první dítko a byla jsem spokojená…Teď se sice šíří drby, no ale jde i o návštevy, aby za mnou kluci nemuseli pak jezdit závějema denně takovou dálku…Asi to zmáknem zase tu…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
30.11.10 20:04

Ahoj, já jsem pro lepší porodnici. Ale uvidíš jak rychle ti budou postupovat kontrakce. Pokud jsi prvorodička tak bych se nebála jet do porodnice pomalu opatrně třeba hodinu. Za hodinu v autě mimi neporodíš. Ale naplánovat se to bohužel nedá, asi podle aktuální situace. Neboj, nějak to zvládneš!!! Každopádně je to nezáviděníhodná situace teda!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
7.12.10 06:13

jejda, tohle řeším taky, já teda nemám zrovna moc nadějí, že bych do porodnice dorazila během 5 minut, protože ta nejbližší je cca 15 km, navíc jsem zjistila, že je to jedno z 12 perinatologických center v ČR, takže v případě komplikací se umí dobře postarat, ale zase kolujou zvěsti, že je to tam příšerný, co se týče personálu a tak. A dvě porodnice, které mi hodně doporučovali jsou obě dost daleko, tak kolem 40 - 50 km a při představě porodu v únoru, kdy můžou být metry sněhu...............nevim nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
12.12.10 18:28

Uvidíš jak to bude probíhat a na co se cítit :wink: a zkus si pak zavolat do té vzdálené porodky, popsat co se děje a oni ti poradí.

Já mám prvního kluka 1.1. :wink: a to měl termín 10.1. Porod jsem něčekala,nepoznala :lol: boleli mě děsně záda. Místní porodnice zavřená a jela jsem 40km večer na Silvestra (hned co manžel dojedl ovárek :lol: o to jsem ho nemohla připravit :-D ) Předem jsem si zavolala a se sestřičkou dohodla (jak časté bolesti co a jak) řekla ať se přijedu ukázat…a ejhle bylo to ONO :pankac:

Pokud tomu situace dovolí, vyber si tu, kde se cítíš lépe, klidně dál…ale než pojedeš zavolej, zaprvé tě budou „čekat“ a taky můžeš se sestřičkou zhodnotit, zda si to můžeš dovolit jet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková