Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já si cestu užívala protože ty stahy byly v pohodě horší to bylo když mi praskli vodu to byl teprve porod ![]()
Já si cestu užívala protože ty stahy byly v pohodě horší to bylo když mi praskli vodu to byl teprve porod ![]()
Něco podobného řeším taky…Ale už se přiklaňuji k té bližší - za barákem…Odrodila jsem tam první dítko a byla jsem spokojená…Teď se sice šíří drby, no ale jde i o návštevy, aby za mnou kluci nemuseli pak jezdit závějema denně takovou dálku…Asi to zmáknem zase tu…:-)
Ahoj, já jsem pro lepší porodnici. Ale uvidíš jak rychle ti budou postupovat kontrakce. Pokud jsi prvorodička tak bych se nebála jet do porodnice pomalu opatrně třeba hodinu. Za hodinu v autě mimi neporodíš. Ale naplánovat se to bohužel nedá, asi podle aktuální situace. Neboj, nějak to zvládneš!!! Každopádně je to nezáviděníhodná situace teda!!! ![]()
jejda, tohle řeším taky, já teda nemám zrovna moc nadějí, že bych do porodnice dorazila během 5 minut, protože ta nejbližší je cca 15 km, navíc jsem zjistila, že je to jedno z 12 perinatologických center v ČR, takže v případě komplikací se umí dobře postarat, ale zase kolujou zvěsti, že je to tam příšerný, co se týče personálu a tak. A dvě porodnice, které mi hodně doporučovali jsou obě dost daleko, tak kolem 40 - 50 km a při představě porodu v únoru, kdy můžou být metry sněhu...............nevim nevim ![]()
Uvidíš jak to bude probíhat a na co se cítit
a zkus si pak zavolat do té vzdálené porodky, popsat co se děje a oni ti poradí.
Já mám prvního kluka 1.1.
a to měl termín 10.1. Porod jsem něčekala,nepoznala
boleli mě děsně záda. Místní porodnice zavřená a jela jsem 40km večer na Silvestra (hned co manžel dojedl ovárek
o to jsem ho nemohla připravit
) Předem jsem si zavolala a se sestřičkou dohodla (jak časté bolesti co a jak) řekla ať se přijedu ukázat…a ejhle bylo to ONO ![]()
Pokud tomu situace dovolí, vyber si tu, kde se cítíš lépe, klidně dál…ale než pojedeš zavolej, zaprvé tě budou „čekat“ a taky můžeš se sestřičkou zhodnotit, zda si to můžeš dovolit jet dál.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.