JAR

43
4.6.08 17:37

JAR

Ahoj, mám roční dítě a chtěli bychom jet na dovolenou do JAR. Nemá někdo zkušenosti? Např. ohledně očkování, typy na bydlení, cokoli. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.6.08 20:09

osobne bych si vybrala blizsi, ale hlavne bezpecnejsi destinaci pro dovolenou, ale proti gustu - do JAR bych rocni dite nebrala. Pokud chci podobne pasmo tak bych volila treba Seychely.

• Citovat
  • Upravit
37
4.6.08 20:34

nevim co maji Seychely spolecneho s JAR…

Ahoj, ja byla v JAR vloni s osmimesicnim synem a vsechno uplne v poho. Plinky i detskou vyzivu sezenes v kazdem obschode, co se tyce ockovani maly nic specialniho naockovaneho nemel - jen jsme se vyhnuli mistum s vyskytem malarie. Mistni jsou na deti zvykli vsude je berou sebou - nosi je v satcich na zadech. Byli jsme i v nemocnici a taky naprosto v pohode. Co se tyce ubytovani - spali jsme ve stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.6.08 11:14

Ajii: Děkuji za odpověď. Takže očkování se tam ani nedoporučuje? Tipuju, že místa s výskytem malárie asi nejsou u pobřeží,viď? A co v letadle,jak to mi snášelo? Mám z toho docela obavy. Cokoli by tě napadlo, jakákoli užitečná rada, budu za ní moc ráda. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.08 22:43
ajii píše:
nevim co maji Seychely spolecneho s JAR…

zemepisna sirka? nebo vadi, ze je to souostrovi a ne kontinent?
jedni sousedi byli na dovce v Kongu, druzi zas na Zanzibaru ale oboji jsou bezdetni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix