Citroen C8 - Vaše zkušenosti

676
15.2.12 09:43

Citroen C8 - Vaše zkušenosti

Uvažujeme s manželem o koupi nového, tedy spíše ojetého, auta a potřebujeme 7-mi místné. Zkušenosti máme s citroenama, takže jsme se rozhodli pro citroena C8. Mohli byste mi napsat Vaše zkušenosti s tímto autem (pohodlnost, servis, poruchovost, atd.). Moc děkuju za odpovědi. Manžel se dnes jede na jedno podívat, tak to celkem spěchá. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
15.2.12 09:57

no já bych se spíš přidala s dotazem, jestli nevadí…když už tak se zeptám i přímo tebe-jaké tedy máte zkušenosti s citroenama-předpokládám, že asi dobré, když se rozhodujete pro další :-) my totiž moc dobré zaes neslyšeli-něco v tom smyslu, že to jsou prostě ty levnější auta, co jen pěkně vypadají, ale kvalita nic moc… :nevim: taky potřebujeme větší auto, nám by teda snad stačilo 5-timístné, ael naše krátká felicie je nedostačující, včetně kufru:-) takže se rozhodujeme mezi VW Touran a Citroen C4 Grand Picasso-takže by mě zajímay názory na to Grand Picasso, nafta, manuál. převodovka…

jinak C8 tady jedni mají a byli zatím spokojení, ale už jsme s nima dlouho nemluvili a to ji měli teprve celkem krátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.2.12 10:01

tchan meli jeste to stare xsara picasso rv 2001 a jezdi doted. dvoulitr nafta a vubec to nebylo spatny auto..ma najeto ke 400tis a furt v pohode az na bezne opotrebeni. vubec nerezne naproti nasemu stejne staremu mondeu. ted si koupili to novy picasso (ne grand) a taky spokojenost, ale samo jezdi cca 2mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
15.2.12 10:02

Německý auta se u nás na sídlišti hrozně kradou, navíc jsou dražší, takže taky proto chceme citroena. Máme s nima opravdu dobré zkušenosti, ještě nás s ničím nevypekli, ale holt citroen xsara je nám malý :-(. Často vozíme rodiče a se dvěma autosedačkama už se k nám nikdo nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
15.2.12 10:10

my měli osmičku. Brácha na to nadával, že to bylo poruchový, ale taťka mi dodneška vyčítá, že jsem si ho nevzala. Bylo to velký, prostorný auto. On je bratr dost přecitlivělý, jakmile v autě něco klapne, letí do servisu.
Jinak máme citroeny celá rodina a jsme max. spokojení. Je teda pravda, že auta se mění po pár letech, takže zkušenost se starším autem nemáme.
Já mám C4 Picasso a jsem naprosto spokojená. Jen mě trochu mrzí, že jsem si nekoupila radši Grand Picasso. Tenkrát jsem se bála, že to bude moc velké. Mám nafťák. Moc pěkně se mi s tím jezdí, mám ho čtvrtým rokem a ještě nebyl větší problém (ťuk ťuk). Samo brzdí při rozjíždění na křižovatce, když je do kopce, takže se pak neumím rozjet s normálním autem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.2.12 19:36

hmm auta asi nejsou dost živé téma ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
15.2.12 19:44

Monžá to není žhavé téma, ale pro nás ano, auto se manželovi moc líbilo, mechanik sice říkal, že by si ho pro sebe nekoupil, ale asi do toho rizika půjdeme. Je sedmimístné, zachovalé, tak se pořád dávají pro a proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.2.12 20:06

které-C8 nebo grand Picasso? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.2.12 20:07

nám právě taky už dva mechanici-známí-řekli, že by citroena nebrali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.2.12 20:20

ahoj,máme c8. auto jsme kupovali tři roky staré. jezdíme s ním od podzimu 2010 a zatím bez sebemenší poruchy, tuk,tuk,tuk:-) za nás naprostá spokojenost.je to opravdu prostorné auto. i na sedadlech ve třetí řadě je dostatek místa-pokud tam tedy nepojede dvoumetrový člověk;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
15.2.12 20:33

Máme vybrané C8 grand picaso je menší a chceme vyndavací sedačky aby tam manžel narval kolo a prej přemýšlý že se mu tam vejde i skůtr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.2.12 20:41

C8 je taky grand picasso? my přemýšlíme nad C4 grand picasso a VW Touran teda. No vede samozřejmě VW, ale máme omezené finance, tak to by se hodil zase citroen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
15.2.12 20:45

C8 je něco jiného než C4 grand picasso

C8 : http://www.google.com/search?…

http://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.2.12 21:38

já vím, jak vypadá C8-čtu to znovu-asi jsem jen nepochopila tu větu, je to napsané dohromady ;) jsem si říkala, že takové spojení neznám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
16.2.12 06:19

Zrovna o Renaultu Espase píšou v dnešním světu motorů a katastrofa, katastrofa, ktastrofa, tomu se opravdu vyhnout obloukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí