S 15měsíčními dvojčátky do Egypta

211
12.2.12 19:21

s 15m dvojčátky do Egypta

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat,zda-li nemáte někdo zkušenosti s dovolenou v Egyptě -nejlépe Hurghádě-s dvojčátky.Je jim 15m a jsou uplně bez problémů..jako že jedí vše a krásně spí… :hug: koncem března by jsme chtěli vyrazit.v Hurghádě už jsme byli několikrát se starším synem a byli jsme nadšení!! :mavam: spíš by mě zajímelo jestli jsou tam k dostání dětské výživy,plenky,dětské skleničky s jídlem atd…v létě jsme byli v Bulharsku a naprosto v klidu :srdce: a taky bych se chtěla zeptat zda-li půjčují postýlky a jak tam s kočárkem pro dvojčátka???..i když máme ,,malé"golfky :D ,,,tyhle věci jsem před tím nevnímala :lol:
Děkuji moc za odpovědi!!!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
12.2.12 19:53

Ahoj, já teda nevím jak odolné děti máš, ale Egypt je dost teda hygienicky náročný. Já osobně bych s malými dětmi nejela. Ale určitě je tu spoustu lidí co byli a zvládli to. Pokud pojedeš, raději bych se rozhodla pro Sharm al Sheik nebo Tabu.A určitě minimálně 4 hvězdičkový hotel. Zda půjčují postýlky záleží od hotelu, to si musíš zjistit přímo u něj. Jinak jídlo pro děti bych vezla radši z ČR. určitě tam budou mít jejich výrobky ale to bych neriskovala. Jinak hodně dávat pozor na vodu. Pít jen balenou, zároveň pokud budete mít nějaký all inclusive nebo polopenzi tak pozor na ovoce, zeleninu kladenou na ledu. Led vyrábí z jejich vody, takže na to pozor. I na nápoje s ledem. Jinak faraonova pomsta postihuje i dospělé, tak uvidíš, u dětí by to nebylo asi příjemné. A to ještě s tím, že lékařská péče v egyptě - no radši bych nemluvila. Já osobně bych raději volila Španělsko nebo Itálii. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.2.12 20:01

ahoj, já byla v Tunisku, to je to samý a s dětmi a ještě takhle malými, bych nejela. Sama jsem tam chytla průjem, který jsem ještě tady léčila 14 dní a to jsme pili jen balenou vodu a nejedli tamní ovoce. Jinak v letadle ti normálně golfky uskladní,vezmou si je až při nástupu do letadla. my letěli do Řecka s 18timěsíčním a v poho, byli moc milí.Můžu doporučit. Jen nemají v letadle nárok na sedadlo, tak budete mít se dvěma docela honičku:-)pokud jsou živí:-)Jídlo pro ně bych koupila tady. Oni jsou docela prasata a bůhví, jaký tam mají normy. Navíc, když jsem tam byla já, krámy zely prázdnotou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.2.12 20:08

ja tam byla jednou sama bez detí jen s přitelem a znova bych tam nejela natoz z detma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.2.12 20:13

Do Egypta bych teď kuli bezpečností situaci nejela asi ani sama.V Tunisku je ok.Byla jsem tam asi 20krát a nikdy nic.V loni jsme byli v Řecku,táhla jsem skleničky a bylo to úplně zbytečný.Měli tam všechno.

• Citovat
  • Upravit
3513
12.2.12 20:18

já bych do Egypta s takhle malými dětmi nejela. I pro dospělého zdravého člověka je Egypt dost náročný a většina turistů se tam pos.. :P a průjem u tak malých dětí bych na dovolené neriskovala. Tamější zdravotnictví je průšvih a momentální situace v Egyptě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
12.2.12 20:24

S takhle malými detmi bych nejela ani náhodou …pro ne to žádný přínos mít nebude ( spíš vy si asi chcete udelat dovolenou) . Myslím , že je spousta bližších a hygienický bezpecnejsich míst s lepší lékařskou péčí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
12.2.12 20:24

…děkuji všem mocza příspěvky…lepšíje znát víc nazorů :-) mi lítáme Egypt každý rok,i kdyžje už starší syn velký a právě jsme nikdy žádné obtíže něměli a snědli jsme všechno :-D v Bulharsku právě kluci problém neměli,tak jsme chtěli zkusit Egypt.
A myslíte že tedy třeba Djerba ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.2.12 20:27

podle mě je to nemlich to samý, byla jsem tam a s dětma bych tam nejela. Chytli jsme celý zájezd něco strašnýho a to jsme byli informovaný a dávali pozor. :-) ale třeba budete mít štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.2.12 20:28
janina80 píše: …děkuji všem mocza příspěvky…lepšíje znát víc nazorů :-) mi lítáme Egypt každý rok,i kdyžje už starší syn velký a právě jsme nikdy žádné obtíže něměli a snědli jsme všechno :-D v Bulharsku právě kluci problém neměli,tak jsme chtěli zkusit Egypt.
A myslíte že tedy třeba Djerba ok??

Djerba ok,akorát tam nic není.Myslím,že jsou v Tunisku hezčí místa. :)

• Citovat
  • Upravit
13503
12.2.12 20:28

Ja byla s malou v Tunisku a v Egypte, sice nikde nechytla nic, ale na hygienu a stravu je lepsi Tunisko nez Egypt..jinak Bulharsko je jine nez Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
12.2.12 20:31

…tak jasný že Buharsko je jinde než Egypt :-D mi byli i Egypt i Djerba i pevnina Monastir ale tam bude v březnu ještě zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.2.12 20:41

My tedy byli s prostrednim kdyz mel necele dva roky, byli jsme v Hugrade v Hiltonu a nikdo jsme se nepo..... Je tedy pravda, ze jsem byla dost opatrna, maly mel svoje jidlo z domova, i nadobi jsem mu myla nakonec ve vode z lahve. Starsi kdyz mel skoro tri, tak tam jedl jejich jidlo a taky dobre. Ja bych tedy ted na Sinaj, Taba nejela porad tam neni klid. Ta Hurgada je relativne klidnejsi. Ja tedy ted Egypt nemusim nejak si tam zacali moc vyskakovat :pocitac: . Ta Djerba je relativne lepsi, ale zase neni mozna, v breznu, to tak od cervna do zari. A my tedy uz neco zcestovali, ale brezen s temito detmi, bych dala spis Kanarske ostrovy. More bude chladnejsi, ale to Egypt taky nic moc, takze bazeny, ktere vetsinou vyhrivaji. Ale my byli zacatkem brezna a zazili jsme i hezky teple more, ale to byla spis nahoda. A nebo SAE kdyz nebudes chtit Dubaj, tak se tam daji najit i cenove prijatelne hotely a let 6hod a Egypt a Kanary 5hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
12.2.12 20:47
janina80 píše: …tak jasný že Buharsko je jinde než Egypt :-D mi byli i Egypt i Djerba i pevnina Monastir ale tam bude v březnu ještě zima :nevim:

Teď tam sněží. :lol: Co Dubaj?

• Citovat
  • Upravit
211
12.2.12 20:48

..děkui za aspon jeden pozitivní příspěvěk.mi právě lítáme každý rok přelom březen duben Hurghádu a super.teplé moře,teplé počasí,jídlo vždy super nikdy žádná potíž :potlesk: je fakt že začínají vystrkovat růžky,ale kde ne :twisted: spíš mi šlo o dostupnost dětských skleniček s jídly ;) s dětmi cestujeme hodně,tak myslím že to dáme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí