Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mám roční dítě a chtěli bychom jet na dovolenou do JAR. Nemá někdo zkušenosti? Např. ohledně očkování, typy na bydlení, cokoli. Děkuji.
osobne bych si vybrala blizsi, ale hlavne bezpecnejsi destinaci pro dovolenou, ale proti gustu - do JAR bych rocni dite nebrala. Pokud chci podobne pasmo tak bych volila treba Seychely.
nevim co maji Seychely spolecneho s JAR…
Ahoj, ja byla v JAR vloni s osmimesicnim synem a vsechno uplne v poho. Plinky i detskou vyzivu sezenes v kazdem obschode, co se tyce ockovani maly nic specialniho naockovaneho nemel - jen jsme se vyhnuli mistum s vyskytem malarie. Mistni jsou na deti zvykli vsude je berou sebou - nosi je v satcich na zadech. Byli jsme i v nemocnici a taky naprosto v pohode. Co se tyce ubytovani - spali jsme ve stanu.
Ajii: Děkuji za odpověď. Takže očkování se tam ani nedoporučuje? Tipuju, že místa s výskytem malárie asi nejsou u pobřeží,viď? A co v letadle,jak to mi snášelo? Mám z toho docela obavy. Cokoli by tě napadlo, jakákoli užitečná rada, budu za ní moc ráda. Díky moc
ajii píše:
nevim co maji Seychely spolecneho s JAR…
zemepisna sirka? nebo vadi, ze je to souostrovi a ne kontinent?
jedni sousedi byli na dovce v Kongu, druzi zas na Zanzibaru ale oboji jsou bezdetni…