Cestovná postieľka - odolnosť

324
9.5.13 14:59

Cestovná postieľka - odolnosť

Ahojte, chcela by som sa opýtať na skúsenosti s cestovnými postieľkami, predovšetkým ich odolnosť. Mám 9-mesačnú dcérku, ktorá je veľmi živá, v postieľke bežne stojí i v noci, keď sa náhodou prebudí a lomcuje so stenami postieľky, opiera sa o okraje, visí na nich… Zaujíma ma, či bežná cestovná postieľka je voči takýmto útokom odolná a neprevráti sa mi s malou. Mám v pláne to využívať len občas, na výletoch, u babičky a pod., ale aj tak sa obávam, či mi to malá po 2 použitiach nezničí a predovšetkým, či si v tom neublíži. Ďakujem za skúsenosti a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
9.5.13 15:07

Myslím, že odolná je dost :)

Nyní v ní máme naspané balonky (přes 1000) a prcek v ní skáče a hledá a postýlka drží. Někdy jsou tam prckové dva a stále drží…Myslím, že se nemusíš bát. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.5.13 15:27

Pokud koupis kvalitni, tak vydrzi urcite. jsou na to stavene.
idealni by bylo, kdybys mela moznost si vybrat nekde na prodejne. nekdy je mezi nima sakra rozdil. ty levnejsi mivaji steny z jedne vrstvy sustaku a dcera kamaradky to prokopla :roll: je fakt, ze postylku meli podedenou, kdo vi, co uz zazila :D
u te co mame doma jsem si dost jista, ze bych to neprokopla ani ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
9.5.13 15:52

My máme tu skoro nejlevnější, malé se povedlo rozvrzat tu bytelnou dřevěnou, která přežila, sestřenku, mě a ségru, ale ta cestovní drží a drží, a že jí využíváme dost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
9.5.13 16:03

@lucka.be mame vlastni apollo babypoint, meli jsme pujcenou chicco a na dovolene v hotelu byla noname a nikdy s zadnou problem nebyl. a ze v nich mala obcas radila :)

• Citovat
  • Upravit
29436
9.5.13 16:52

Máme Sally od Babypointu, patří mezi ty dražší a spokojená jsem s ní maximálně. Hlavně je to opravdu držák, po dvou letech používání je pořád jako nová a rozhodně na ní není nic znát. Syn má 15kg, je to celkem vazba, dělává v tom psí kusy a postýlka se ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
9.5.13 17:17

Ahoj,
Postielka z lidla kupena v roku 2005 vydrzala nase tri akcne deti. Obcas v nej skakali vsetci traja naraz :D
Skladali a rozkladali sme ju priemerne 2× mesacne na cesty k dedkovcom
Zasluzila by si ocenenie za kvalitu. Bola pouzivana denne od 2006 - 2013.(teraz uz je v pivnici, aj najmensi z uz nej vyrastol)
 Zuzana

• Citovat
  • Upravit
324
9.5.13 18:51

Ďakujem :palec:. Tak vypadá, že by to mohla prežiť malá i postieľka :mrgreen:. Idem vyberať v eshopoch :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmarketa04
12.5.13 00:39

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je pro dítě vhodnější koupit cestovní postýlku nebo když na dovolené spinka v kočátku.
Předem za odpověď děkuji: :)

• Citovat
  • Upravit
7569
12.5.13 01:32
@mmarketa04 píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je pro dítě vhodnější koupit cestovní postýlku nebo když na dovolené spinka v kočátku.
Předem za odpověď děkuji: :)

Záleží, jak je velké…
Do půli roka klidně kočárek, ale pak bych dala do postýlky. To už se více vrtí a kočárek na noční spaní by mu bl malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí