Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestli neumíte poradit co napsat do čestného prohlášení covid, když si kupujeme štěňátko ale musíme pro něj jet dnes do jiných okresů?
@JOHNDENVER píše:
Musíme??
Už tu ta diskuse byla, ta štěňata se odebírají v určitém termínu, to majitelé čekají, že si ho vyzvednou.
Tam je to nějak formulované, jako starost o zvířata, našla bych si tu formulaci a k tomu dopsala odběr štěněte
@JOHNDENVER paní má hodně zájemců takže nemůže čekat až tato situace skončí. A taky už je termín k odebrání
@vokishka děkuji, formulář mám doma jen jsem nevěděla jestli stačí když napíšu odběr štěněte.
@lenicka123456 píše:
@vokishka děkuji, formulář mám doma jen jsem nevěděla jestli stačí když napíšu odběr štěněte.
nikdo neví, co stačí. Vyjmenované to není. Vždycky záleží na tom policajtovi. Ale tohle je pochopitelná věc, prostě majítelé mají štěňata, která se odebírají v určitém věku a ten teď nastal. Možná vás ani nikdo nezastaví.
@vokishka máte pravdu já to tak zkusím a doufám že to dobře dopadne ![]()
@lenicka123456 píše:
Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestli neumíte poradit co napsat do čestného prohlášení covid, když si kupujeme štěňátko ale musíme pro něj jet dnes do jiných okresů?
Já „musím“ na ryby přes tři okresy, pak „musím“ na běžky a večer „musím“ na tenis do haly také do jiného okresu. Dokud budeme pořád „muset“, tak tu budou chcípat lidi, zdravotníci budou padat na držku, lidé budou přicházet o práci atd. ![]()
@Zumpa píše:
Já „musím“ na ryby přes tři okresy, pak „musím“ na běžky a večer „musím“ na tenis do haly také do jiného okresu. Dokud budeme pořád „muset“, tak tu budou chcípat lidi, zdravotníci budou padat na držku, lidé budou přicházet o práci atd.
A pak většina těch covidových štěňat skončí v útulku. Jak po Vánocích.
@Zumpa Ale tohle je povinnost. Kdyby jste si objednal třeba dvě kila sýra a z obchodu by vám zavolali, že bude v odběru ten a ten den, tak si pro něj buď přijedete a budete ho mít a nebo o něj přijdete spolu se zálohou a na další můžete čekat bůhví jak dlouho. Takže ano, musíte. Obzvlášť, když ta záloha může být několik tisíc.
Paní se nehodlá camcat na výletech a potkávat 120 lidí. Přijede si pro štěně, nasadí respirátor, dá desinfekci na ruce a dobrý.
@LilyJane píše:
@Zumpa Ale tohle je povinnost. Kdyby jste si objednal třeba dvě kila sýra a z obchodu by vám zavolali, že bude v odběru ten a ten den, tak si pro něj buď přijedete a budete ho mít a nebo o něj přijdete spolu se zálohou a na další můžete čekat bůhví jak dlouho. Takže ano, musíte. Obzvlášť, když ta záloha může být několik tisíc.
Paní se nehodlá camcat na výletech a potkávat 120 lidí. Přijede si pro štěně, nasadí respirátor, dá desinfekci na ruce a dobrý.
Díky za tip, jdu si objednat jogurty a maso z farmy v sousedním okrese ![]()
@LilyJane píše:
A ono je nutné jet pro sejr do jiného okresu?! ![]()
@Zumpa píše:
Díky za tip, jdu si objednat jogurty a maso z farmy v sousedním okrese
Já si objednám ze Sokolova. A nechám se natočit, až mě zastaví fízl a na just si nevezmu roušku. Neboť je to nezdravé ![]()
@LilyJane
A pro štěně se člověk nestavuje „mezi dveřmi“ jako pro kafe to go. Většinou potřebuješ víc věcí probrat. Takže kontakt není 3 vteřiny ![]()
@Russet píše:
@LilyJane
A pro štěně se člověk nestavuje „mezi dveřmi“ jako pro kafe to go. Většinou potřebuješ víc věcí probrat. Takže kontakt není 3 vteřiny
Můžou si zajít na test. Pokud budou všichni negativní, co je v tom za problém?