Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky co se vyznáte v Brně,poraďte mi prosím. Zítra jedem z Prahy se Student Agency do Brna a potřebuju se dostat k hotelu Slavia. Poradíte jak od autobus a jak dlouho mi to bude cca trvat? Děkuju moc
Vystoupíš u Grandu a na hlavním nádraží pojedeš 12 nebo 13 směr Česká.A tam se už zeptáš.Je to kousíček ![]()
Sednout na šalinku 12,13 před hlavním nádražím (studenťáky staví kousek vedle nádraží) směr Královo pole, jet na zastávku Česká (cca 5min) a odtud pěšky (5-10min). Určitě ti to ještě někdo popíše podrobněji, každopádně na ten hotel se budeš muset doptat, přímo u něj pokud vím nic nestaví.
Monča to popsala hezky. ze zastávky půjdete k ČSOB širokou ulicí (vpravo hospoda U Švejka), projdete kolem okýnka s Pizzou po pravé straně a hned za ním se dáte doprava, jakoby za roh a pak už to uvidíte, vchod je hned další vlevo tuším. Podrobněji už to neumím , ale určo to zvládnete
Je před tím taková zelená stříška
To najdete ![]()
Kdyžtak si zkus najít tu Slavii na www.mapy.cz a přibliž si to, co nejvíc to jde… Dostaneš se do „3D“ verze a můžeš si to projít „nanečisto“
Jinak z autobusu na tru 12, 13 stačí, když se budeš držet s davem, oni tě stáhnou s sebou
(projdeš do podchodu a z něj vyjde po prostředních schodech na nástupiště, kde jezdí 12 a 13), pak vystoupíš na té České… A od tam bych šla právě podle těch map (dělám to, když jdu někam, kde to neznám…
)
Nevidělas film s Polívkou Dědictví aneb kurvahošigutntag?
Věděla bys, jak hotel vypadá. Počítej se čtvrt hodinou.
Nelisa píše:
Nevidělas film s Polívkou Dědictví aneb kurvahošigutntag?Věděla bys, jak hotel vypadá. Počítej se čtvrt hodinou.
Nelisa píše:
Nevidělas film s Polívkou Dědictví aneb kurvahošigutntag?Věděla bys, jak hotel vypadá. Počítej se čtvrt hodinou.
My jsme tam před cca 4 rokama byli a byl tam číšník nápadně podobnej tomu, co tam hrál
![]()
kate02 píše:Nelisa píše:My jsme tam před cca 4 rokama byli a byl tam číšník nápadně podobnej tomu, co tam hrál
![]()
![]()
Nelisa píše:kate02 píše:Nelisa píše:My jsme tam před cca 4 rokama byli a byl tam číšník nápadně podobnej tomu, co tam hrál
![]()
![]()
Třeba tehdy točili se skutečným zaměstnancem.
![]()
nene, to už jsem našla, že ne
![]()
kate02 píše:Nelisa píše:nene, to už jsem našla, že nekate02 píše:Nelisa píše:My jsme tam před cca 4 rokama byli a byl tam číšník nápadně podobnej tomu, co tam hrál
![]()
![]()
Třeba tehdy točili se skutečným zaměstnancem.
![]()
![]()
![]()
Ahoj, najde se tu někdo, kdo se vyzná v systému MHD v Brně? Ze stránek DPMB moc moudrá nejsem… Potřebuji se dostat z centra do Bohunic, pak přes výstaviště zpět do centra (hlavní nádraží) a nejsem si jistá, jaký lístek si mám koupit? Budu jen v zónách 100+101, stačí mi teda ten za 25,–Kč? Nikde totiž nevidím, zda jsou ty lístky přestupní?! Předpokládám, že jsou, ale nerada bych si to pak vysvětlovala s revizorem ![]()
@Dana81 ano, Brno má přestupní lístky. Snad jen ten nejlevnější-na 15 minut-myslím přestupní není. Určo se zeptej i v trafice a rozvrhni si, jak dlouho budeš cestovat - to poznáš podle jízdního řádu např. na bmhd.cz - a podle toho si kup jízdenku, která ti bude vyhovovat.
Ahojky takže jede ti z hl. nádrazí tramvaj číslo 8 směs starý lískovec jede přes bohunice tam ti stačí za 20 kč na 15 minut nebo z české ale tam už bych si koupila rozhodně za 25 na hodinu .Pak když budeš cestovat přes výstaviště kup si za 25 na 60 minut budeš cestovat jen v zonách 100 a 101 ![]()
@Dana81 kup si jízdenku na 90 minut, nevím přesně kolik stojí, už jsem ji dlouho nekupovala, ale bude to kolem 30 Kč, měla by být na 3 zóny a je přestupní ![]()