Cestování s miminkem

Anonymni
10.6.08 11:22

cestování s malinkatým miminkem

Nemáte někdo prosím zkušnost s cestováním s mimi.Máme 2měsíční mimi a chceme k moři,ale nevíme kam s takhle maličkým mimi a jaký prostředek zvolit jestli letadlo nebo auto.Poraďte prosím kdo máte jaké zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
10.6.08 11:47

V sobotu jsme se vratili z dovolene se 4 mesicnim synem. Byli jsme letecky na Krete a bylo to super. Ovsem my byli jeste hodne pred sezonou - leteli jsme 28. kvetna. V tech vedrech ted nevim, jestli by to bylo dobre. Byt tebou nechala bych to na zari.
Letadlo bylo celkem v pohode, let trval cca 2,5 hodiny a pak jeste asi pul hodiny cesta autobusem. Ja plne kojim, takze s jidlem nebyl problem.
Pokud byste chteli autem treba do Chorvatska, tak zvaz, jestli budes muset ridit, protoze jsme takhle cestovali predloni do Chorvatska, jeli jsme pres noc, aby dcera spala a rano jsme byli s manzelem dost vyrizeni, zato ona velice odpocata :-)
Navic ma ted mimi letadlo zadarmo.
Osobne bych asi volila spis Evropske destinace, prece jen vicna jih bys treba mohla chytit nejakou stevni chripku a to u kojeni neni uplne dobre.
mej se krasne
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
10.6.08 14:06

ahoj, tak já se přidávám a doporučuji spíš letadlo a Evropu. pokud budete chtít nějaké mírnější klima, tak jsou super třeba Kanáry nebo Madeira. většinou tam nebývá takové vedro. ale na koupání v moři touhle dobou taky ne - ještě bude trochu studené.
my jsme byli loni na Krétě a letos máme v merku Turecko nebo zase Řecko. uidíme, jak to nakonec dopadne - poletíme v září a čekáme na last minuty. jinak teď jsou lasty strašně výhodné. rodiče mají cestovní agenturu a mají tam třeba 10 dní pobyty na řeckých ostrovech (nepamatuju si kde) v hotelu all inclusive za 8 000 včetně tax. to je téměř pouze za cenu letenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.6.08 14:11

taky jsem pro letadlo a Evropu - kuprikladu Baleary, Spanelsko, Italie apod.
Mela bych porodit do konce cervna a pokud bude vse v poradku, tak se koncem zari chystame na jeden z Balearskych ostrovu - ja jsem pro Menorcu, manzel preferuje vic nez 2× vyzkousenou Mallorcu, navic mluvime (manzel spanelsky stejne jako cesky) krom anglictiny, kterou vladneme oba a on se jeste v pohode domluvi nemecky, takze v pripade „nouze“ neni problem. Jo a jezdime po vetsinou s Fischerem a tam taky nebyl nikdy problem. Hanka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.6.08 22:24

Moc děkuji za info a NOZU jsi mi schopná zjistit naké bliší info o tom řecku jak píšeš to je dost lákavá nabídka nebo poslat naký odkaz na tu cestovku kterou vaši mají??

• Citovat
  • Upravit
22315
10.6.08 22:28

Nozu, taky bych prosila info na cestovku..........chceme recko, AI, cenove vyhodne 2 dospely a 2 deti

TAky last nejaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.08 10:54

Koukám že nozu nas tady navnadila a už se tu neobjevila,jestli fakt není ukecaná bába :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.6.08 10:56

Je tady ještě někdo kdo má naký tipy a zkušenosti na cestování s malým mimi??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 00:12

cestování s miminkem

Ahoj jela jsem s miminkem ve vlaku Brno Praha.
Né v místě určené pro maminky s dětmi ale v Kůpé.
Samozřejmě že se melej pokaddil požádala jsem cestující
jestli by mohli uvolnit Kupé abych ho přebalila
no koukali na mne ale ovolnili ho
stalo se vám to už někdy.
Měla jsem právo je poslat pryč váš názor
nebo jsem měla jít na WC ve vlaku. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
498
9.1.13 00:35

Normalne bych ho prebalila pred nima. Akorat bych je upozornila, ze jestli jim to vadi, ze muzou jit pockat ven. A pak bych asi vyvetrala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
9.1.13 01:20

No, já si myslím, že si je rozhodně neměla právo posílat pryč… a upřímně ani bych pryč nešla, už jen kvůli věcem, které člověk v kupé má. Na druhou stranu by mi bylo šumafuk, že ho tam přebaluješ, pokud bys pak tu použitou plenu nechtěla dávat do koše v kupé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
9.1.13 06:59

Proč si je posílala pryč? jako aby mu neokoukali pindíka? Věř mi, že na pedofila narazí každá z nás i několikrát měsíčně, ani to nevíš, akorát jsi je otrávila a jyi za hysterkuS úsměvem bych si posteskla nad „neukázněným“ dítětem a jak psala Pratt, uúpozornila je na obsah plenek…dyt o nic nejde…separací dětí z běžného dospělého světa těmiuto věcmi si jen škodíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
9.1.13 07:21
@Anonymní píše:
nebo jsem měla jít na WC ve vlaku. :pankac:

Asi by si pěně narazila, kdyby si mně potkala :mrgreen: Mohla by si ho přebalit ale nešla bych rozhodně pryč :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.1.13 07:37
@Anonymní píše:
nebo jsem měla jít na WC ve vlaku. :pankac:

Neměla jsi právo je poslat pryč. Od toho bývají místa pro matky s dětmi. Já bych tě poslala tam, pokud bys mě chtěla někam posílat ty. Já, na rozdíl od tebe, bych cestovala, tam kde mám.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.1.13 08:48

Neměla jsi právo je posílat pryč. Ani v kupe pro matky s dětmi bys na to právo neměla. Já jezdím s malou trasu Praha-OStrava od miminka, teď má 2,5 let a nikdy by mě tohle nenapadlo.NA wc mimčo nepřebalíš, není tam místo. Já přebalovala buď na sedačce, pod mimčo podložku, nebo v korbě, když jsem ji měla s sebou nebo v chodbičce na zemi na podložce jednorázové.
Cestujícím bych se případně omluvila za smrad, ale abych je omezovala tím, že mají někam jít, to by mě asi každý poslal někam.
Osobně i když cestuju s dítětem tak bych v tomhle teda nevyhověla a nikam nešla. Nevidím důvod proč jo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix